• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bir ara ben de senin gibi olmuştum cnm kızımın ilk doğumu ilk karşılaşmamızı hayal edip ağlıyordum :2::3::4::5::6:
aaaa bak bende onu düşünüp ağlayabilirim hiç değilse bi sebebim olur
ay kıyamam sana.... Dur durrr... Bende de bir dolu ütü var açılmazsan eğer beklerim ...:82: :82: :35:
adres ver canım hızımı alamazsam gelirim bende 2 sepet var açılmama yetmeyecek sanırım :74: :74:

ah bi bilsem kuzum kendimi boş çuval gibi hissediyorum

ay evet kuşum ya ütü rahatlatır diye düşünüyorum benim burcum yengeç seninki ne :52:

benimki terazi..bizi alanlar şanslı desene birimiz ütüyle birimiz bulaşıkla rahatlıyoruz:60:genelde alışveriş yapmayı tercih eder hanımlar rahatlamak için..

aaaa bak bende onu düşünüp ağlayabilirim hiç değilse bi sebebim olur

adres ver canım hızımı alamazsam gelirim bende 2 sepet var açılmama yetmeyecek sanırım :74: :74:

tamam adresimi özelden mesaj atarım :)))) :16: :16: Yanlış anlama ne yapıyosam senin açılman için... Hani aklına kötü şeyler gelmesin fırsat değerlendiriyormuşum gibi... Aslaaaaaaaaaaa.... Yapmam böyle şeyler...

Ayça cnm senin bitti mi alışveriş biz bugun hastane çıkışı eşimle kemerlatında gezdik biraz ,,işbankasının karşısına küçük bir dükkan açılmış yeni olunca bir bakalım dedik bir kadın vardı kendi üretimimiz birçok yere mal veriyoruz dedi carfur a gidersen bir bak kardelen bebe etiketli ürünler 4,95 e satılıyo biizm mal biz burada 2,5 a satıyoruz dedi 1,5 a kolsuz çıtcıtlı badiler vardı ust ve alt zıbınlar penye yelekler fiyatlar cok uygun olunca cesaret edemedik mal dan pek anlamıyoruz birşey almadık sonra ben mina ya girdim şoyle bir malları kıyasladım biizm o kadında baktıklarımız baya iyiymiş mina ile karsılastırınca beğendim kadının mallarını cumartesi 3 5 parca almayı düşünüyoruz

çok uygunmuş cnm fiyatları,bence kalitesi iyi ise alınabilir tabi,
kadının dediğini çoğu firma üstlerine marka basıp 2 katı fiyatına satıyorlar..
aslında çoğu böyle fason üretim ki sende gözünle görmüşsün kalitesini..zaten önemli olan
% 100 pamuk olması ve kalitesi elinle dokununca anlıyor zaten insan..

tamam adresimi özelden mesaj atarım :)))) :16: :16: Yanlış anlama ne yapıyosam senin açılman için... Hani aklına kötü şeyler gelmesin fırsat değerlendiriyormuşum gibi... Aslaaaaaaaaaaa.... Yapmam böyle şeyler...

anlıyorum tatlımm tabiki koyun can kasap et derdindeyle alakası yok bu durumun sen yaz adresi ama uzaksan gelemem bak sen toplar gelirsin ütüleri zira evden dışarı çıkmak işkence gibi

ayy anlamasalrda olur bosver bizböyle mutluyuz:90:bir de bebişlerimiz doğsun da bizden iyisi varmı? uykusuz geceleri saymazsak:23:

artık doğsada uykusuz gecelere razıyım ben yaaaaa evimde kızımla olmak istiyorum ay işe gelmek işkence evden dışarı çıkmak istemiyor canım hal böyleyken dolapları filanda düzeltiym bari

artık doğsada uykusuz gecelere razıyım ben yaaaaa evimde kızımla olmak istiyorum ay işe gelmek işkence evden dışarı çıkmak istemiyor canım hal böyleyken dolapları filanda düzeltiym bari

az kaldı tatlı sabret illa 40.hafta die birşey yok 34 ten sonra doğum cok..erken doğumda sayılmazpek bebişin gelişimi iyi olduktan sonra problem olmuyor..bana da günler gecmiyor gibi geliyor ama 6 aya geldik nasıl oldu anlamadım:44:

az kaldı tatlı sabret illa 40.hafta die birşey yok 34 ten sonra doğum cok..erken doğumda sayılmazpek bebişin gelişimi iyi olduktan sonra problem olmuyor..bana da günler gecmiyor gibi geliyor ama 6 aya geldik nasıl oldu anlamadım:44:

ben doğum iznine çıksam tamam yani 28 şubatta çıkıcam inşallah ondan sonra evde tam gaz hazırlık yaparım annem filan gelcek temizlik şu bu 2 ay çabucak geçer öyle

hadi gözün aydınn... Demekki boşuna stres olmuşsun.. Allah yüzüne bakmış :)))
evet canım ya sorma teşekkür ederim:54:
ders programına çok sevindim cnm bebişin şansına
sağol tatlım evet onun şansına valla. bu arada seninde gözün aydın şeker testin iyi çıkmış. ay benim komşularda coşyu bugün yarın testim var tatlı yememem lazım onlarsa çifter çifter getiriyorlar yaaa insafsızlaaaarrrr:9:

canım inanır mısın ben de resmen hergün 32. hafta hangi tarih, 33. hafta ne zaman bitiyor, izne hangi hafta çıksam diye planlar yapıp duruyorum.. :1:
işyerine gelmek buaralar çok zor geliyooo :50:
ilerki haftaları düşünemiyorum :49:

canım inanır mısın ben de resmen hergün 32. hafta hangi tarih, 33. hafta ne zaman bitiyor, izne hangi hafta çıksam diye planlar yapıp duruyorum.. :1:
işyerine gelmek buaralar çok zor geliyooo :50:
ilerki haftaları düşünemiyorum :49:

aynen yaaa yataktan çıkamıyorum sabah bir yatak bağımlısı oldum anlatamam yani bütün gün yat deseler yok demem 9 ayı düşünemiyorum

ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..

dscopur canım bende açılımına yardımcı olabilirim:1:
koç burcu çocuklarımız olacak,bizi bayağı zorlayacaklar sanırım o yüzden kendimizi onlara hazırlayalım:18: benimde ablam geliyo yardıma sağolsun.Bende izine ayrılayım bol bol temizlik yaparım heralde.Bi hafta sonu olmasın her tarafı temizleyesim geliyor sonra yorgunluktan canım çıkıyor:30:

ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..

canım 26. hafta bitince,25+6'da yani, 6 ay tamamlanmış oluyor. haftaya 6 aylık olacaksın. 7. aydan gün almaya başlayacaksın :66:
en ileride sen misin yoksaaa :65:

Back
X