• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar herkeze merhabalar dün hasta olduğumuzu yazmıştım dün gece öksürürken afedersıniz ama çok kötü öğürtü geldi karnım falan çok kötü sıkıldı taki gözümden yaş geldi nefes alamadım biranda çok korktum refleks bişey olduğu için karşıda koyamadım,biraz önce uyandık ama oğluşum hareket etmıyor çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştır yada dün öksürükten çok yorulduda uyuyor olabilirmi acaba öff çok kötüyüm fikri olan varsa yazsın nolursunuz....
canımmm geçmiş olsun,çok pimpiriklenme ama aklında kötü birşey olsun istemiyorsan yakın bi hastaneye git yada doktorunu ara sor derim ben.Kuruntu insanı mahvediyor çünkü.bebişler kafasına göre bazen hareket ediyor bazen etmiyor,İnşallah kötü birşey yoktur bizide bilgilendir olur mu?

beni görmediniz ya ben görülmeyecek karımıyım :43: :43: :43: :43:
Canım benim kıyamam :38:
iyiyim şekercim uykusuzum sabah 4 te bu kız tekmelemeye başladı sonrada uyutmadı 3 saat uykuyla ayakta duruyorum
sen nasılsın
Ayy hiç daha tekmeyle uyanmadım.
Ne güzeldir yaa :16:
Ben de boğazımdan doğru düzgün uyuyamıyorum.
Ev de kuru mahvetti beni.

kızlar herkeze merhabalar dün hasta olduğumuzu yazmıştım dün gece öksürürken afedersıniz ama çok kötü öğürtü geldi karnım falan çok kötü sıkıldı taki gözümden yaş geldi nefes alamadım biranda çok korktum refleks bişey olduğu için karşıda koyamadım,biraz önce uyandık ama oğluşum hareket etmıyor çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştır yada dün öksürükten çok yorulduda uyuyor olabilirmi acaba öff çok kötüyüm fikri olan varsa yazsın nolursunuz....

Geçmiş olsun canım.
Ben aferdersiniz balgam çıkarma özürlüsü biri olarak ne zaman denesem istifra ediyorum
Dengem bozuluyor resmen.

iyiyim şekercim uykusuzum sabah 4 te bu kız tekmelemeye başladı sonrada uyutmadı 3 saat uykuyla ayakta duruyorum
sen nasılsın
ee kız anneleri hareket etmiyor diye sızlanıyordu şimdi hissedin bakalım tekmeleri:1: kız çocukları fıingir fingir oluyor gece 4dede nerden buluyoda hareket ediyor bilmiyorumki.Benim oğluma ver yemeğini hareket etsin pilli bebek gibi yemekle çalışıyor:1:

cnm utanılacak ne var sıkma canını,bizlewr iradeli ve güçlü anneleriz daha çok kilo alanlarda var
bunu dıkıntı yapma kendine.sen zaten önlem alınacaklar listesi yapmışsın kendine,biraz fazla ama çoksa sıkıntı yapacak kıadar değil.bir arkadaşımın yengesi 30 kilo almış duyunca şok oldum kadını görseniz şimdi manken gibi güzelde hatun.hiç çatlağı yağı sarkığı yokmuş:nazar:biraz bünyeylede alakalı olabilir bende bu zamana kadar 7 kilo aldım bu aya kadar yoplamda 7-9 kilo alınması normalmiş,üstü veya altı anrmoal sayılıyormuş.gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - jinekolog operatr dr. Kaan kocatepe

verdiğin siteden baktım alt sınırda kilo almışım.. Süper dedim.. Sonra vücut kitle endeksine baktım nedir diye obez çıktı...:56: :33::33::33: Obez sana derler dedim çıktım siteden.... Site ile kavga ederken buldum kendimi :))))):1: :1: :1:

slm kızlar.biz de oğluşumla yeni dışarıdan geldik.hem biraz yürüyüş yaptık hem de ciciler aldık yılbaşı cicisi :9:oğlum özellikle gece çok hareket edio kızlar yaa sanırım bizi uykususz geceler beklio. eşimde dioki gündüz yorarım ben onunla oynamaktan yorgun düşer akşama uyur dio ama walla bizi neler beklio ikimizde bilmiyoruz ve merakla beklioruz. napalımss her işin bi acemiliği vardır..

