- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.441
efet cnm belli cinsiyetimiz. ama listeye yazılmamış özeldende msj atmaya izin vermediğinden öle boş kaldı. oğluşum olcak inş teyzesi. ben baya sorunlu geçiriom böbreklerimde taş çıktı. 3kere hastaneye yatıp çıktım 20 lt serum yedim. bide çalışınca zor oluyor. aşırıda kilo aldım 12 kg.bu gidişle 25 kg doğuma gidicem sanırım![]()
ayy maaşallah canım:)))) geçmiş olsun canım bende böbreklerimden çekiyrum o yüzdende idrar yolları iltihabım iemedi gitti. bide erken doğum diye duydum korktum baya ama dokorum dediki sana zararı bebege bişi olmaz merak etme. iğne verdi bana gentamisin grubu geçti sonra elimde suyla geziyorum tekrarlamasın diye. sende dikkat et canım kendine ama..
Kızlar Günaydın...
Birşey soracaktım, Kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor Babasına...Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) Kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak...
Sizde de böyle oluyor mu???
![]()
ay bizdede tam tersi dönüyor ediyor eşim elini koyuyor duruyor bizim pasa babadan cekiniyoruz nedense adamcagız deliriyor.:) vallahi ben bu durumu diilde normalde basladım kıskanmaya yaa ben hamile kaldığımdan beri bebeğin dilinden konusuyodum baba falan diye adam alıştı şimdi arıyor direk bana kabasakal ı verir misin diyor. doğmadan böyle doğsun konussun bu adam direk oğlunu isticek benle konusmayacak:)))
hoşbulduk cnm
afiyet olsunn
günaydınn
aman dikkat et cnm yorma kendini fazla.
saol canım.. yedik gldik:)) allahım sonumu hayır etsin doymak bilmiyorum:))
Günaydınnn
Güleysacım Esranın bahsettiği saraçhane pendiğe yakın değil maalesef![]()
özel aracınız varsa 45 dk da orda olursunuz oda trafiğin durumuna bağlı
ŞEker yüklemesi sonucu kötü çıkan arkadaşlar inşallah 100lük şekerde sorun çıkmaz
Bende de çıkacakmış gibi hissediyorum15 ocakta yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı
Bende beşik yerine park yatak almaya karar vermiştim iki tane park yatağa bakıyordum
biri indirime girmiş 180 TL den 98 TL ye düşmüş diğeri de 240 TL
hangisini alsam karar veremedim sizde bi bakarmısınız
Hepsiburada.com : Maxıma Titreşimli,Müzikli,Işıklı Letto Yatak | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
ayyy canım ben kraft düşünüyordum ama sein maxima yı görünce çok begendim bak onu alabilirim kraftın yerine cünkü ben üst kata koyucam normalde beşiği olacak zaten uygun fiyata güzel bişi olsun istiyordum bu süpermiş..