- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.621
ay ne güzel ya... bende daha alim bari çok oldu diyodum..akşam biökerim eldekileri bi bakarım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR BİŞEY SORCAM BU OTO KOLTUĞU İLLA BAŞLIKLI OLMASI LAZIMMI O BAŞLIĞI ÇIKIYORMU,BAŞLIKSIZ OLSA NOLUR?
Anne, Bebek, ocuk| Ana Kuca ve Oto Koltuu| 0 - 13 Kg | Jenny | Jenny Tama Koltuu Turuncu
Anne, Bebek, ocuk| Ana Kuca ve Oto Koltuu| 0 - 13 Kg | Crystal Baby | Crystal Baby Trusty Anakuca-Oto Koltuu Yeil
HANGİSİ DAHA İYİ?
BİDE BUNLARDA FİYATLAR NİYE BU KADAR UZÇUK,FİYATI YÜKSEK OLANLARIN ÖZELLİĞİ NE,1 YAŞINA KADAR KULLANCAN ZATEN?
tatlım fiyatları normal 1 yaşından büyükler için olanların fiyatı uçuk çokta güzellermiş benceKIZLAR BİŞEY SORCAM BU OTO KOLTUĞU İLLA BAŞLIKLI OLMASI LAZIMMI O BAŞLIĞI ÇIKIYORMU,BAŞLIKSIZ OLSA NOLUR?
Anne, Bebek, ocuk| Ana Kuca ve Oto Koltuu| 0 - 13 Kg | Jenny | Jenny Tama Koltuu Turuncu
Anne, Bebek, ocuk| Ana Kuca ve Oto Koltuu| 0 - 13 Kg | Crystal Baby | Crystal Baby Trusty Anakuca-Oto Koltuu Yeil
HANGİSİ DAHA İYİ?
BİDE BUNLARDA FİYATLAR NİYE BU KADAR UZÇUK,FİYATI YÜKSEK OLANLARIN ÖZELLİĞİ NE,1 YAŞINA KADAR KULLANCAN ZATEN?
tatlım markası coşku diye bişey onların pijama yı 45 e gecelik sabahlığı 60 aldım benim arkadaşın ablası satıyor onları geliş fiyatından verdi bende s yada m giyiyorum normalde ama bunlar lohusa geceliği diye geçtiğinden zaten genişler m aldım bedenlerini çokta geniş durmasın dedim l zaten gelmez şimdi hastane için en az 2 gecelik diyolar 1 tanede ucuz bişey alıym diyorum diğer sabahlıkla giyebileceğim renkte pazara bakıcam
bunların penyesi çok güzel tatlım iyiki almışım
ay ne güzel ya... bende daha alim bari çok oldu diyodum..akşam biökerim eldekileri bi bakarım..
tatlım fiyatları normal 1 yaşından büyükler için olanların fiyatı uçuk çokta güzellermiş bence
canım tebrik ederim seni,resimlerini koydun mu cicilere bakalım bizde fikir sahibi olalım.
ayça canım bende kocişimin bisiklet yaka atletleri vardı,onlara dadandım kazak pantolon derdim yok Allah'tan ablam benden bikaç beden büyüktü o buralar çok zayıfladı pantolonları kıyafetleri hoppp bana hamile kıyafeti oldu![]()
fiyatlarıda gayet uygunmuş, güle güle kullan canım![]()
Benim abimin eşide cicili bicili takımlar almıştı bi tane de 15-20 TL ye almıştı
doğumda onu giydi bana da ucuz bişi al gerek yok diyo
ama yinede eve gelirken giymek için iyi bişi alırım diyorum şu beğendiğim takımı yarın gidip alırım herhalde![]()
bunların fiyatı normal az bile ama bazıları 200-300 ve üstü var onlar niye okadar pahalı?bence 100den fazla verilmez
canım tebrik ederim seni,resimlerini koydun mu cicilere bakalım bizde fikir sahibi olalım.
ayça canım bende kocişimin bisiklet yaka atletleri vardı,onlara dadandım kazak pantolon derdim yok Allah'tan ablam benden bikaç beden büyüktü o buralar çok zayıfladı pantolonları kıyafetleri hoppp bana hamile kıyafeti oldu![]()
KIZLAR BİŞEY SORCAM BU OTO KOLTUĞU İLLA BAŞLIKLI OLMASI LAZIMMI O BAŞLIĞI ÇIKIYORMU,BAŞLIKSIZ OLSA NOLUR?
HANGİSİ DAHA İYİ?
Esracım ben daha önceden okuduklarıma ve araştırdıklarıma göre bi liste yapmıştım
1- Tırnak makası (bebedor), burun aspiratörü (Otribebe / CHİİCCO)
2- Emzik (damaklı kauçuk, en sağlıklısı)
3- Cam Biberon Nuby, Nuk yada Dr. BROWNS - en sağlıklısı ve gaz önleyicisi var.
4- Canbebe bakım örtüsü (alt açma bezi)
5- Banyo için kova, Lif
6- Bebek banyo havlusu-Başlıklı (2)
7- Yan yatırma yastığı (Bebedor)
8- Penye Battaniye (2)
9- Hastane çıkışı (20 li)
10- Çıtçıtlı badi (15) [0-3 ay arası uzun kollu (5), 3-6 ayarası yarım/sıfır kol (10)]
11- Alt pijama (10)
12- Üst penye (5)
13- Pijama takımı (4)
14- Ayaklı tulum (4)
15- Penye yelek (2)
16- Hırka (2)
17- Çorap (10-15)
18- Ağız silme mendilleri
19- çamaşır deterjanı dalin 2 litrelik (e bebek.com da 20 TL)
20- Şampuan (sebamed-bübhcen-komili) Pişik kremi (bepanthene)
21- İç zıbın göbeği düşene kadar kullanımı çok rahat (4)
canım krem şampuan,bakım ürünleri var daha alınacak onlarda ne marka alacaksınız.Asıl para tutan onlarmış duyduğuma göre,yok pişik kremi yok duş sabunu,kremi,göğüs pedi vs vs.
harikasın tatlımmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
bazen bakıyorum acaba abartıyomuyum bunları ne zaman giyecek diyorum bazende her dakika çamaşır makinası çalıştıracağıma alayım dursun diyorum
Bide listeye her baktığıma yeni bi eksik keşfediyorum
mesela eldiven ve şapka da ilk zamanlar lazım olacak.. birde gezme ayakkabısı![]()
geçen yıl doğum yapan arkadaşım ıslak mendil deposu yap diyip duruyo markette indirime girdikçe alıcam artık bide bez alsam fena olmayacak
bazen bakıyorum acaba abartıyomuyum bunları ne zaman giyecek diyorum bazende her dakika çamaşır makinası çalıştıracağıma alayım dursun diyorum
Bide listeye her baktığıma yeni bi eksik keşfediyorum
mesela eldiven ve şapka da ilk zamanlar lazım olacak.. birde gezme ayakkabısı![]()