• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar hayırlı haftalar dün cok gezdik yorulduk kızımla alısveriş merkezlerinin birinden girdik birinden cıktık :1: Ikea da çiçekli bi kumaş perde gordum fiyatı da çok uygundu krem renk altına kırmızı fon bi perde koymuslar cok beğendim ama tam çıkıyorduk almadm eve gelince de pişman oldum keske alsaydım diye bu perdeleri goren varmı acaba

kızlar özelliklee yurt dışındakı arkadaslar türkiyede kı mothercare magazalarında urunler asırı pahalı suan yurt dısındakı sıteye bakıyorum ve orada nerdeyse yarısından daha ucuz fıyatlar.yurt dışında hngı yerlerde mothercare var bılen varmı yada bız buradan lıste yapsak oradan alınıp yollanabılı rmı

Günaydın...

Hafta sonu kayınvalidemler vardı, giremedm.
Oldukça yorucu geçti.
Bugün de keyif yapıyorum :21:
Umarım herkes iyidir.

Sueylul sen bu saatte burda napıyorsun, orda gece değil mi :44:

günaydınnn kızlar nasılsınız iyi haftalar bizde kahv. yaptık bebişimle babasını işe gönderdik size bakalım dedik ne yapıyor teyzeleri arkadaşları:emir_bebek::emir_bebek:

canım geçmiş olsun.çok şükür iyi çıkmış sonuçların.bende bu hafta yaptırmayı düşünüyrum.av mevsiminde katilin kim olduğunu bende anladım ama neden olduğunu geç anladım valla.eşin onudamı anladı ve sana söyledi.o zaman gerçekten tadı kaçıyor filmin :1:

evet canım resmen öyle yaptı kızı gösterdikleri an anladı ben çok kızdım
sonrada nekadar zekiyim demi dedi durdu:50:

günaydınnn kızlar nasılsınız iyi haftalar bizde kahv. yaptık bebişimle babasını işe gönderdik size bakalım dedik ne yapıyor teyzeleri arkadaşları:emir_bebek::emir_bebek:
Günaydın kuşum ohh dinlenin bol bol tadını çıkarın bebişle hafta sonundan sonra erken kalkıp soğukta işe gelmek çalışmak çok zor çünkü

Günaydın...

Hafta sonu kayınvalidemler vardı, giremedm.
Oldukça yorucu geçti.
Bugün de keyif yapıyorum :21:
Umarım herkes iyidir.

Sueylul sen bu saatte burda napıyorsun, orda gece değil mi :44:
Günaydın iyiyiz biz çok şükür keyfin bol olsun darısı bizim başımıza

günaydın annecikler

ben hep takip ediyorum formu ama çok az yazanlardanım benimde c.tesi 50gr şeker yüklemme vardı 91 çıktı bebişimde 764gr olmuş maşallah amam bi sorun ver ben 1 ayda 6 kg almışım çok utanıyorum söylerken bile ilk 5 ay toplamda 4 k,lo alkmıştım düşünün yani doktor şok oldu ben şok oldum bu arada 6 kg alacak kadarda yediğimi zannetmiyorum tamam biraz ,iştahım açıldı ama o kadarda diil ne yapcam bilmiyorum acaba geçen ay balık yağı kapsülü verdi doktor onu kullandım omu k,lo yaptı bide vitamin kullanıyorum şimdi bide kan hapı verdi ama karar verdim artık haftada 1 içicem ballık yağını vitaminide 2 günde bir onun yerine süt ceviz muz et sebze yiycem şekeri azaltıcam bide makarna pilavı sizinde baiınıza böyle bişey geldi mi ne yapmak lazım bir ayda bu kadar kilo alınması normal diil öenrileriniz varsa can kulağıyla dinliyorum çok şükür bebişim iimiş çıok sevindim bugün tetnoz aşımın 2vurulacak ama ben gitmeye çekiniyorum sağlık ocağında da tartıyolar yaa :(( UTANIYORUM NEYSE BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI YAA ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA

1 ay da 6 kilo biraz fazla canım çünkü son aylarda kilo alımı çok hızlı eğer moralini bozmak istemiyorum ama eğer böyle devam ederse doğuma kadar çok alırsın doktorunla konuş belki diyet önerir ayrıca balık hapının çok kilo aldırdığını ben de duymuştum, canını sıkma dikkat etmeye çalış ama bebişin sağlıklı olsun kilolar verilir ayrıca benim drum katıydı biraz karbonhidrat bi şekilde alınır ağırlıklı olarak sebze meyve süt süket dedi bir de bol su içmemi önerdi aklında bulunsun günde 1-2 bardak süt ve 2 litre su içiyorum açlık hissim ister istermez kayboluyo çünkü mide dolmuş oluyo, sen de böyle yap küçük porsiyon yemeklerinden ye ama acıktığını hissettiğin an meyve su süt tüket mesela bazen aç olmasamda kendimi buzdolabı açarken yakalıyorum o durumlarda bir havuç yiyorum hem çok doyurucu hem de sağlıklı sen de böyle yapabilirsin

