• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

gunaydı nnnnnnnnnnnnn kızlar bzde yeni kalktk kahvaltı yapacagız :68: geçmişi okyp taklmak istemedm hemn size selam verp muhabbet etmek istedim çarşamba randevum var şeker taraması için çok heyecanlyımmm :70:

canım benim hayırlı olsun şimdiden.ne güzel bebiş uğurlu gelmiş size Allah hepimize nasip etsin...:29:

hayırlı uğurlu olsun canım.sizin adınıza çok sevindim..güle güle oturun inş.

canımm cok sevindim.. uğurlu gelmiş bebeğiniz.. güle güle oturmak nasip olsun işallah iyi günlerde.

hakkınızda hayırlısı olsun canım.allah gönlünüze göre versin.

cnm dünde ben öyleyidm ara ara oluyor öyle sakın stres yapma ,relaks ol..hatta aç nette biraz komik bişeyler izle..yada çok sevdiğin bi müziği dinle..cem yılmaz fln seyret,yada kadınerkek fln..ben öyle yapıyorum :34:

ay cnm çok sevindim Allah hayırısıyla alıp oturmayı nasip etsin..geçrekten bebek kısmeti bu..

kızlar tam girmiştim nete bi sürü alıntı yaptım pat zil çaldı kaynanamla görümcem gelmiş,oturdular ..Allahtan yemeğim vardı 3 çeşit yeni pişmişti yanınada bi salata yoğurt derken kurdum hemen sofrayı arkasaındanda çay muhabbeti,,iyi oldu onlarda memnun oldu bende..

canım çok sevindim yaaa inş. alırsınız hayırlı olsun bebişin kısmetiyle geliyor bu arada kendinide bu süreçte fazla yorma cnm olmazsa bizleri çağırırsın yardıma:54::54: hamileler kulübü:1:

canım istersen biraz hava al balkona çık kafanı dağıtmaya çalış :31:

cnm bnm senin gibi gelin her eve lazım hamarat şey seni:7::54::54:

canım benimde kan değerim çok düşmüş . b12 vitaminide yerlerde banada demir ilacını günde 2 ye çıkardı ayrıca süt ,kırmızı et yumurta daha sık ye dedi .

hayırlı olsun şimdiden . inşallah kısmeti hep böle olur .

kızlaaar,çok teşekkür edeerim..hayır dilekleriniz için,inş.hayırlısı olur..:16:
yorucu bir süreç beni bekliyor ama olsun değer,yine de çok mutluyum tabi..
Allahım isteyen herkese nasip etsin,kiracı olmak zor gerçekten,kendi imkanlarımızla birşeyler sahibi olacağız işte..tabi ailemin desteği de var,saolsunlar,Allah onları da başımızdan eksik etmesin..:16:

gunaydı nnnnnnnnnnnnn kızlar bzde yeni kalktk kahvaltı yapacagız :68: geçmişi okyp taklmak istemedm hemn size selam verp muhabbet etmek istedim çarşamba randevum var şeker taraması için çok heyecanlyımmm :70:

hadi hayırlısı olsun canım,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bende cumartesi yaptırıcam galiba:D

kızlaaar,çok teşekkür edeerim..hayır dilekleriniz için,inş.hayırlısı olur..:16:
yorucu bir süreç beni bekliyor ama olsun değer,yine de çok mutluyum tabi..
Allahım isteyen herkese nasip etsin,kiracı olmak zor gerçekten,kendi imkanlarımızla birşeyler sahibi olacağız işte..tabi ailemin desteği de var,saolsunlar,Allah onları da başımızdan eksik etmesin..:16:

canımmm hayırlı olsun darısı da başımıza olsun diyelim.Bebişler uğurlu geliyor hadi bismillah:nazar:

ay kaç kişi var kmse neden konşmyr :43:

tatlım dur ben konuşayım :3::4: hastaneye gittiğinde tansiyonun kaç çıkıyor genelde ben c.tesi hastaneye gittim kızımı görecem ve çıkışta birşeyler alacam diye heyecan yaptım tansiyonum 13 ,5 çıktı doktor bir hafta olç yaz ve bana getir dedi bu çok yüksek bir değermi ki bana ev ödevi verdi

selaam kızlaar,bugün yine iş koşuşturmasındaydım..
bu arada güzel birşey de oldu kızlaar..
oğluşum kısmetiyle geliyor heraldee :69:

dün eşimde pazar yürüşüne çıktık hava çok güzeldi..
biz bir süredir ev alalım diye düşünüyorduk ama öyle çok aramıyorduk..denk gelene bakıyorduk..

