• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bebek arabası için de şu modeli alıcaz.. yeni bi ürün zaten.. o kadar hafif ki baston puset ile bebek arabası arası bişey. önce kraft ın twist modeline bakmıştık travel sistem. ancak bebek 2 yaşından sonra o arabaya sığmıyor alan arkadaşlarım 2 yaşından sonra tekrar araba almak zorunda kaldı. bu arabayı 4 yaşına kadar kullanabilirsiniz. sonra çocuklar binmiyor zaten.

Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
bunun fiyatı ne ?ben bizim burdan bir magazadan 599 sordum da.bunun dörte katlanan bir modeli var bide.ps 2020 serisiydi sanıırm.o bundan daha hafif.

saolun kızlar.. bebeğimi bu sefer özledim ama çok değil.. artık çok şükür içimde hissediyo olunca hep yanımda olduğunu bildiğim için görmek o kadar da heyecanlı gelmiyor.. içimde hareketlerini hissetmek daha heyecanlı geliyor..sizde nasıl durum.

canım kısmetse bende bugün dr.gideceğim.inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır.ben kımıl kımıl halen hissetmediğim için merak ediyorum canım

Ya canım ben de çok para vermek istemiyorum baston tipi travel sistem öneren de var onlar nasıl acaba

baston tip travel nasıl oluyor....bilemedim...bu araba sanıırm öle olmalı çünkü isklet üzüine ya bebk arabsını oturtuyorsun yada buseti takıyorsun..ikisi üst üste gelmiyor diğer travel sitemler gibi...
senin dediğin nasıl...örenk koyabilir misn..

bunun fiyatı ne ?ben bizim burdan bir magazadan 599 sordum da.bunun dörte katlanan bir modeli var bide.ps 2020 serisiydi sanıırm.o bundan daha hafif.

bizim burda da 599.. ama taksit imkanı felan var.. ha bi de bu ürünün bi diğer iyi özelliği anakucağı o kadar çukur değil.. çok çukur olanlarda bebek oturmaya başladığı zaman yığılıp kalıyor..ben bu ürünü çok beğendim.. rabbimden bi aksilik çıkmazsa bunu alıcam inşallah.. anakucağu arabaya monte olabiliyor.

saolun kızlar.. bebeğimi bu sefer özledim ama çok değil.. artık çok şükür içimde hissediyo olunca hep yanımda olduğunu bildiğim için görmek o kadar da heyecanlı gelmiyor.. içimde hareketlerini hissetmek daha heyecanlı geliyor..sizde nasıl durum.

aynenn canım hissedince seninle olduğunu bildiğin için daha rahatsın:16: senin bebişin bizden daha önde haftası tekmeleri daha serttir:31::31: her vurduğunda şükredesim geliyor güldürüyor beni:1::1:

bizim burda da 599.. ama taksit imkanı felan var.. ha bi de bu ürünün bi diğer iyi özelliği anakucağı o kadar çukur değil.. çok çukur olanlarda bebek oturmaya başladığı zaman yığılıp kalıyor..ben bu ürünü çok beğendim.. rabbimden bi aksilik çıkmazsa bunu alıcam inşallah.. anakucağu arabaya monte olabiliyor.
istanbul saraçhanede bunu en son 300 bırakmışlar canım.istanbuldaysan haberin olsun.burda sitede yazmışlardı.

aynenn canım hissedince seninle olduğunu bildiğin için daha rahatsın:16: senin bebişin bizden daha önde haftası tekmeleri daha serttir:31::31: her vurduğunda şükredesim geliyor güldürüyor beni:1::1:

kızlar yanlız benden size tavsiye.. yeni yeni hareketini hissetmeye başlayanlar bazı günler hiç hissedemeyebilirsiniz.. sakın korkmayın.. bu haftalarda çok tutarsız oluyor hareketler.. 27. haftadan sonra düzenli hale geliyor.. ben bi ara panik yapmıştım da :1:

benimde çok hoşuma gidiyor hareketleri benimkinin sık sık hareketini hissetmediğim için her atışında yarabbim çok şükür attı hep diyorum :34:

baston tip travel nasıl oluyor....bilemedim...bu araba sanıırm öle olmalı çünkü isklet üzüine ya bebk arabsını oturtuyorsun yada buseti takıyorsun..ikisi üst üste gelmiyor diğer travel sitemler gibi...
senin dediğin nasıl...örenk koyabilir misn..
Canım daha nete bakmadım bakınca koyarım ama chicco nun bi ürünü varmış arkadaşım söyledi .

