• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

# tuba335
# kemay+
# WELCQME
# sueylul+
# defesen

SLM ANNECİKLER TEKRAR OCAĞA ÇAY KOYDUM SEFGİLİM UYANDI..MALUM RİZELİ:9: OKUYORUM YAZDIKLARINIZI...KIZIYORUM KENDİME ESKİSİ GİBİ MUHAPPETE GİREMİYORUM..ANAM DAHA DOĞMADAN SIPALAR 6. AYDA BAŞLADIK ZAMAN BULAMAMAYA

selam canim.sen nasilsin.cay koymussun afyet lsun canim.esracim benm icin dua et canim.turkiyeyi aradim.devletteki isisme geri donmk icin.ins.olur.bende burdan kurrtulurum.

selam canim.sen nasilsin.cay koymussun afyet lsun canim.esracim benm icin dua et canim.turkiyeyi aradim.devletteki isisme geri donmk icin.ins.olur.bende burdan kurrtulurum.

cnm benim ya...face ekledim yazdım hatta bişiler görmüşsündür...ederim cnm özel senin için... Hayırlısı olsun cnm orda zor günlerdesin..... Türkiyede nereye geliceksin cnm...

SELAM ARKADAŞLAR.epeyidir muhabbete katılamıyorum,iş,güç,çoluk,çocuk,dersler ,sınavlar...derken uzak kaldım.nasılsınız her şey yolundadır inşallah.bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor?ben bebek arabası alan arkadaşlar var mı merak ettim.ya da almayı düşünenler ne marka almayı düşünüyorlar?ben de kararsız kaldım.:37:

selam arkadaşlar.epeyidir muhabbete katılamıyorum,iş,güç,çoluk,çocuk,dersler ,sınavlar...derken uzak kaldım.nasılsınız her şey yolundadır inşallah.bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor?ben bebek arabası alan arkadaşlar var mı merak ettim.ya da almayı düşünenler ne marka almayı düşünüyorlar?ben de kararsız kaldım.:37:
:5: Benim hayallerim suya düştü ühüüü kraft matrix sanırım ona baktım resmen fos çıktı şuan bende düşünüyorum ne alsam die..çok kararsız kaldım öyle int bakmakla olmuyo ona karar verdim öff
mersinliyim canim ben.mersine gelicem allah kismet edrse,dua icin allah razi olsun.

oo mersin..bayılırım oraya..kız kalesinin oraya gitmiştik bi ara... çok güzel bi yer.. Hayırlısı cnm...inş kalabalık dönüş yaparsınız türkiyeye..

nesi fos çıktı canım merak ettim.

cnm anakucağını ayrı takıyosun ya...o tık die geçiyo birbirine..azcık baskı yapınca kopucak gibi... Sonra normal bebek arabası parçasını ekleyincede aynı onu geçirdiğin yer çok basit ya güvenip çocuğu yatırmam sanki yerinden çıkıcak gibi.. En önemlisi.. Bebişin poposunu koyacağı yer üçgen şeklinde normal bebek arabası gibi kare geniş değil..gerçekten kötü

cnm anakucağını ayrı takıyosun ya...o tık die geçiyo birbirine..azcık baskı yapınca kopucak gibi... Sonra normal bebek arabası parçasını ekleyincede aynı onu geçirdiğin yer çok basit ya güvenip çocuğu yatırmam sanki yerinden çıkıcak gibi.. En önemlisi.. Bebişin poposunu koyacağı yer üçgen şeklinde normal bebek arabası gibi kare geniş değil..gerçekten kötü

hımmm.. gerçekten zor karar vermesi.

merhaba topiğinize birden daldım:97:
Ben 2010 ocak annesiyim yazdıklarınızı okuyunca hamileliğimi hatırladım birden
şimdi 1 yasına girecek bir kızım var dünya tatlısı bıcırık :66:
Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim bebeklerinizi o küçük mucizeleri kucaklarınıza hayırlısıyla alın:49:

sağol cnm iyi dileklerin için..tecrübeli anneye bi soru..bebek arabası olarak ne kullanıyosun...