kızlar merhaba...
diyetisyene gittim bugün 200 kalorilik bir dyet hazırladı şeker,kızartma,pasta börek yasak. 10 gün sonra yeniden şekerime bakılacak duruma göre insüline başlatacak doktor. tabi hergün egzersizde yapmam lazım. tatlı krizine girmeden nasıl idare etcez bakalım of offffr:96:

evet canım resmen öyle yaptı kızı gösterdikleri an anladı ben çok kızdım
sonrada nekadar zekiyim demi dedi durdu:50:

Çok komik ben de hemen anlamıştım ve iki gün boyunca ne zekiyim hemen anladım demiştim eşimde garibim hevesimi kırmıyo evet evet öyle çok zekisin ama ego'n tavan yapmış maşallah iki gündür kendini övüyosun diyordu,
Ayrıca filme bebiş nasıl tepki verdi benim sıpam ilk yarıda çok hareketliydi sesten, ikinci yarıda benim gerilmemden olsa gerek o da sus pus oldu garibim film bittikten sonra bile hemen kendine gelemedi bikaç saat sonra hareketlendi:60::60::60:

Günaydın kuşum ohh dinlenin bol bol tadını çıkarın bebişle hafta sonundan sonra erken kalkıp soğukta işe gelmek çalışmak çok zor çünkü
Bilmez miyim cnm bende bu hafta akşam mesaisini seçtim :52: biraz uyuyayım dye:1: birde sizdede öyle mi cnm evdeyken benim bebiş adeta maç yaptı hiç durmadı dün:1:

canim ben gece uyuyamiyorum.sabaha karsi uyuyorum oda zorla.ogleden sonra kalkiyorum.sonrada uykum gelmiyo.
Hımm o kötü işte
Gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.

Günaydın iyiyiz biz çok şükür keyfin bol olsun darısı bizim başımıza

1 ay da 6 kilo biraz fazla canım çünkü son aylarda kilo alımı çok hızlı eğer moralini bozmak istemiyorum ama eğer böyle devam ederse doğuma kadar çok alırsın doktorunla konuş belki diyet önerir ayrıca balık hapının çok kilo aldırdığını ben de duymuştum, canını sıkma dikkat etmeye çalış ama bebişin sağlıklı olsun kilolar verilir ayrıca benim drum katıydı biraz karbonhidrat bi şekilde alınır ağırlıklı olarak sebze meyve süt süket dedi bir de bol su içmemi önerdi aklında bulunsun günde 1-2 bardak süt ve 2 litre su içiyorum açlık hissim ister istermez kayboluyo çünkü mide dolmuş oluyo, sen de böyle yap küçük porsiyon yemeklerinden ye ama acıktığını hissettiğin an meyve su süt tüket mesela bazen aç olmasamda kendimi buzdolabı açarken yakalıyorum o durumlarda bir havuç yiyorum hem çok doyurucu hem de sağlıklı sen de böyle yapabilirsin
Sağ ol canım.
Ütü yapmam gerekiyor aslında ama bakalım ne zaman kalkabilicem.
Bir de grip olmuşum.
Burnum akıyor, boğazım çok kötü.
O kadar da dikkat ediyorum ama yine de oluyor.

Havuç beni daha çok acıktırıyor yaa
Ben de yakında duba gibi bir şey olucam sanırım :50:

Günaydın canım, hoş geldin.b

kızlar merhaba...
diyetisyene gittim bugün 200 kalorilik bir dyet hazırladı şeker,kızartma,pasta börek yasak. 10 gün sonra yeniden şekerime bakılacak duruma göre insüline başlatacak doktor. tabi hergün egzersizde yapmam lazım. tatlı krizine girmeden nasıl idare etcez bakalım of offffr:96:
geçmiş olsun canım benim annemde insülüne yeni başladı iğnesini kendi vuruyor zor bir hastalık inşallah doğumdan sonra geçer canım benim....
Çok komik ben de hemen anlamıştım ve iki gün boyunca ne zekiyim hemen anladım demiştim eşimde garibim hevesimi kırmıyo evet evet öyle çok zekisin ama ego'n tavan yapmış maşallah iki gündür kendini övüyosun diyordu,
Ayrıca filme bebiş nasıl tepki verdi benim sıpam ilk yarıda çok hareketliydi sesten, ikinci yarıda benim gerilmemden olsa gerek o da sus pus oldu garibim film bittikten sonra bile hemen kendine gelemedi bikaç saat sonra hareketlendi:60::60::60:

