• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydınn kızlarrr
yeni bir yıl yeni mutluluklar yeni sevinçler yeni umutlar...
bugün daha kimsecikler uğramamış topiğimize.

günaydın hanımlar nasılsınız bu sabah ben ve kızım pek gerginiz rahim büyüyor sanırım :49: son 3 aya girdik kolay mı desenize :66:

kızlar günaydın.. dün gece güzel eğlendik. bu arada dr kontrolümüz iyi geçti.. bebek makat gelişi duruyomuş. eğer önümüzdeki aya kadar başaşağı inerse tamamdır. eğer inmezse dönme şansı da kalmıomuş.. öle bi durumda sezeryan olucakmış.. önemli olan hayırla dünyaya gelmesi..

kızlar günaydın.. dün gece güzel eğlendik. bu arada dr kontrolümüz iyi geçti.. bebek makat gelişi duruyomuş. eğer önümüzdeki aya kadar başaşağı inerse tamamdır. eğer inmezse dönme şansı da kalmıomuş.. öle bi durumda sezeryan olucakmış.. önemli olan hayırla dünyaya gelmesi..

canım günaydın sanırım hepimizin bebişi aynı durumda bakalım 4 hafta sonra belli olcak kaderimiz desene sezeryan mı normal mi??? şekerde var ya bende benim pek normal şansım yok gibi ama bakalım hayırlısı :nazar:

:16: :16: :16: :16: :16:

Tünaydın hatunlar...Nasılsınız...

Biz gayet iyiyiz...Akşam saat 03:00 falandı yattık sabah 07:15 uyandık ve birdaha uyutmadı oğluşum annesini...Çok uykum var ama uyuyamıyorum...

Oğlumun şansına aldığım bilette sadece amorti çıktı kızlar...8 numara...:49:

Bende diyordum bu bıdık neden hem vajinama doğru tekmeliyor ve dıştan görülmüyor diye...:emir_bebek:Nedeninin şimdi anladım...Daha ters dönmedi demekki...Ters döndümü hareketleri tekmelerini daha iyi görebileceğim...Ayyy bu konuda cahil kalmışım sanırım...:69:

cnm bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim maşallah:nazar:
benimde bebeğim ilk zamanlar başaşağıydı ama dönmüş malesef banada aynısını dedi doktorum.
hayırlısı sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil.

:16: :16: :16: :16: :16:

Tünaydın hatunlar...Nasılsınız...

Biz gayet iyiyiz...Akşam saat 03:00 falandı yattık sabah 07:15 uyandık ve birdaha uyutmadı oğluşum annesini...Çok uykum var ama uyuyamıyorum...

Oğlumun şansına aldığım bilette sadece amorti çıktı kızlar...8 numara...:49:

Bende diyordum bu bıdık neden hem vajinama doğru tekmeliyor ve dıştan görülmüyor diye...:emir_bebek:Nedeninin şimdi anladım...Daha ters dönmedi demekki...Ters döndümü hareketleri tekmelerini daha iyi görebileceğim...Ayyy bu konuda cahil kalmışım sanırım...:69:

ayaklar aşağıda durunca görülmüyo tekmeler.benim önceden başaşağıydı çok güzel oluyodu tekmeleri izlemek ama artık bende göremiyorum sadece ufak dönüşler belli oluyo öle şişmiyo0 karnım ayaklarıyla tekmelediği gibi sadecde kafanın olduğu yer sertleşip dikiliyo bazen :)

herkese mutlu sağlıklı bebişlerle güzel bir yıl diliyorum:16::16: o kadar çok yedikki dün akşam oğluşum coştu sabah da kıpır kıpırdı. bu ters dönme olayını ben de bilmiyodum tam olarak. ben doğuma yakın başaşağı dönüyo diye biliyodum yani kaçıncı haftada dönüyomuş kiii ?

herkese mutlu sağlıklı bebişlerle güzel bir yıl diliyorum:16::16: o kadar çok yedikki dün akşam oğluşum coştu sabah da kıpır kıpırdı. bu ters dönme olayını ben de bilmiyodum tam olarak. ben doğuma yakın başaşağı dönüyo diye biliyodum yani kaçıncı haftada dönüyomuş kiii ?

