• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

özletme kandini fazla bu arada doğum izinlerinin 6 ay olmasıyla ilgili yasa hala mecliste ve çıkmadı ya dört gözle bekliyorum
Bende dört gözle bekliyorum..çoğu mali müşavir arkadaşım da yetişmez sana diyorlar :2:
:87::66: :64: :65: slm kızlar...:9: bu gün ilk defa 3 senedir eşimle pazara gittim..adamın sabrına hayranım hoş levent sosyete pazarı öyle kadıköy gibi büyük değil ama olsun...arabamızla götürdüğü için gelmek zorunda kaldı..bebiş için 2-3 stand var hiçte uygun değil yani dışarda mağazada nasılsa ordada öyle..hiç bi uygunluk farklılık göremedim..öyle oluncada bizim sıpaya bişey almadım :17: ama kendime aldım..çok cici bi ev terliği kırmızı kokoş bişi loğusayken eve pijana altına giyile bilcek türden.. sonra 2 elbise aldım biri dize kadar çok uygun ve çok şık.. 1 tanede evde giymelik aldım hepsi tam istediğim gibi oldu.. bugün havada güzel oh.. çok mutluyum:69:
oh güle güle giy cicilerini şekerim :12:
ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doğumdan sonra işi bırakıcam ama şimdi 4 aylık para almak var bide 6 aylık almak var ben onun derdindeyim
birde en fazla 3 aylık gibi bırakıp bebişleri işe tekrar geri dönmek zorunda kalacağız.3 aylık bebek daha ne yer ne içebilirki..bize çok gereksinimleri olacak..nasıl yapıcaz Allah ım bir yol gösterir inş.
youtube da izledim bebek doğum anı diye aratırsan national geographic in belgesel videosunu görürsün istersen linkide verebilirim Benimde sezeryanı izlemeyi içim kaldırmıyo
Bende nasıl cesaret geldi ise h.sonu izledim hem normal hem sezeryanı..sezeryanla yapma niyetinde değilim ama normalle girip sezaryanla çıkan o kadar çok kişi varki..Sezeryandan tırstım valla..Rabbim herkesin gönlüne göre doğum yapmayı nasip eder inş. bana da normal doğumu nasip eder inş. :emir_bebek:

:58:

Bende kocişin atletlerinden giyiyorum o benim değil mi diyor :3:
sende bendensin ama çok rahat oluyo dimiiiii

çok sanslısın canım bebeğini kendin büyütecen şu an benim için bir hayal ...bizim bebek ortada kaldı valla kim bakacak nasıl olacak hiç bilmiyom kayınvalidem alt katımda oturuyo haftada 2 gün yaşlı babasına bakmaya gidiyor 2 günde sohbeti var hadi fedekarlık yapsa sohbet e bir gün gitse 3 gün o baksa bir gün kendi annem ablam c.tesileri çalısmadım mı haber vereyim bana bırak diyor başka bi ablam çok müsait ama evi uzak şimdiden stres oluyom bebişim bi orada bi burada mı olacak nasıl olacak kafayı yiyecem :93:

hiç değilse 2 yaşına kadar bırakmak istemiyorum inşallah ta öyle olur benim kayınvalide bakar ama eşimde bende istemiyoruz tek maaşla zor olacak ama allah kolayını verir diyoruz
kayınvalidenle konuş bence ya çocuk oraya buraya savrulmasın

özletme kandini fazla bu arada doğum izinlerinin 6 ay olmasıyla ilgili yasa hala mecliste ve çıkmadı ya dört gözle bekliyorum

bendee bendeee... ne zaman çıkar acaba... başbakanı bir arayıp sorsak mı?

çok sanslısın canım bebeğini kendin büyütecen şu an benim için bir hayal ...bizim bebek ortada kaldı valla kim bakacak nasıl olacak hiç bilmiyom kayınvalidem alt katımda oturuyo haftada 2 gün yaşlı babasına bakmaya gidiyor 2 günde sohbeti var hadi fedekarlık yapsa sohbet e bir gün gitse 3 gün o baksa bir gün kendi annem ablam c.tesileri çalısmadım mı haber vereyim bana bırak diyor başka bi ablam çok müsait ama evi uzak şimdiden stres oluyom bebişim bi orada bi burada mı olacak nasıl olacak kafayı yiyecem :93:

canım babaannesi biraz daha fedakarlık yapsın.. ne sohbeti torun varken :)))) ben babaanneyim diye gerinmesini bilirler ama :)))

Bende dört gözle bekliyorum..çoğu mali müşavir arkadaşım da yetişmez sana diyorlar :2:

birde en fazla 3 aylık gibi bırakıp bebişleri işe tekrar geri dönmek zorunda kalacağız.3 aylık bebek daha ne yer ne içebilirki..bize çok gereksinimleri olacak..nasıl yapıcaz Allah ım bir yol gösterir inş.

