• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

aynen benmkide böle durumlarda oluyr ..eşime dyrm ki canm acyr bazen öle oldgnda eşim hiiiiiiiiiç beni düşündgü yok kızını düşünyr hep ..ama ne yapsn kızımın yeri dar anca hareket edyr dyr bana yaa :9: :9:

kızlar babalarına,babalarda kızlarına düşkün oluyolar demekki :1:
benim eşim elimi karnıma koyduğunda oğlum ona tekme atmıyo diyo beni kıskanıyo daha şimdiden.doğunca napıcaz bakalım :1:

güzel nisan anneleri
2 gündür gelemiyorum topiğe şimdide hemen çıkmam lazım
hepinizin yeni yılı kutlu olsun kocaman öpüyoruz sizi ve bebişlerinizi kendinize iyi bakın :16: :16: :16: :16: :16::16::16: :16: :16::16::16::16:

sanada mutlu yıllar cnm

kızlar bizde çıkıyoruz
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
tekrardan hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve tüm dileklerinizin kabul olduğuu bir yıl diliyorum :16: :9:

kızlar yeni yılınız kutlu olsun..bizim için daha başka anlamlarla yükl 2011 yılı...inş sonuna kadar hep böyle sağlıkla huzurla ve kocaman ailemizle gireriz...

Kızlar bende çıkıcam birazdan herkese hayırlı bir yıl diliyorum.2010 bize bebişlerimizi getirdi 2011 de kucağımıza getirsin.İnşallah bu yıl bizim yılımız olur.Herkese sıkıntısız dertsiz tasasız kavgasız üzüntüsüz bir yıl diliyorum.Annişleri ve bebişlerini öpüyorum.:71::49:

kızlarr 2011 hepimiz için hayırlı olur inşş. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp hayırlısı ile büyütürüz
seneye görüşmek dileğiyle ... (iğrenç espiri)

Yeni yılınız kutlu olsun, yeni yıl yeni mutlulukları da yanında getirsin inşallah...

Ben bugün aşı oldum. Şİmdilik herhangi bir ağrı sızı yok.
Ama sağlık ocağında bebeğin kalp atışını bir türlü duyamadılar.
Hemşire de doktor da uğraştı, diğer sesler duyuluyor kalp atışı duyulmuyor.
İnatçı olacak bu çocuk yaa.
Cinsiyetini göstermez, kalp atışını duyurmaz, illa uğraştıracak :emir_bebek:
İşin tuhaf belki de iyi tarafı hiç telaş yapmadım.
İçim gayet rahat, doktora gitme ihtiyacı da hissetmiyorum.

Günaydın Kızlar...:nazar:
Çok Mutluyum, Dün ayrıntılı Ultrasyonumuz vardı Kızımla. Yaklaşık 45 dk. sürdü. Her yerine baktı Dr. Bakarkene de anlattı hem. Midesine,Böbreklerine, Ciğerlerine, Safra Kesesine, Kol ölçümleri, bacak ölçümleri, baş çapı ve ölçümleri, burun ölçüsü, yüzü, göbek kordonuna ve kan akışımına, kalbine ve kapakçıklarına, vs. Anlayacağınız her yerine baktı minik kuşumun. Çok hareketliydi. Herşey yolunda, hatta 6 gün önden gidiyor gelişimi dedi Dr. :1:
Raporum Temiz çıktı. o kadar çok dolaştırdı ki karnımda ultrasonu, Kızımın ilk başta yüzünde tebessü varkene sonuna doğru buruşturdu, rahatsız olduğunu ifade etti resmen yüz mimikleriyle... :1: Dr.'a sordum bu hareketleri (ultrasonla gezdirme olayı) hisseder mi diye? Hafif baskı yapıldığı için hissedermiş. Zaten rahatsız oldu dedi... :1:
Kızım baya büyümüş... Son ölçümlere göre; tam 1000 gr. ve boyu da 36 cm olmuş...

Malum bugün şirketteyim ve tam gün çalışacağım... Herkese şimdiden Mutlu Yıllar dilerim... :3:
ay ne mutlu sana.maaşallah canım kızınada kocaman olmuş:nazar::nazar:
günaydınlarrrrrrrrr:16: :16: :16:herkese hayırlı cumalar.hepinizin yeni yılınız kutlu olsun.bebişlerimizle ve sevdiklerimizle nice mutlu senelere inşallah
buarada dün doktora gittik.bebişim yüzünü göstermedi.başı makatta dedi.elini ayağını gördük miniğimin.kilosu 780 gr olmuş maşallah.:nazar:sat tarihime göre aynıyız.ilk aylarda önde gidiyorduk şimdi ultrasonla aynıyız.vakti zamanında sağlıcakla kuzularımıza kavuşuruz inşallah. :emir_bebek:
gözün aydın canım maaşallah bebişine:nazar:
selam kızlar bizde yuruyus yaptk geldik..ya sze bi sorum olacak benm karnım çok fazla sertleşti gbi gelyr sanki bebiş içerden çıkmak için dsarya baskı yapyr o sertlği ve baskyı hissedyrm surekli szidede olyr mu :26:
ben ölüyorum canım 2 gündür özellikle dün geceden beri bir gerginlik bir ağrı anlatamam.kıda deli gibi tepiniyor uyutmuyor beni. sancım o kadarçok ki bugün spora gitmedim valla.dinleneyim biraz diye.normal sanırım

Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı.Yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve herşeyden önemlisi bebişlerimizi getirsin inşallah.Hepinize iyi yıllar......

hanımlar hepinize şahane bir yıl diliyorum...sevdiklerinizle hep mutlu olun,sağlıklı olun.. Keşkelerden uzak hep güzelliklerle dolu bir yıl olsun hepimize:54::54:

2010 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalsın...2011 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin...Yaşamamızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizlerle olsun...Yeni yılın bize ve tüm sevdiklerimize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim...Mutlu Yıllar!!!

Back
X