- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.801
bugün fazla kimsecikler yok.malesef grip oldum bende burnum akıyo oğlumda biraz yatırsa ii olacakta oda pek izin vermiyo eşimde çalışıyorr..off sıkıcı bir pazar
(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaslar bende inş nisan annesi olucam sizlere danışmak istiyorum bi konuda sizce beek odası yapılmalımı yoksa park yatakmı alınmalı tayinciyiz şuanki evim müsait ama 2 yıl sonra taşınıcaz odalara da heves ediyoruz bir türlü karar veremedik acaba çoçuğu bırakabilirmiyiz diyorum sizler ne yapacaksınız
slm kizlar buguncocuklu arkadasimla bulustum baya muhappet ettik simdi kaynanamdayim cok rahatsiz tek birakmim dedim esimle burda kalicaz yarinda cocuk dolabina falan bakicaz ikeadan gecmise bakicam umarim herkes iyidir gec oldu ama
günaydın canım bende dün doktorumu aradım şeker yüklemesi için bana hamileliğin ilk zamanalrındada yapılmıştı ailede risk olduğu için ordada 50 lik yüksek çıkmıştı.şimdi yarın yine yaptıracağım ama 50 liklemi başlıcam ykosa direk 100 lükmü yaptırayım diye sordum o da 50 liğe gerek yok direk 100 lük yaptır dedi.sonuçlardan sonra hafta içide kontrolüm var.bebişimi görmeyeli 1 ay oldu.inş sonuç ii çıkarda birde bununla uğraşmam.bende birde tansiyon problemi var.hayırlısı artık...
kızlar topik yine boşş ama neyse ben yinede yazayım ya okadar dikkat etmemize ramen soğuk algınlığına yakalandık fazla değ,l ama öksürükte var sürekli ağızdan nefes aldığımız için boğazımız kuruyor bol bol su içiyoruz bu seferde gece tuvaletten çıkamıyoruz ya artık nane limon falan içip iyileşmeye çalışıyoruz ama olmadı yrn sağlık ocağına gitcez dr söyleriz ilaçta içmek istemiyorum ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok bu arada 2. aşmın günü geldi ama ben olmıycam dr um gerek yok demişti hadi öpüyorum hepinizi görüşürüz...
kmseler yok herkes dışarda gezmelerde![]()
![]()
![]()
bizde pazr yaptk temzlk falan şimdi de ymek yaptk ancak otrduk valaa pazarları böle gecyr bzm guya eşimin tatili çalştrp duruyrm
neyse bende çıkayım sonra grsrz kızlaaaaaar
![]()
slm herkese
çalıştığım için çok fazla nete giremiyorum ama eliden gelince takip ediyorum neti..
kimsede sorun yok sevindim adınıza
renkli ultrasona giren arkadaşlar fiyat konusunda uçmuş resmen hastaneler yaptırmayan varsa BAKIRKÖYDE ÇAMLIK HASTANESİ KARŞISINDA ULTRAMED GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ne gitsin 250 yada 280 tl üstelik beni doktorum gönderdiği için 100 tl ye yaptılar...fiyatından dolayı kötü diye düşünmeyin yaklaşık yarım saat incelemişlerdi.yanlız orda cd vermediler ultrason görüntüsü verdiler..
hastaeler kaz gibi yoluyorlar maşallah insanı.
bende hamile gibi hissetmiyordum kendimi ama son bir haftadır belim ağtıyor uyurken artık uyuşmalar ve rahat pozisyon alamıyorum...vee enkötüsüde herşeye sinir oluyorum.her laf batıyor tahammülsüzüm...şımarıklıkmı yapıyorum acaba ???
arkadaşlardan birisi yazmıştı ama şuan ismini hatırlayamadım bebek hediyesi için eminönüden malzeme almıştı nerden aldın acaba yazarmısın.ben yarı işten İzin alıp gitmeyi düşünğyorum..