tek arabası olmasın o fiyata?? yani zaten 599 indirimli fiyatı bi de onun yarı fiyatı şok olurum valla.. nereyse sipariş bile verebilirim..

canım tanıdığın oraya yakın oturan varsa sordur istersen.ben istanbulda değilim.saraçhanede nakit 300traveli vermişler diye bir arkadaş burda yazmıştı ya yanlış hatırlamıyorsam.kızlarrr bu konuda yardımcı olanlar varsa yardım edebilirmi?istanbul sarçhanedeki fiyatlar ne?

kızlar bir şey sorucam ya bebişlerimiz için bakım ürünü ne aldınız yada alacaksınız ben kararsız kaldım markaya karar veremedim sebemad mı alsam acaba ?

kızlar bişey soracagım sucuk salam sosis gbi şeyler yiyrmusunuz nette çok tuketlmemeli iice pişirlmeli yazyr dr umda guvendgn markalardan yiyeblrsn dedi sz ne yapyrsnz :26:

kızlar bişey soracagım sucuk salam sosis gbi şeyler yiyrmusunuz nette çok tuketlmemeli iice pişirlmeli yazyr dr umda guvendgn markalardan yiyeblrsn dedi sz ne yapyrsnz :26:

Canım ben normalde de çok tüketmem ama pizzaya bayılıyorum pizzada da bunlar bol miktarda var onun dışında pazar kahvaltılarında çok nadir sucuklu yumurta falan, drun haklı bence de yiyebilirsin ama çok abartma sadece canın çok istediği zamanlarda ye

kızlar yanlız benden size tavsiye.. yeni yeni hareketini hissetmeye başlayanlar bazı günler hiç hissedemeyebilirsiniz.. sakın korkmayın.. bu haftalarda çok tutarsız oluyor hareketler.. 27. haftadan sonra düzenli hale geliyor.. ben bi ara panik yapmıştım da :1:

canım iyiki söyledin :38:, benim prenses bir ara çok hareketliydi, 2 gündür daha az hareket ediyor diye tasalanmıştım.. Normal yani :21:
Neyseki pzt. günü göreceğim inşallah:66:

canım ben hiç yemiyorum pastırma sucuk sosis..benim doktor iyi marka olursa, sucuk filan iyi pişmiş olmak kaydıyla yiyebilirsin arada sırada demişti. Bunları yemiyorum kendimi tutuyorum da,
ama gel gör ki, patates kızartmasına dayanamıyorum :17: demin öğle yemeğinde birazcık kaçamak yaptım :30: zararlılar neden cazip gelir ki :56:

monte edilebilme özelliği çok mantıklı,çok pratik demekki başka modellerdede varmış bende bakayım bu modele.Saraçhanede faturasız aldığın için ucuz oluyor ve onlar toptan alıyorlar sanırım ünlü markaların bile ürünleri yarı yarıya ucuz satıyorlar ben bu hafta sonu gidicem kısmetse.

canım tanıdığın oraya yakın oturan varsa sordur istersen.ben istanbulda değilim.saraçhanede nakit 300traveli vermişler diye bir arkadaş burda yazmıştı ya yanlış hatırlamıyorsam.kızlarrr bu konuda yardımcı olanlar varsa yardım edebilirmi?istanbul sarçhanedeki fiyatlar ne?

canım bi aksilik çıkmazsa cumartesi günü gidicem,gidersem yazarım burda fiyatlarını herkes öğrenmiş olur:70:

Canım ben normalde de çok tüketmem ama pizzaya bayılıyorum pizzada da bunlar bol miktarda var onun dışında pazar kahvaltılarında çok nadir sucuklu yumurta falan, drun haklı bence de yiyebilirsin ama çok abartma sadece canın çok istediği zamanlarda ye

şekerler yine yemekler konuşulmaya başlanmış,gerçi yeni yemek yedik canımız istemedi ama aklımıza getiripte canımızı istettirmeyin şimdi:44: pizzaya bende dayanamam:9:

Hean ve hız yok topikte halbuki benim üzerimde bugün bi rahatlık var aptal aptal gülümsüyorum kendi kendime kocacım gece rüyasında doğum yaptığımı görmüş hemde 6 aylıkken doğum yapıyorum ve çok tatlı bir bebeğimiz oluyormuş bugün eşim sabahçıydı ben de öğlen geldim okula karşılaştık bebek hhala gözlerimin önünde yüzünü hatırlıyorum dedi garibim etkisinden kurtulamamış kızzlar şimdiye kadar yaşanılan heyecanlar neyse de sanırım bebişler büyüdükçe heyecan ve anne babalık duygusu daha çok artıyor :69::69:

Back
X