• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

efet cnm belli cinsiyetimiz. ama listeye yazılmamış özeldende msj atmaya izin vermediğinden öle boş kaldı. oğluşum olcak inş teyzesi. ben baya sorunlu geçiriom böbreklerimde taş çıktı. 3kere hastaneye yatıp çıktım 20 lt serum yedim. bide çalışınca zor oluyor. aşırıda kilo aldım 12 kg.bu gidişle 25 kg doğuma gidicem sanırım :D

ayy maaşallah canım:)))) geçmiş olsun canım bende böbreklerimden çekiyrum o yüzdende idrar yolları iltihabım iemedi gitti. bide erken doğum diye duydum korktum baya ama dokorum dediki sana zararı bebege bişi olmaz merak etme. iğne verdi bana gentamisin grubu geçti sonra elimde suyla geziyorum tekrarlamasın diye. sende dikkat et canım kendine ama..

Kızlar Günaydın...
Birşey soracaktım, Kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor Babasına... :9: Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) Kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak... :1:
Sizde de böyle oluyor mu???

:nazar::nazar::nazar:

ay bizdede tam tersi dönüyor ediyor eşim elini koyuyor duruyor bizim pasa babadan cekiniyoruz nedense adamcagız deliriyor.:) vallahi ben bu durumu diilde normalde basladım kıskanmaya yaa ben hamile kaldığımdan beri bebeğin dilinden konusuyodum baba falan diye adam alıştı şimdi arıyor direk bana kabasakal ı verir misin diyor. doğmadan böyle doğsun konussun bu adam direk oğlunu isticek benle konusmayacak:)))

hoşbulduk cnm
afiyet olsunn

günaydınn
aman dikkat et cnm yorma kendini fazla.

saol canım.. yedik gldik:)) allahım sonumu hayır etsin doymak bilmiyorum:))

Günaydınnn :49:

Güleysacım Esranın bahsettiği saraçhane pendiğe yakın değil maalesef :25:
özel aracınız varsa 45 dk da orda olursunuz oda trafiğin durumuna bağlı :6:

ŞEker yüklemesi sonucu kötü çıkan arkadaşlar inşallah 100lük şekerde sorun çıkmaz :5:
Bende de çıkacakmış gibi hissediyorum :5: 15 ocakta yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı :49:

Bende beşik yerine park yatak almaya karar vermiştim iki tane park yatağa bakıyordum
biri indirime girmiş 180 TL den 98 TL ye düşmüş diğeri de 240 TL
hangisini alsam karar veremedim sizde bi bakarmısınız :74:

Hepsiburada.com : Maxıma Titreşimli,Müzikli,Işıklı Letto Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk

ayyy canım ben kraft düşünüyordum ama sein maxima yı görünce çok begendim bak onu alabilirim kraftın yerine cünkü ben üst kata koyucam normalde beşiği olacak zaten uygun fiyata güzel bişi olsun istiyordum bu süpermiş..

ya pendiğe uzak demekki ama araç var götürürlerde bizi.ama gerçekten aradığımı orda bulurmuyum acaba?
buaarada ilk park yatak ölçüleri ne?baktım göremedim canım?fiyatı aşırı uygun
krafttta çok güzel görünüyor.ben kraft düşünüyrm ama burda kraft marka yok işte.istanbula gelince ordan bakacağım.bide boyu 120 olan yokmu?

Aradığını orada rahatlıkla bulacağına eminimm.. 100 TL ye bebek arabası var 1500 TLyede :6:
Birsürü dükkan ve marka var

Fiyatı 98 Tl olan maxima markanın boyutları 60*120
Kraft'ın fiyatı 240 TL boyutları da 70*110

Aslında bende maxima olana 180 Tl vereceğime Kraftınkini alırım diyodum ama maxima inanlımaz indirime girmiş kararsız kaldım :25:

kızlar günaydın...
Birşey soracaktım, kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor babasına... :9: Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak... :1:
Sizde de böyle oluyor mu???

