• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:nazar::nazar:

güle güle kulan canım aldıklarını..bende hergün bi fiil elime alıp bakıyorum..odasınıda şipariş versek bir önce gelse yerleştirsem diye bakıyorum..anlatacak paylaşacak çok şey var demi..çok güzel bir duyguymuş bu annelik...

sağol canım öyle ya gidip gidip bakıyorum şu aylar hayırlısıyla bir geçseeeee
slm hatunlar naılsınız? ben evime döndüm bi bakayım dedim kızlrla bebeişler napıyor diye..:21:
kızlar perşembeden beri sol topugumun yakınında bir acıma var ama kasılma değil,burkuldu mu farkında değilim..geçer diye bekledim ama geçmedi daha beter oldu üstüne basamıyorum o kadar kötü yani,topallıyorum..üstüne basınca acıdan ölüyorum,sanırım incinmedir değil mi? yani bu hamilelikten dolayı kasılma değildir herhlade çünkü topugumda nerdeyse? napsam bilemedeim yürüyemiyorum resmen:5:
Slm canım hamilelikte varis oluyormuş ama topuk acımasını duymadım incinmedir belki farkında olmadan yada yorgunluk olabilir canını sıma dinlen biraz geçmezse bdrafilan gidersin

slmmm güzel annecikler:)
annemdeydik yılbaşında dün gece döndük eve.
yeni yılınızz kutlu olsunn, bize iyilikler getirsin inş.
bebişleri kucağımıza alalım sağlıkla.

yarında doktora gidicez, çok özledim oğluşumu bakalım ne kadar olmuş:)
büyümüşmü:)

selam kızlar aylar oldu giremiyorum :)))sitemizin içeriği bile değişmiş:44:umarım doğru yere yazıyorumdur :)))
hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar:3: Rabbim bu yıl hepimizi ve tüm evlet yolu gözleyenleri hayırlısıyla sağlıklıa sıhhatle evlatlarımıza kavuştursun inşallah
arkadaşlar aranızda tetanoz aşısı olan var mı? ben 20 gün önce elime paslı bişey battığı için olmak zorunda kaldım ama 3 gün bebeğimin hareketleri azaldı.sonra geçti çok şükür şuan çok iyi ama sizde de böyle bişey oldu mu?
hepinize sevgiler:13:

slm kızlar arada girip bakıyorum kim neler yapmış die ama pek duramıyorum çıkıyorum sonra zaten pek kimse yok bu günde. malum pazar ve yılbaşı sonrası herkes yeni yeni dönüyo vs. bu hafta sonuna doktora gitces kontrole bakalım napmış benim minik farem ne hale gelmiş. epeydir göremiodum özledim resmen. şimdi de durmuyo hiç yeni yemek yedim ya ondan :56: bazen hareketlerini göbeğimin alt kısmında hissediyorum bazen de göbek hizasında.neden acaba

herkese iyi pazaralr
bazen hareketleir azalıyor artık yoruluyorlarmı nedense bende endişeleniyıorum aman diyorum hareket etse
hareketlerini bazen gögsumun hemen altında hissediyorum bazende gökebk değiliğimin altında değişiyor
birde sağa hiç yatırmıyor kızım hemen tekmelemeye bgailıyor illa solda yatıcaz tamam onalr için en uygunu solda yatmak ama tüm gece solda yatınca sol tarafımn uyuşuyor sabah 5 dk da sağda yatayım desem tekmelerle başlıyor gune birde cok acıktıysa da hemen tekmeliyor minik cadım :1::1::1:
aman önmeli değil o rahat olsunda
bizde gebelik şekerini ölçtürdük şimdi ilk kontrolumuz taa 13 ocakta 1.5 aydır görmedim kuzumu çok özledim
biliyorsunuza miniyosentezdi düşük tehkilesi derken sürekli usg deydik o yuzden dr biraz bü,yüüsn rahat bırakalım bebeği dedi
ama çok özledik biz bebeğimizi babasıyla :9::9::9::nazar::nazar::nazar:

aysu87 canım diyeti sormuşsun açıkcası arada kaçamak yapmıyor değilim :78: ama çok zor yaaa... bu arada bu egzersiz beni mahvediyor ağrılarıma yüksek katkısı var sanırım.doktoruma uğrayıp sorcam yarın. senin nasıl gidiyor? benim günlük ölçümüm yok canım ama senden duyunca acaba alsam mı dedim...neyse perşembe testim var bakalım orda birşey söyler doktor. senin ölçümler ne durumda? düştü mü biraz

aysu87 canım diyeti sormuşsun açıkcası arada kaçamak yapmıyor değilim :78: ama çok zor yaaa... bu arada bu egzersiz beni mahvediyor ağrılarıma yüksek katkısı var sanırım.doktoruma uğrayıp sorcam yarın. senin nasıl gidiyor? benim günlük ölçümüm yok canım ama senden duyunca acaba alsam mı dedim...neyse perşembe testim var bakalım orda birşey söyler doktor. senin ölçümler ne durumda? düştü mü biraz

selam dreamer tatlım nasılsın ne gezerszleri yapyrsn nasıllar bize de fkr versene ?bu hamilelik ne değişik bişey yaaaaaaaaaaa deil mi arkadşma bugun dyrm ki hamlyken herşeyi yiyecegm sanyrsn guya oysa hersey zararlı bu ne ya dyrm :10:

sağol canım öyle ya gidip gidip bakıyorum şu aylar hayırlısıyla bir geçseeeee

Slm canım hamilelikte varis oluyormuş ama topuk acımasını duymadım incinmedir belki farkında olmadan yada yorgunluk olabilir canını sıma dinlen biraz geçmezse bdrafilan gidersin

ilgin için sağol tatlım ama varis değil çok şükürde,ya ,ncittim farkında değilim yada yel filan mı girdi nedir..üstüne basamıyorum ,yarın dr a gidicem detaylı yaptırmaya eğer hastanede varsa bakalım bir sorucam hamilelik kasılması fln mı yoksa incittim mi?