sanada mutlu yıllar cnm.
bebekler sürekli dönüyolar ama sekizinci ayda ne pozisyondalarsa o pozisyonda kalıyolar bildiğim kadarıya.çünkü bana doktorum 1 ay en fazla 1.5 ay zamanı var dönmek için dedi ben şuan 7. ayın başındayım.

selam kızlar herkese bebişleriyle ve eşleriyle beraber mutlu yıllar diliyorum:16: dün akşam misafirlerim vardı arkadaşlarla bizde toplandık yedik içtik güzeldi ama çok yoruldum bugünde günüm vardı iki gün misafir olunca zor oldu çabuk yoruluyorum artık ama atlattım çok şükür dünle bugün birkaç kere göbeğimin sağ tarafı acıdı yorgunluktan oldu galiba:49:

Yeni yilin ilk gününden herkese merhaba..Tekrardan yeni yiliniz kutlu olsun :64::64:dün aksam bizde kayinvelidem toplandik eltimle baraber.gerci kayinvaliden dün trden geldi.tabi hazirliklari biz yaptik öyle cok yoruldum ki sanki sag bacagimi kesip atsalar iyiydi öyle kötü agirdi,bide belimin civisi cikmis gibiydi yorgunluktan:((ayakta kalmaya hic gelemiyorum bide inanilmaz po.oma kramplar giriyo normalde yürürken bile.neyse yedik,ictik güzel bir gece gecirdik.sabah 4 te yattim, bugün 4 te kalktim:21:ama hafiften basim agriyo:63:hepinizi öpüyoruz bebi$imle:emir_bebek::54:

selam kızlar herkese bebişleriyle ve eşleriyle beraber mutlu yıllar diliyorum:16: dün akşam misafirlerim vardı arkadaşlarla bizde toplandık yedik içtik güzeldi ama çok yoruldum bugünde günüm vardı iki gün misafir olunca zor oldu çabuk yoruluyorum artık ama atlattım çok şükür dünle bugün birkaç kere göbeğimin sağ tarafı acıdı yorgunluktan oldu galiba:49:

sizlerede mutlu yıllar cnm
baya yorulmuşsun 2 gün üstüste olunca tabi.
bence uzat ayaklarını güzelce dinlen cnm.

Yeni yilin ilk gününden herkese merhaba..Tekrardan yeni yiliniz kutlu olsun :64::64:dün aksam bizde kayinvelidem toplandik eltimle baraber.gerci kayinvaliden dün trden geldi.tabi hazirliklari biz yaptik öyle cok yoruldum ki sanki sag bacagimi kesip atsalar iyiydi öyle kötü agirdi,bide belimin civisi cikmis gibiydi yorgunluktan:((ayakta kalmaya hic gelemiyorum bide inanilmaz po.oma kramplar giriyo normalde yürürken bile.neyse yedik,ictik güzel bir gece gecirdik.sabah 4 te yattim, bugün 4 te kalktim:21:ama hafiften basim agriyo:63:hepinizi öpüyoruz bebi$imle:emir_bebek::54:

seninde yeni yılın kutlu olsun cnm.
sende baya yorulmuşsun.aman dikat et cnm uzan dinlen bence bol bol.

biz evdeydik dün akşam ve eşimle başbaşaydık.hiçç yorulmadım valla sıradan bi gece gibiydi.zaten ben diyette olduğum için hiç bişi yiyip içemedim.

bugün çok sessiz buralar dışarıda çıkmadım canım sıkıldı valla.
eşimde çalışıyo erken gelirim demişti ama dükkana dolap almışlar büyükbabamla onu kuruyolarmış.
off çok sıkıldımmm :84::25:

sagol canim.p.tesiye kadar dinlenirim.benim yorgunluk kayinvalidenin burda olmayisindan kaynaklandi.neyseki bebis oynayip duruyo:emir_bebek:o yüzden rahatim.benimde seker kontrolüm haftya c.tesi.insallah iyi cikar.oglumda iyiydi umarim bundada öyle olur ben diyette yapamam i$im cok zor olur.

biz evdeydik dün akşam ve eşimle başbaşaydık.hiçç yorulmadım valla sıradan bi gece gibiydi.zaten ben diyette olduğum için hiç bişi yiyip içemedim.

evet canım baya yoruldum birdaha böyle üstüste misafir almiycam yarın evdeyim bolbol dinlenicem senin diyet nasıl gidiyor canım?

Back
X