:nazar::nazar::nazar:

benim kızda kıpır kıpır ken eşimi çağırıyorum elini koyar koymaz hissediyormudur nedir duruyor... Babadan çekiniyo bizimkisi... Eşim bak baba otoritesi bu işte.. Anne karnında başlıyor diyo :)))

ya bende bebek arabalarına bakmadım park yatak konusunda biliyorum braz ama avrupa yakasında çok seçenek için bikaç yer önerdiler yazarım cnm:13::13:

ben bebek arabasını ve pusetini piercardin marka olarak bayağı uygun fiyata saraçhaneden aldım... Bir bakın oralara derim.. Maskoyuda gezdim bayağı fiyat farkı vardı..

ay bizdede tam tersi dönüyor ediyor eşim elini koyuyor duruyor bizim pasa babadan cekiniyoruz nedense adamcagız deliriyor.:) vallahi ben bu durumu diilde normalde basladım kıskanmaya yaa ben hamile kaldığımdan beri bebeğin dilinden konusuyodum baba falan diye adam alıştı şimdi arıyor direk bana kabasakal ı verir misin diyor. doğmadan böyle doğsun konussun bu adam direk oğlunu isticek benle konusmayacak:)))

ayyy canım ben kraft düşünüyordum ama sein maxima yı görünce çok begendim bak onu alabilirim kraftın yerine cünkü ben üst kata koyucam normalde beşiği olacak zaten uygun fiyata güzel bişi olsun istiyordum bu süpermiş..

Canım benim bebişte çok hareketleniyor babası hemen elini koyuyor anında duruyor :9:
artık babası geldi diye huzurmu buluyor yoksa çekiniyormu çözemedim :37:

Bizde 2 yaşına geldiğinde oda yapmayı düşünüyoruz, bu maxima da çok cicili bişi
bu fiyata böyle bişi varken niye 1,5 katı fazla para vereyim ki
o paraylada bebeğime ekstra şeyler alıırm diyorum
kraftın üretim yeri de maalesef ÇİN miş e-bebekte öyle yazyordu

Aradığını orada rahatlıkla bulacağına eminimm.. 100 TL ye bebek arabası var 1500 TLyede :6:

Aslında bende maxima olana 180 Tl vereceğime Kraftınkini alırım diyodum ama maxima inanlımaz indirime girmiş kararsız kaldım :25:
ewt gerçekten çok ucuz bencede.orda yubby diye bir markada gördüm şimdi en çok satanlarda o nasıl sence boyuda uzun sanırım 125 yazıyordu galiba.max renk seçeneği yok.kırmızı ve mavi demi.sen neden esranın dediği unkapanından almıyorsun canım?kraft falan orda çok uygun değilmidir?

hoşbulduk canım.hayırrr tam olarak bulamadım aradığımı ama fikir oluştu.bebek arabası konusunda detaylı bilgiye sahibim artık ama aradığını bulmak zor ve internette fotolar bana güvenilir gelmiyor.gerçeğini görmem gerek işte.
keşke kocaman bir alan olsa içinde her aradığın marka herşey olsaa ne güzel olurdu

sana bir fikie olsun ben bunu aldım çok kullanışlı yan cepleri çok büyük ve 3 kademeli olması çok iyi,

Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı

Tünaydınnnn anneler nasılsınız bakalım bugün,
Biz iyiyiz oğluşumla,benim oğluşumda babası elini karnıma koyunca duruyordu,dün akşam tekme atarken gel dedim elini koy,anammm bayağı bayağı vuruyor dedi,sık sık vurdu babasıda oğluşunun tekmelerine şahit oldu,dışardan da hissedilmeye başlanmış:1:
Onun haricinde gülayseciğim ben arabaları bakayım haber veririm sana.Saraçhane demiş bikaç arkadaş orayada bakayım en iyisi.Eminönünede bakarız nasıl olsa vakit var gezmek lazım.Aynı ürüne daha fazla para ödemek istemeyiz heralde.:49:

Canım benim bebişte çok hareketleniyor babası hemen elini koyuyor anında duruyor :9:
artık babası geldi diye huzurmu buluyor yoksa çekiniyormu çözemedim :37:

Bizde 2 yaşına geldiğinde oda yapmayı düşünüyoruz, bu maxima da çok cicili bişi
bu fiyata böyle bişi varken niye 1,5 katı fazla para vereyim ki
o paraylada bebeğime ekstra şeyler alıırm diyorum
kraftın üretim yeri de maalesef ÇİN miş e-bebekte öyle yazyordu

ewt canım öyleymiş... eşimde syledi. bizim üst katta oturma odasında duracagı için şıkbişey olsun diyorduk. benim üst katta işim çok oluyor cunku o arada bebekte oynar oyalanır diye oraya öle bişey koyalım dyorduk.. bence bu gaye our bnm işime yarayacak akşam gelsinde eşime gösteriyim bi...