:26: :1: aynı şeyleri yaşamışız ben filmin tadını çıkarmaya çalışıyordum ki kulağıma eğiilip söyleyiverdi
ne zekiyim ne zekiyim benim gibi daha ilk yarıdan çözen varmı acaba dedi durdu :31:
benim bebiş seslerden ilk başta çok rahatsız oldu eşim elini karnıma koydu gerçekten güçlü tepkiler verdi bende montumu kat kat karnıma sardım etkilenmesin diye
evet bir süre sonra sustu sonra uyudu

:24: :3:

Nasılsınız bakalım .... Hafta sonu evimde keyif yaptım bomba gibi başladım haftaya... Dinlendiğimi anladım walla.. :))) bu arada 6 kilo alan arkadaş gerçekten çok almış... Hamur işi tatlı ve aburcuburu keserse ekmeğide keserse faydalı olacaktır.. Benimde şeker yüksek çıkınca kestim bunları 78 kilodan 77,4 kiloya inmişim :))))

kızlar merhaba...

Geçmiş olsun canım.
Hamilelikte de inülin veriyorlar mıymış?

Ben test yapılmadan bir hafta önce diyet yapayım en iyisi :1:

:24: :3:

Nasılsınız bakalım .... Hafta sonu evimde keyif yaptım bomba gibi başladım haftaya... Dinlendiğimi anladım walla.. :))) bu arada 6 kilo alan arkadaş gerçekten çok almış... Hamur işi tatlı ve aburcuburu keserse ekmeğide keserse faydalı olacaktır.. Benimde şeker yüksek çıkınca kestim bunları 78 kilodan 77,4 kiloya inmişim :))))

oo ne güzel başlamışsın ben idare eder
ben baştan beri 3 kilo aldım çünkü 4 ayım kötü geçti sürekli istifra ettim

Geçmiş olsun canım.
Hamilelikte de inülin veriyorlar mıymış?

Ben test yapılmadan bir hafta önce diyet yapayım en iyisi :1:
sağol canım evet insülin veriliyor ilaç tedavisi yapılamıyor direk insülin inşallah gerek kalmaz.valla dikkat etmekte fayda var hem kilo az alınmış olur hem de böyle stres yaşamazsın:34:
geçmiş olsun canım benim annemde insülüne yeni başladı iğnesini kendi vuruyor zor bir hastalık inşallah doğumdan sonra geçer canım benim....
inşallah canım teşekkürler

oo ne güzel başlamışsın ben idare eder
ben baştan beri 3 kilo aldım çünkü 4 ayım kötü geçti sürekli istifra ettim

süper walla doğumdan sonra sende bişey kalmaz... Ben istifra etmeme rağmen 7 kilo aldım :)))) tabi tüp bebek olmasının da etkisi vardır.. çok hormon yüklendik.. Oda şişirdi bizleri :)) olsun napalım... 600 gr vermke bile çok güzel :)

Arkadaşlar ne yazıkki bir ayda 6 kilo alan arkadaş benim tavsiyelerinize diikkat edicem şeketr hamurişi makarna pilav yok kendime gidip ligt süt aldım bundan sonra onu içicem kepek yada çavdar yiycem meyve yiycem balık yağını ve kan hapını bırakıyorum ama ben sanırım abur cuburdan çok balık hapından aldım çünkü çalışıyorum zaten istyesemde çok fazla yiyebilme şansın yok hani evde olsam her dakka dolapta olur kafam ama neyse bundan sonra dikkat edicem kendimde kilo takibi yapıcam inşş almam kilo çok saolun kızlar hepimizin bebişlerti allaha emanet inşş bu arad kızlar bend e tefriciyeden 100 tane alabilirm

süper walla doğumdan sonra sende bişey kalmaz... Ben istifra etmeme rağmen 7 kilo aldım :)))) tabi tüp bebek olmasının da etkisi vardır.. çok hormon yüklendik.. Oda şişirdi bizleri :)) olsun napalım... 600 gr vermke bile çok güzel :)

inşallah
ilk oğlumda 48 kilo ile hamile kalmıştım 60 la doğurdum 55 üstüme yapıştı iyi oldu zayıf olmaktan kurtuldum ama bu sefer 62 ile hamile kaldım 72 ile doğursam veririm ben onu ya 58 hedefim olur plates yapayım diyorum ama bu tempo bize yeter gerek kalmaz diyorum bu sefer sezeryanda karnım kalmıştı ilk işim onu yok etmek sağlıcakla doğuralımda
burda beraberce veririz canım biz kiloları merak etme

Back
X