- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.581
Bende dört gözle bekliyorum..çoğu mali müşavir arkadaşım da yetişmez sana diyorlar :2:özletme kandini fazla bu arada doğum izinlerinin 6 ay olmasıyla ilgili yasa hala mecliste ve çıkmadı ya dört gözle bekliyorum
oh güle güle giy cicilerini şekerim:87:![]()
![]()
slm kızlar...
bu gün ilk defa 3 senedir eşimle pazara gittim..adamın sabrına hayranım hoş levent sosyete pazarı öyle kadıköy gibi büyük değil ama olsun...arabamızla götürdüğü için gelmek zorunda kaldı..bebiş için 2-3 stand var hiçte uygun değil yani dışarda mağazada nasılsa ordada öyle..hiç bi uygunluk farklılık göremedim..öyle oluncada bizim sıpaya bişey almadım
ama kendime aldım..çok cici bi ev terliği kırmızı kokoş bişi loğusayken eve pijana altına giyile bilcek türden.. sonra 2 elbise aldım biri dize kadar çok uygun ve çok şık.. 1 tanede evde giymelik aldım hepsi tam istediğim gibi oldu.. bugün havada güzel oh.. çok mutluyum
![]()
birde en fazla 3 aylık gibi bırakıp bebişleri işe tekrar geri dönmek zorunda kalacağız.3 aylık bebek daha ne yer ne içebilirki..bize çok gereksinimleri olacak..nasıl yapıcaz Allah ım bir yol gösterir inş.ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doğumdan sonra işi bırakıcam ama şimdi 4 aylık para almak var bide 6 aylık almak var ben onun derdindeyim
Bende nasıl cesaret geldi ise h.sonu izledim hem normal hem sezeryanı..sezeryanla yapma niyetinde değilim ama normalle girip sezaryanla çıkan o kadar çok kişi varki..Sezeryandan tırstım valla..Rabbim herkesin gönlüne göre doğum yapmayı nasip eder inş. bana da normal doğumu nasip eder inş.youtube da izledim bebek doğum anı diye aratırsan national geographic in belgesel videosunu görürsün istersen linkide verebilirim Benimde sezeryanı izlemeyi içim kaldırmıyo