canım endişelenmene gerek yok diye düşünüyorum.geçen hafta ben de hastaydım ve aynen senin gibi hareketlerini nerdeyse hiç hissetmiyordum.çok küçük kıpırtılar vard.dr gittim ve hareketleri gayet normaldi.bence gergin ve yorgun olduğumuz için daha az hissediyoruz.çünkü genel olarak ben mutlu ve rahatsam hareketleri daha yoğun hisswdiyorum belki bana özel bir durumdur.ama hiç bir kıpırtı yoksa minik bile olsa istersen için rahat etsin bi dr a görün canım..

verdiğin siteden baktım alt sınırda kilo almışım.. Süper dedim.. Sonra vücut kitle endeksine baktım nedir diye obez çıktı...:56: :33::33::33: Obez sana derler dedim çıktım siteden.... Site ile kavga ederken buldum kendimi :))))):1: :1: :1:

:27:o kendine baksın bikerem fıstık gibi hatunlarız,obez görmemiş o :37:

Canım benim kıyamam :38:

Ayy hiç daha tekmeyle uyanmadım.
Ne güzeldir yaa :16:
Ben de boğazımdan doğru düzgün uyuyamıyorum.
Ev de kuru mahvetti beni.

Geçmiş olsun canım.
Ben aferdersiniz balgam çıkarma özürlüsü biri olarak ne zaman denesem istifra ediyorum
Dengem bozuluyor resmen.

tatlım geçmiş olsunnn peteklere takılan şu suluklardan al ben her odaya taktım ev kuru olmuyo o zaman rahatsız etmiyo
uyanırsın bacım valla o uykuda aptala dönüyomuşsun

ee kız anneleri hareket etmiyor diye sızlanıyordu şimdi hissedin bakalım tekmeleri:1: kız çocukları fıingir fingir oluyor gece 4dede nerden buluyoda hareket ediyor bilmiyorumki.Benim oğluma ver yemeğini hareket etsin pilli bebek gibi yemekle çalışıyor:1:

oyyy kuzu pilli bebek mi oldu bizimkinin ne zaman hareketlenip hareketlenmeyeceğini kestiremiyorum ben bazen dürtüp duruyorum ama sallamıyo bile

slm kızlar.biz de oğluşumla yeni dışarıdan geldik.hem biraz yürüyüş yaptık hem de ciciler aldık yılbaşı cicisi :9:oğlum özellikle gece çok hareket edio kızlar yaa sanırım bizi uykususz geceler beklio. eşimde dioki gündüz yorarım ben onunla oynamaktan yorgun düşer akşama uyur dio ama walla bizi neler beklio ikimizde bilmiyoruz ve merakla beklioruz. napalımss her işin bi acemiliği vardır..

hoşgeldin tatlım yeni cicileriniz hayırlı olsunnnnn
biz ilk uykusuz gecemizi geçirdik bu cimcime yüzünden

oyyy kuzu pilli bebek mi oldu bizimkinin ne zaman hareketlenip hareketlenmeyeceğini kestiremiyorum ben bazen dürtüp duruyorum ama sallamıyo bile

prenses seninle takılmayacak desene:1:kız şimdiden hükümranlığını koymuş ortaya keyfi ne isterse onu yapıyor.
Bende ninni öğrenmeye çalışıyorum,şimdiden söylenirse ilerde onu duyduğunda sakinleşirmiş,karnımda olmaya başladığından beri duysun istiyorum.Kayahanın ninnisi çok hoşuma gitti sürekli onu söylüyorum.Annesi onu çok öpermiş severmiş diye:24:

