• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhabaa canım nasılsın bende dün listeye baktığımda seni aklımdan geçirmiştim. nerde acaba hiç denk gelmedim diyrdum. günlerimiz aynıydı ya seninle o yüzden listede al alta isimler.. bu arada sizin cinsiyet belli miydi?
efet cnm belli cinsiyetimiz. ama listeye yazılmamış özeldende msj atmaya izin vermediğinden öle boş kaldı. oğluşum olcak inş teyzesi. ben baya sorunlu geçiriom böbreklerimde taş çıktı. 3kere hastaneye yatıp çıktım 20 lt serum yedim. bide çalışınca zor oluyor. aşırıda kilo aldım 12 kg.bu gidişle 25 kg doğuma gidicem sanırım :D

Kızlar Günaydın...
Birşey soracaktım, Kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor Babasına... :9: Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) Kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak... :1:
Sizde de böyle oluyor mu???

:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldn canım...:) kızlar biz bişeyler yiyip geliyoruz. 10 dkya dönerim:)))

hoşbulduk cnm
afiyet olsunn

kızlar günaydınnn

bu hafta çok yoğun olacak:59:çokk çalışmam lazımm çoookk:52:bir de perşembe günü bursaya gidiyorum perşembe cuma giremem nete:50:fırsat bulmuşken yazayım dedim:71:

günaydınn
aman dikkat et cnm yorma kendini fazla.

Kızlar Günaydın...
Birşey soracaktım, Kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor Babasına... :9: Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) Kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak... :1:

:nazar::nazar::nazar:

günaydın cnm
valla kızlar hep babaya düşkünler.benim dayımın kızında böle olmuştu annesine tepki vermiyodu pek ama babaya elini koyunca bile tekmikler atıyomuş.
bizdede tam tersi oğlum bana tepkiler veriyo tam babamızı çağırıyorum gel baya kudurdu diyorum o gelip elini koyunca duruyo bizim sıpa.

hoşbulduk cnm
afiyet olsunn

günaydınn
aman dikkat et cnm yorma kendini fazla.

sağol canım. herkes öylemi bilmiyorum ama benim üstüme bi tembellik çöktü. hiç çalışasım sabahın köründe kalkıp işe gelesim yok:1:bebiş olunca napcaksam:53:benim için evde televizyonun karşısında şöyle kocaman bardak bir süt iç keyif yap:27:

Günaydın kızlar, şeker yüklemesinden bahsedilmiş benimde 50 gr şeker yüklemem 142 çıktı yani sınırda, doktorum 100 gr lık ta yaptırmamı önerdi çok zordu 5 kez kan verdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. Benim bebek haftasına göre 10 gün kadar büyük çıkınca doktorum erken yaptırmamı önermişti iyide oldu. Yalnız 50 glık yükleme sınırda çıkınca hemen yediğime içtiğime dikkat ettim halada devam ediyorum. Mesela artık beyaz ekmek yerine kepek ekmek yiyorum, şireli tatlı, nutella, çikolata yemiyorumki bunları çok abartmıştım yerine sütlü tatlı yiyorum. Pirinç pilavı yerinede bulgur pilavı yiyorum. Hem bu durumun kilo alma hızımada çok faydası oldu 10 gündür kilo almadım :49: Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara tavsiyemdir.

günaydın cnm
valla kızlar hep babaya düşkünler.benim dayımın kızında böle olmuştu annesine tepki vermiyodu pek ama babaya elini koyunca bile tekmikler atıyomuş.
bizdede tam tersi oğlum bana tepkiler veriyo tam babamızı çağırıyorum gel baya kudurdu diyorum o gelip elini koyunca duruyo bizim sıpa.

:1: Bizde de tam tersi yahuu... ELimi koyuyorum hissederim diye ama yok... :40: Baba gelsin iki konuşsun başlıyor tekme atmaya... :1:

sağol canım. herkes öylemi bilmiyorum ama benim üstüme bi tembellik çöktü. hiç çalışasım sabahın köründe kalkıp işe gelesim yok:1:bebiş olunca napcaksam:53:benim için evde televizyonun karşısında şöyle kocaman bardak bir süt iç keyif yap:27:

uyuşukluk herkeste var sanırım.
yaparım tabikide cnm ne demek.