Bende nasıl cesaret geldi ise h.sonu izledim hem normal hem sezeryanı..sezeryanla yapma niyetinde değilim ama normalle girip sezaryanla çıkan o kadar çok kişi varki..Sezeryandan tırstım valla..Rabbim herkesin gönlüne göre doğum yapmayı nasip eder inş. bana da normal doğumu nasip eder inş. :emir_bebek:

bizim şirketin mali müşaviri yetişir sana daha 4 ayın var diyo inşallah öyle olur ya
tatlım 3 aylık bebişi nasıl bırakıcan ay ya ben yapamam imkanı yok bide benim bünye ev iş çocuk üçlüsünü kaldırmaz

bendee bendeee... ne zaman çıkar acaba... başbakanı bir arayıp sorsak mı?

canım babaannesi biraz daha fedakarlık yapsın.. ne sohbeti torun varken :)))) ben babaanneyim diye gerinmesini bilirler ama :)))

bol bol dua edelimde çıksın ya o kadar milletvekili bi yasa çıkartamadı ne beceriksizler

:emir_bebek:Aminnn :49:

bizim şirketin mali müşaviri yetişir sana daha 4 ayın var diyo inşallah öyle olur ya
tatlım 3 aylık bebişi nasıl bırakıcan ay ya ben yapamam imkanı yok bide benim bünye ev iş çocuk üçlüsünü kaldırmaz

sanırım ben de bu üçlü de baya bi zorlancam sosyal hayata elveda derim büyük ihtimal sadece bi pazar izni ile hiç bir şeye yetişmem mümkün olmaz

ay ben akşam koçişin gardrobuna bakayım, neden ben kendi 1-2 üstbaşımla kıvranıyorum ki..
Hiç aklıma gelmedi, gelsin gömlekler, atletler, :1: bizimki şaşıracak ama napalım,hamilelik sürecini ortaklaşa yürütücez :66:

ay ben akşam koçişin gardrobuna bakayım, neden ben kendi 1-2 üstbaşımla kıvranıyorum ki..
Hiç aklıma gelmedi, gelsin gömlekler, atletler, :1: bizimki şaşıracak ama napalım,hamilelik sürecini ortaklaşa yürütücez :66:

sen akşam kocişinin gardırobuna bi dal tatlım heleki soğuk günlerde onların kocaman kazakları nasıl sıcak tutuyo biliyonmu :1: :1: :1: :1:

:1: ben evdeyken kocemin atlet kazak ve eşofmanlarıyla geziyorum :1:
altıma da tayt ohh rahatlık varmış :21:

büyük başarı tatlım ben de 3 senedir kocişle pazara filan gittiğimi bilmem gitmezde yani
cicilerinde hayırlı olsun güle güle giy kuşum ya bende alışkanlık oldu evde kocişin beyaz gömlerlerinden giyiyom altınada bi tayt çekiyom ohhhh çok rahat ama kocam durumdan hiiiç memnun değil :1: :1::1:
evet cnm büyük başarı gerçektende... teşekkür ederim giycem vallahi oh.. ben baya oldu adamın kazaklarını giymeye başlayalım..:9:
bayans ve esra hoşgeldiniz kızlar :70:

Bayanscım iyi gezmeler :21:

Esracım aldıklarını güle güle kullan :21:
:70::71: hoşbulduk cnm.... nişan koşuşturmasından bi giremiyordum.. rahat rahat..nasılsınız bebiş napıyo:emir_bebek:

:69: teşekür ederim cnm
ahaha bizimkisinin kazaklarını giydim bi kere boğazlı terletti beni hop bi hasta oldumki sorma... yün kazak giyiyo hep..sonra kendi elbielerime döndüm..ama arada dolabına dalıyorum:47:

haklısın canım :66:
beğendiklerimi kenara ayırıcam, onların fedakarlık yapma zamanları :1:

eeeee baba olmak kolaymı valla işin içine hamile girince kıyafetler in fiyatları 2 ye katlıyo şimdilik almamak için direniyorum şu izne ayrılana kadar idare etsem ondan sonra evde zaten ne giysem olur

Back
X