iyi geceler arkadaslar bende inş nisan annesi olucam sizlere danışmak istiyorum bi konuda sizce beek odası yapılmalımı yoksa park yatakmı alınmalı tayinciyiz şuanki evim müsait ama 2 yıl sonra taşınıcaz odalara da heves ediyoruz bir türlü karar veremedik acaba çoçuğu bırakabilirmiyiz diyorum sizler ne yapacaksınız
ben yazmıştım canım arkadasıma hediye olarak yapmak için malzeme aldım bundan öncede yiğenim ve diğer arkadaşım için gezmiştim . sizlere söyle bi bilgi vereyim . kurukahveci mehmet efendinin sokağında evet çok yer var ama herşey birbirinin aynı ben kapı süsüde aradığım için . bi baktım heryer aynı kapı süsü sonra ben başka bi yer buldum buradaki çeşit çok daha fazla kaliteli ve farklı .. yerini söyle tarik edeyim .kurukahveci mehmetefendinin sokağına dönmeyin peynircilerin önünden düz zaten kahveciyi gecince yol tek olarak sola dönüyor sola dönün ve hemen ilk sağa girin hani esteem diye ne takıcı var sağda ordan dümdüz direk yukarı doğru çıkın taki solda bu bebek malzemesi satan yeri görene kadar.solunuzda bundan başka bebek malzemesi satan yer yok zaten hac malzemeleri ne satan yerler var aşagıda solda osmanlı takı diye bi yer var onun subesi var yine aynı hizada solda onu geçince .. çok güzel seyler var tavsiye edeerim ..umarım anlasıldı tarifim ..
ay canım hadi inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.biraz uzun sürüyor 100lük arada su bile içilmiyorgünaydın canım bende dün doktorumu aradım şeker yüklemesi için bana hamileliğin ilk zamanalrındada yapılmıştı ailede risk olduğu için ordada 50 lik yüksek çıkmıştı.şimdi yarın yine yaptıracağım ama 50 liklemi başlıcam ykosa direk 100 lükmü yaptırayım diye sordum o da 50 liğe gerek yok direk 100 lük yaptır dedi.sonuçlardan sonra hafta içide kontrolüm var.bebişimi görmeyeli 1 ay oldu.inş sonuç ii çıkarda birde bununla uğraşmam.bende birde tansiyon problemi var.hayırlısı artık...
canım güzel olan herşey yasak...aslında doktor her gittiğimde makarna,pilav,tatlı,beyaz ekmek,kızartmadan uzak dur diyordu ama şimdi işi biraz daha sıkılaştırcam sanırım. tatlı krizine girmemeyi umuyorum şimdilik iyi gidiyoruz ama bakalımbiz iiyiz tatlım buyuyoruz aynı işteay gecmiş olsun kaza konsnda neyse ki iisiniz
gunaydn canım benm
ay nelermiş yemen gereken şeyler tatlım
canım geçmiş olsun pekmez limon karabiberde iyi geliyor onu dene istersen. ıhlamuru eksik etme içine elma tarçın limon ne bulursan at kaynat. 1 haftada ancak toparlarsın ama bunu unutma sık dişini dinlen elinden geldiğincekızlar topik yine boşş ama neyse ben yinede yazayım ya okadar dikkat etmemize ramen soğuk algınlığına yakalandık fazla değ,l ama öksürükte var sürekli ağızdan nefes aldığımız için boğazımız kuruyor bol bol su içiyoruz bu seferde gece tuvaletten çıkamıyoruz ya artık nane limon falan içip iyileşmeye çalışıyoruz ama olmadı yrn sağlık ocağına gitcez dr söyleriz ilaçta içmek istemiyorum ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok bu arada 2. aşmın günü geldi ama ben olmıycam dr um gerek yok demişti hadi öpüyorum hepinizi görüşürüz...
ya kızlar bu şeker yüklemesi yaptırmazsak ne olur acaba şartmı ki, ya ben acayip şekilde tatlı şeyler yiyesim geliyor yiyorumda ama yaptırırsam kesin yüksek çıkar annemde de babannemdede şeker var çünkü hani bebeğe bir zararı yoksa uğraşmıyım şimdi hastanede![]()