Günaydın kızlar, şeker yüklemesinden bahsedilmiş benimde 50 gr şeker yüklemem 142 çıktı yani sınırda, doktorum 100 gr lık ta yaptırmamı önerdi çok zordu 5 kez kan verdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. Benim bebek haftasına göre 10 gün kadar büyük çıkınca doktorum erken yaptırmamı önermişti iyide oldu. Yalnız 50 glık yükleme sınırda çıkınca hemen yediğime içtiğime dikkat ettim halada devam ediyorum. Mesela artık beyaz ekmek yerine kepek ekmek yiyorum, şireli tatlı, nutella, çikolata yemiyorumki bunları çok abartmıştım yerine sütlü tatlı yiyorum. Pirinç pilavı yerinede bulgur pilavı yiyorum. Hem bu durumun kilo alma hızımada çok faydası oldu 10 gündür kilo almadım :49: Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara tavsiyemdir.

cnm çok saol tavsiyelerin için.
benim 50 gramlık 170 çıktı yarın 100 gramlık yapılıcak 5 saat sürücek dediler banada nasıl dayancam açlığa bakalım.
bu arada cnm kepek ekmeği yeme derim çünkü demir eksikliği yaptığını duymuştum.bana diyetisyenim gebelere tam buğday ekmeği veriyoruz sende ondan ye dedi.ama ben son 1 aydır sapıttım beyaz ekmek yiyorum.ondan böle oluyo zaten.

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın cnmmm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?

:emir_bebek:
Herkeze iyi akşamlar kızlar. :64:Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum. :21::21::21:

canım hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah :nazar:

cnm çok saol tavsiyelerin için.
benim 50 gramlık 170 çıktı yarın 100 gramlık yapılıcak 5 saat sürücek dediler banada nasıl dayancam açlığa bakalım.
bu arada cnm kepek ekmeği yeme derim çünkü demir eksikliği yaptığını duymuştum.bana diyetisyenim gebelere tam buğday ekmeği veriyoruz sende ondan ye dedi.ama ben son 1 aydır sapıttım beyaz ekmek yiyorum.ondan böle oluyo zaten.

Ben internette araştırdım şeker yüksek çıkınca kepek öneriliyor, zaten arada beyazda yiyorum tamamen bırakmadım. Demir hapıda alıyoruz, sende çok kilo aldınmı bilmem ben bir ayda 4 kilo almışım
şekerin çıkma nedenlerinden biride kilo. Şeker yüklemene bence en erken saatte git ben öğlen 12 ye kadar aç kaldım, artık en son elim ayağım titriyordu. Şekerimde son yüklemede 60 a kadar düşmüştü.
İnşallah seninde normal çıkar.

canım çok portatif bebek arabaları var artık,dün gördüm alışveriş merkezinde üstü puset olarak çıkıyor altınıda katla koy,çok sevimli birşeydi.Gidip bakmak lazım internet sitesinden bakmakla anlaşılmıyor.Ben bu hafta bakıcam araştırıyorum bende nerden alabilirim diye.Havuzlu handa var ama çok seçenek yok.
canım gezdikten sonra benide özelden bilgilendirisen sevinirim.
cnm unkapanında var saraçhanede yani..her marka çeşit ve nakitte inanılmaz indirim yapıyolar... ben park yatak aldım kraft marka öneririm en iyilerinden bence.. estetik görüntüsü var..babylife aldım ben çok memnunum ve çok beğendim...aklında bulunsun
...
pendiğe yakın mı canım orası ve bebek arabası her çeşit marka varmı chicco falan.fiyatları hakkında biraz bilgi veririmisin?

kızlar ben bugün şeker yüklememin sonucunu aldım malesefki çok yüksek dedi doktorum.:14:
normalde 140 olması gerekirken benimki 170.
yarın sabah tekrar gidicem aç karnına bu sefer önce açlık kan şekerime bakılcak sonrasında 100 gram yükleme yapılıcak ve 1 er saat arayla 3 kere kan alınıcak yani delik deşik olacak kolum.
yaklaşık 5 saat sürücekmiş nasıl dayanıcaz bakalım.
inşallah bu yüksek çıkmaz yoksa dahiliyeye yönlendiricem dedi doktorum.
dua edin kızlar benim ve oğlum için.
inşallah sonuçların iyi çıkar tatlım.bende bu hafta içi gideceğim yüklemeye.inşallah kimsede sorun olmaz allahın izniyle
Kızlar Günaydın...

:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]yok canım bizimki babası elini koyunca veya ben konuşunca duruyor.zaten ben aşırı hareket hissetmiyorum zaten

selam dünyanın en özel en güzel anneleri :16: :16: :16: :16: :16:nasılsınız?ben dün internette biraz park yatak ve bebek arabası araştırması yaptım diye sabaha kadar rüyamda bunları gördüm :1: :1:
bilinçaltıma yerleşti sanırım.

selam dünyanın en özel en güzel anneleri :16: :16: :16: :16: :16:nasılsınız?ben dün internette biraz park yatak ve bebek arabası araştırması yaptım diye sabaha kadar rüyamda bunları gördüm :1: :1:
bilinçaltıma yerleşti sanırım.

:16::16::16: hoşgeldin cnm :1::1: dün demekki bayağı etkilenmişsin araştırmalarında buldunmu bari istediğin gibi bişi yada birfikir oluştu mu?

:16::16::16: hoşgeldin cnm :1::1: dün demekki bayağı etkilenmişsin araştırmalarında buldunmu bari istediğin gibi bişi yada birfikir oluştu mu?

hoşbulduk canım.hayırrr tam olarak bulamadım aradığımı ama fikir oluştu.bebek arabası konusunda detaylı bilgiye sahibim artık ama aradığını bulmak zor ve internette fotolar bana güvenilir gelmiyor.gerçeğini görmem gerek işte.
keşke kocaman bir alan olsa içinde her aradığın marka herşey olsaa ne güzel olurdu

hoşbulduk canım.hayırrr tam olarak bulamadım aradığımı ama fikir oluştu.bebek arabası konusunda detaylı bilgiye sahibim artık ama aradığını bulmak zor ve internette fotolar bana güvenilir gelmiyor.gerçeğini görmem gerek işte.
keşke kocaman bir alan olsa içinde her aradığın marka herşey olsaa ne güzel olurdu

ya bende bebek arabalarına bakmadım park yatak konusunda biliyorum braz ama avrupa yakasında çok seçenek için bikaç yer önerdiler yazarım cnm:13::13:

Günaydınnn :49:

Güleysacım Esranın bahsettiği saraçhane pendiğe yakın değil maalesef :25:
özel aracınız varsa 45 dk da orda olursunuz oda trafiğin durumuna bağlı :6:

ŞEker yüklemesi sonucu kötü çıkan arkadaşlar inşallah 100lük şekerde sorun çıkmaz :5:
Bende de çıkacakmış gibi hissediyorum :5: 15 ocakta yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı :49:

Bende beşik yerine park yatak almaya karar vermiştim iki tane park yatağa bakıyordum
biri indirime girmiş 180 TL den 98 TL ye düşmüş diğeri de 240 TL
hangisini alsam karar veremedim sizde bi bakarmısınız :74:

Hepsiburada.com : Maxıma Titreşimli,Müzikli,Işıklı Letto Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk

Son düzenleme:
Linki açamazsanız resimlerini ekliyorum :6:

Eklentiler

• $Oyuncak_496818.webp
    $Oyuncak_496818.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $oyunpegletto-k.webp
    $oyunpegletto-k.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 39
Günaydınnn :49:

Güleysacım Esranın bahsettiği saraçhane pendiğe yakın değil maalesef :25:
özel aracınız varsa 45 dk da orda olursunuz oda trafiğin durumuna bağlı :6:

ŞEker yüklemesi sonucu kötü çıkan arkadaşlar inşallah 100lük şekerde sorun çıkmaz :5:
Bende de çıkacakmış gibi hissediyorum :5: 15 ocakta yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı :49:

Bende beşik yerine park yatak almaya karar vermiştim iki tane park yatağa bakıyordum
biri indirime girmiş 180 TL den 98 TL ye düşmüş diğeri de 240 TL
hangisini alsam karar veremedim sizde bi bakarmısınız :74:

Hepsiburada.com : Maxıma Titreşimli,Müzikli,Işıklı Letto Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
ya pendiğe uzak demekki ama araç var götürürlerde bizi.ama gerçekten aradığımı orda bulurmuyum acaba?
buaarada ilk park yatak ölçüleri ne?baktım göremedim canım?fiyatı aşırı uygun
krafttta çok güzel görünüyor.ben kraft düşünüyrm ama burda kraft marka yok işte.istanbula gelince ordan bakacağım.bide boyu 120 olan yokmu?

Back
X