kızlar günaydın... ya ben çok kötüyüm... rahim ve karnımın altı fena halde kasılıyor. dönemiyorum,yatınca kalkamıyorum, yürürkende canım acıyor... ne kadar sürecek bu böyle doğuma kadar çekcez mi yaaa... arasam mı doktoru, sizde durum ne???
canım artık bebişleirn buyumesnden dolayı rahme baskı yapyrlardr herhalde normaldr diye düşünyrm ama ynede bi sor istersen dr una arkadaşm son aylar yermden bile kalkasım gelmyrdu çok zorlanyrdm dyr çekecez galba tatlım yaa :70:
slm hatunlar naılsınız? ben evime döndüm bi bakayım dedim kızlrla bebeişler napıyor diye..:21:
kızlar perşembeden beri sol topugumun yakınında bir acıma var ama kasılma değil,burkuldu mu farkında değilim..geçer diye bekledim ama geçmedi daha beter oldu üstüne basamıyorum o kadar kötü yani,topallıyorum..üstüne basınca acıdan ölüyorum,sanırım incinmedir değil mi? yani bu hamilelikten dolayı kasılma değildir herhlade çünkü topugumda nerdeyse? napsam bilemedeim yürüyemiyorum resmen:5:
canım uzat biraz ayaklarnı istersen topukta olması ilgnçmiş çok mu ayakta kaldın ki acaba :26:
slmmm güzel annecikler:)
annemdeydik yılbaşında dün gece döndük eve.
yeni yılınızz kutlu olsunn, bize iyilikler getirsin inş.
bebişleri kucağımıza alalım sağlıkla.

yarında doktora gidicez, çok özledim oğluşumu bakalım ne kadar olmuş:)
büyümüşmü:)
hadi gozn aydın canm benm bnde dr gidecegm gece heycandan uyuyamyrm hala :6:
herkese iyi pazaralr
bazen hareketleir azalıyor artık yoruluyorlarmı nedense bende endişeleniyıorum aman diyorum hareket etse
hareketlerini bazen gögsumun hemen altında hissediyorum bazende gökebk değiliğimin altında değişiyor
birde sağa hiç yatırmıyor kızım hemen tekmelemeye bgailıyor illa solda yatıcaz tamam onalr için en uygunu solda yatmak ama tüm gece solda yatınca sol tarafımn uyuşuyor sabah 5 dk da sağda yatayım desem tekmelerle başlıyor gune birde cok acıktıysa da hemen tekmeliyor minik cadım :1::1::1:
aman önmeli değil o rahat olsunda
bizde gebelik şekerini ölçtürdük şimdi ilk kontrolumuz taa 13 ocakta 1.5 aydır görmedim kuzumu çok özledim
biliyorsunuza miniyosentezdi düşük tehkilesi derken sürekli usg deydik o yuzden dr biraz bü,yüüsn rahat bırakalım bebeği dedi
ama çok özledik biz bebeğimizi babasıyla :9::9::9::nazar::nazar::nazar:

ay kuzum aynsı bende de var sagıma yatnca yiyorum tepkleri tamm kzıım dönyrm soluma dyrm ama sklyrm solma yatmaktan en guzeli sırüstü yatmak gbi gelyr e yasak seyler cazp yaa :9: :9:

kızlaaaaaaaaaaaar selam vermeyi unuttum drek yorumlara gectim nasılsınız biz iiyiz bizde yeni gedk eve iice gezmeci oldk valla hafta içi gezemyrm diye haftasonu da ewe grmyrz artık :9: :6: ama cabk yoruluyrm artık hantallaştm mı ne :24: :27:

merhaba kızlaaaarrr nasılsınızz biz geldikkk:)))

bizde cok gezdk bugün oğluşumla güzel kahvaltı ettik deniz havası aldık yürüyüş yaptık dondurma yedik sonra dedesi anneannesi teyzesiyle bulustuk bir güzelde akşam yemeği yedik çok güzel bir gün gecirdik yani:))))

merhaba kızlaaaarrr nasılsınızz biz geldikkk:)))

bizde cok gezdk bugün oğluşumla güzel kahvaltı ettik deniz havası aldık yürüyüş yaptık dondurma yedik sonra dedesi anneannesi teyzesiyle bulustuk bir güzelde akşam yemeği yedik çok güzel bir gün gecirdik yani:))))

ohh maaşallah ne guzel en guzel zamnlarmz gezp tozmak için bnce...bizde hep açız artık doymak blmyrz yaa bazen gayet normal hissedyrm bazen de saat gecse ackyrz bakalım ne olacak :56: :37:

ohh maaşallah ne guzel en guzel zamnlarmz gezp tozmak için bnce...bizde hep açız artık doymak blmyrz yaa bazen gayet normal hissedyrm bazen de saat gecse ackyrz bakalım ne olacak :56: :37:

ayyy evet wallahii çok çok iyi oldu:) bide eşimin arkadaslarıyla gttik kahvaltıya aman nasıl seker bir kız çok eğlendim çok güldüm hakikaten:)))

Back
X