bende ilk başta kraftınkini beğenmiştin benetton yazanın renkleri çok hoşuma gitmişti sonra internette araştırdım başaka gördüm,ve bebek mağzasında aradığımı görünce hemen aldım,benimkinin içinde yatağı fermuarlı olarak ayarlıyorsun kraftın kinde askılar var ,benimki 3 kademeli yatağı diğerleri 2 kademeli,üstelik yanında kocaman cep haznesi var

Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı

Tünaydınnnn anneler nasılsınız bakalım bugün,
Biz iyiyiz oğluşumla,benim oğluşumda babası elini karnıma koyunca duruyordu,dün akşam tekme atarken gel dedim elini koy,anammm bayağı bayağı vuruyor dedi,sık sık vurdu babasıda oğluşunun tekmelerine şahit oldu,dışardan da hissedilmeye başlanmış:1:
Onun haricinde gülayseciğim ben arabaları bakayım haber veririm sana.Saraçhane demiş bikaç arkadaş orayada bakayım en iyisi.Eminönünede bakarız nasıl olsa vakit var gezmek lazım.Aynı ürüne daha fazla para ödemek istemeyiz heralde.:49:

ben netten bakıyorum canım yataklara chicoonun var güzel ama tabi marka dolayısıyla fiyat biraz farklı..uzun süre kullanılıyor diyorlar ama bilmiorum:26:

benim kızda kıpır kıpır ken eşimi çağırıyorum elini koyar koymaz hissediyormudur nedir duruyor... Babadan çekiniyo bizimkisi... Eşim bak baba otoritesi bu işte.. Anne karnında başlıyor diyo :)))

ben bebek arabasını ve pusetini piercardin marka olarak bayağı uygun fiyata saraçhaneden aldım... Bir bakın oralara derim.. Maskoyuda gezdim bayağı fiyat farkı vardı..
canım bebek arabasını ve pusetini ne kadar aldın?bende pierre cardin düşünüyorum da.markanın modelini biliyormusun internetten bakmam için?

chicco hiç düşünmüyorum ölçüleri çok küçük onun ya?bu yüzden direk eledim o markayı

esttem canım bakarsan saraçhaneye ve benide bilgilendirirsen sevinirim.eğer orda kaliteli ve uygun fiyata bulursam ordan alacam yoksa internetten sipariş vereceğim.uçakla getireceğim aldıklarımı çünkü.

günaydın kızlaarr nasılsınız?biz bu ara bir uykucu olduk ki sormayın:90:

günaydın canımm :24: bende bu aralar çok uyuyorum neyse ilerde lazım olur şimdiden uyuyalım :1:

ewt gerçekten çok ucuz bencede.orda yubby diye bir markada gördüm şimdi en çok satanlarda o nasıl sence boyuda uzun sanırım 125 yazıyordu galiba.max renk seçeneği yok.kırmızı ve mavi demi.sen neden esranın dediği unkapanından almıyorsun canım?kraft falan orda çok uygun değilmidir?

Ben oraya hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazda gidersem sana da haber veririm canım ama kraftın park yatağını en ucuz 200 TL ye filan bulaiblirim herhalde..

Yuppy markanın da boyutları 60*120 ymiş.. yorumları da iyi çoğu kişi memnunmuş :26:

günaydın canımm :24: bende bu aralar çok uyuyorum neyse ilerde lazım olur şimdiden uyuyalım :1:

Ben oraya hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazda gidersem sana da haber veririm canım ama kraftın park yatağını en ucuz 200 TL ye filan bulaiblirim herhalde..

Yuppy markanın da boyutları 60*120 ymiş.. yorumları da iyi çoğu kişi memnunmuş :26:

bencede cok lazım olacak eşim saat 7 de işe gidiyor uyandığımda oğluşum deli gibi tekmeliyor erken kalkacagımız kesin..bazen tekmelerden uykum kacıp kalkıyorum ben kalkıncada oğluşum susuyorbeni uyandırıp kendi uyuyor yaramaz:1:

Back
X