prenses seninle takılmayacak desene:1:kız şimdiden hükümranlığını koymuş ortaya keyfi ne isterse onu yapıyor.
Bende ninni öğrenmeye çalışıyorum,şimdiden söylenirse ilerde onu duyduğunda sakinleşirmiş,karnımda olmaya başladığından beri duysun istiyorum.Kayahanın ninnisi çok hoşuma gitti sürekli onu söylüyorum.Annesi onu çok öpermiş severmiş diye:24:

ayyy kız dur bende öğreniymde onu söylüym aaa merak ettim bakıym netten
prenses beni hiiiççç sallamayacak belli ediyo yani

mrb kızlar gıremıyorum bır kaç gundur cmt prof gttık ayrıntılıya bebış ıyı kalp sorunumuz yok muş çok şukur sadece bır hafta kuçuk çıktı o da takıp altına alıncak drmla prof soyledıklerı aynı sadece bıraz daha rahat ettık.ocak 3te tekrar bakılcak ınş ara hep bır haftayla kalır dua edın kızlar ıkı haftaya çıkarsa erken doguma sebep olur dedı .gelışım gerılıgı erken dogum sebebıyetıymış.ama benımkı gec dollenmeden de olabılır şuan ıçın bışey bellı değıl haber verım dedım.bu arada dızustu bılg.yaskladı dr bana bılg.sıcaklıgı bebegı etkılıyor dedı sızzde dıkkat edın

mrb kızlar gıremıyorum bır kaç gundur cmt prof gttık ayrıntılıya bebış ıyı kalp sorunumuz yok muş çok şukur sadece bır hafta kuçuk çıktı o da takıp altına alıncak drmla prof soyledıklerı aynı sadece bıraz daha rahat ettık.ocak 3te tekrar bakılcak ınş ara hep bır haftayla kalır dua edın kızlar ıkı haftaya çıkarsa erken doguma sebep olur dedı .gelışım gerılıgı erken dogum sebebıyetıymış.ama benımkı gec dollenmeden de olabılır şuan ıçın bışey bellı değıl haber verım dedım.bu arada dızustu bılg.yaskladı dr bana bılg.sıcaklıgı bebegı etkılıyor dedı sızzde dıkkat edın

Canım korkutma bizi,beslenmene dikkat et,inşallah toparlayıp öne bile geçer.

ay canım yaaa sen rahat ol inşallah bi sorun olmayacak

Canım korkutma bizi,beslenmene dikkat et,inşallah toparlayıp öne bile geçer.
annem geldı yanıma ınşş bışe olmaz
ay canım yaaa sen rahat ol inşallah bi sorun olmayacak
sağol canım drum enerjı kaybetme hep yat dedı bıde bol bol proteın

kızlar kıloyu dert etmeyın yıyın kıloları vercez enınde sonunda saglıklı dogsunlarda o onemlı bol proteınlı yıycekler yıyın

hadi geçmiş olsun güzelim.. geç döllenmeden kaynaklanaıyodur inşallah.. beslenmene dikkat et ve stresden uzak dur.. bunlar bebişlerimizi çok etkiliyor... bak bişey daha öğrendik diz üstü pc ler demek bebekleri etkiliyor... allahım yaa... daha neler duyacağız...üremeyi etkilediğini duymuştumda... :))

Kızlar ya benim doktor her gittiğimde kilo alma çok diyor, kızıyo bana toplamda 6,5 kilo aldım valla yemek yemeğe korkar oldum. Sizin doktorlar da kzıyor mu?

hadi geçmiş olsun güzelim.. geç döllenmeden kaynaklanaıyodur inşallah.. beslenmene dikkat et ve stresden uzak dur.. bunlar bebişlerimizi çok etkiliyor... bak bişey daha öğrendik diz üstü pc ler demek bebekleri etkiliyor... allahım yaa... daha neler duyacağız...üremeyi etkilediğini duymuştumda... :))

kaçgundur uzuntuden mahfoldum zaten bu arada tek drla ılerlemek lazm ben gttım başka dr bırde telaştan kalbınde sorun var dedı.

Back
X