gezerken bir ev gördük tam istediğimiz gibi dubleks bahçeli,sahininden..
aradım hemen neyse geldiler eve baktık fiyatlarını konuştuk 2 gündür onla uğraşıyoz zaten
biraz pazarlığımızı yaptık ve inşallaah aksilikler çıkmazsa evi alıcaz gibi..:52:
hepsi aynı gün içinde oldu ve birden hiç hesapta yokken..
aslında tam zamanı çünkü çocuktan sonra onun şusu busu derken alamayacaktık..tabi krediyle alıcaz..
ama nasıl olsa kirada oturuyoruz üzerine biraz daha koyup hiç değilse kendi evimizde olacağız artık..

çok mutlu olduk çünkü içimize sinen bir ev oldu,biraz küçük şimdiki eve göre
oyuzden ben kara kara düşünüyorum nasıl sığdırıcam diye..ama ev olunca gerisi önemsiz kalıyor..

öyle işte,sevincimi paylaşayım dedim,gerçi daha işlemlere başlamadık bile ama karar verdik gibi..
önümüzdeki 1 ay beni başka bir telaş bekliyor yani..:52:
tatlım gecmişi yeni okudum hayrlı ugurlu olsn bebişinz için de ne huzel olacak rahatca oynarsnz ne guzel guvenli bi şeklde :70:
günaydın kızlarrrrrr :16: :16: :16: :16: :16:

gunaydın canımmm..bzde kahvaltı yaptk geldk sabah kzımın tekmeleryle uyandm acktm doyur beni dyrmuş aslnda eşim öle dyr :9: :9:

tatlım gecmişi yeni okudum hayrlı ugurlu olsn bebişinz için de ne huzel olacak rahatca oynarsnz ne guzel guvenli bi şeklde :70:

gunaydın canımmm..bzde kahvaltı yaptk geldk sabah kzımın tekmeleryle uyandm acktm doyur beni dyrmuş aslnda eşim öle dyr :9: :9:

afiyet olsun tatlımmmm bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoz işyerinde
yahu bu kızlar nerde topic boşşş

tatlım dur ben konuşayım :3::4: hastaneye gittiğinde tansiyonun kaç çıkıyor genelde ben c.tesi hastaneye gittim kızımı görecem ve çıkışta birşeyler alacam diye heyecan yaptım tansiyonum 13 ,5 çıktı doktor bir hafta olç yaz ve bana getir dedi bu çok yüksek bir değermi ki bana ev ödevi verdi

canım hatrlamyrm tam kaç oldgunu yaa benm goz hep tartıda olnca kiloma kızacak mı dye tansyon gtmş aklmdan :9: ama saglık ocagnda ası vyrulmaya gttgmde 10 a 6 mı ne öle bişey demişti galba...belki dedgn gbi heyecandsandr sen ynede ölç ama tatlım :70:

:16:
:16: Günaydınnnn gebeşler:16:
:16:

Landsracçımm hadi hayırlısı olsun çok sevindim Allah gönlünüze göre versin :70:
bambikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlım hoşgeldinn :70: :64: nasılsın ne yapyrsun
afiyet olsun tatlımmmm bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoz işyerinde
yahu bu kızlar nerde topic boşşş

ay evet evde olmaynca kaynatlyr okuyamyrm şimdi burda olnca kmse yok anca gelrler kuzum hamlyken en guzel uykularnı uyuyr valla herkes :66:

Back
X