Canımmmm benimm yapma böyleee.İnsanın bu dönemde kendine olan güveni yıkılabiliyor bazı zamanlarda ama güçlü olmalıyız başta kendimiz için.Sonra da bebişlerimiz için.Sıkma canını.Hepsi geçecek veee biz bebişlerimizin büyüdükleri her anı paylaşacağız hayırlısıyla.
Şeker problemin olduğunu okudum inş bir an önce normale döner tatlım.Dayanamadım yazdıklarını görünce meslektaşım:50:

sağol canım desteğin için. valla herşey bebişler için. çok zormuş anne olmak ...kıymetini birkez daha anladım canım annemin:71:

kızlar selam nasılsınız geçmişe baktım birkaç sayfa herşey yolunda gibi..oğlum çok sardı sinir tepemde yine..
ayy bir sinüzit oldum delirecem yaa :5: ne serum fizyololjik fayda ediyor,ne deo okyanus spreyi midir nedir o..burnumtıkalı ve ağzımı kapatamıoyrum boğuluyorum resmen..
bugünde devlet hastanesine gittim güya detaylı ultrasyon yaptırayım diye,o kadar bekledim ettim ne normal ultrasyon yaptı ne birşey,detyalıda yokmuş devlette,şeker yüklemeside aç yapılıyormuş zaten onuda yapamadım,hiçbir halt olmadı yani haybeye gittim geldim..eziyetime değmedi..detaylı özel merkezlerde yapılıyormuş onu bende biliyorum..ayrıca bugün 25+6 çıktım ve 24.haftaya kadar yapılıyordu dedi..bende dedimki bende öyle biliyordum dr uma hatırlattım ,o ise erken oldugnu 5-6ocak gibi yaptırammaı söyledi..birde ona sinirlendim..sonra eve gelince baktım dr bana obstetrik doppler us yazmış ve bu detaylı ultrasyonla farklıymış ..detaylı için nette şöyle yazıyor..tüm anne adaylarının yaptırması gerekmiyormuş sadece şüpheli durumlarda yapılıyormuş..dooplerle ikinci düzey karıştırılıyormuş..çünkü 2.düzey perinatoloji uzmanı gerekitiryormuş ve yapılan merkez sayısı ülkmeizde çok az varmış...!!!
kafam iyice karıştı :52:

ay cnm iyiki uyardın bende ballı zencefil kullandım 1kez iyi geldi diye kullanırım diyordum..

aman cnm dikkat et herkez kafasına göre bişey söylüyor bitkiçayı dahi olsa en azından internette bi araştırmadan sakın ha içmeyin ben geçen gün rapor için hastane gitmiştim orda başka bölüm için bekleyen bi abla vardı sohbete başladık dedi hafiften ellerinde falan ödem var gibi maydanozu kaynat suyunu iç abla napıyon dedim sen hamilelikte maydanozu bile kısıtlı kullanmamız gerekiyor öyle bilip bilmeden öğütler verme yani bilmeyen biri olupta eve gelir gelmez maydanoz kaynatıp suyunu içmeye kalksam ALLAH korusun düşüğe kadar gidecek aman diyin kızlar çok dikkat etmemiz gerek çooook...

kızlar sln geçmişi okudum ancak yazıorum..bebek arabası konuşulmuş ,diğer markaları bilmiyorum ama ben oğluma almıştım tavsiye üzerine çok memnunum 2yıldır kulanıyorum tık demedi ve çok sağlam..çocuk içindeken pazara fln gidiyorum en az 10kğ fileye koyuyoruz ,evde hafif bayırda ama hiç sıkıntı yaşamadım..ne bozuld,nekırıldı, ne yırtıldı çok şükür..
markası rengi fln bunun aynısı ilgilenenler için,

Babyhope Puset Bebek Arabası CDB011HF GittiGidiyor.com'da #34073963

aman cnm dikkat et herkez kafasına göre bişey söylüyor bitkiçayı dahi olsa en azından internette bi araştırmadan sakın ha içmeyin ben geçen gün rapor için hastane gitmiştim orda başka bölüm için bekleyen bi abla vardı sohbete başladık dedi hafiften ellerinde falan ödem var gibi maydanozu kaynat suyunu iç abla napıyon dedim sen hamilelikte maydanozu bile kısıtlı kullanmamız gerekiyor öyle bilip bilmeden öğütler verme yani bilmeyen biri olupta eve gelir gelmez maydanoz kaynatıp suyunu içmeye kalksam ALLAH korusun düşüğe kadar gidecek aman diyin kızlar çok dikkat etmemiz gerek çooook...
evet tatlım haklısın çok sağol ilgin için..

hmm... Bebeğin yönüde 7. Aya girdikten sonra nasılsa öylemi kalıyo peki...ozamanda belli oluyo ya durum..

galiba öyle kesin birşey ay ok sanırım kankiş..çünkü benimki doğuma 2saat kala dönmüştü,hatta dönmeseydi manyak dr sezaryane alcaktı..erkenden sancı verip doğurtmaya çalıştıgı için..

selam kizlar.ay iyiki burdasiniz.bende uykusuzluk sorunu basladi biliyosunuz.sabah giriyorum gunaydin yaziyorum ama hic kale alan yok beni.bu bi kactir oluyo.grup kurmuslar sanirim.neyseki siz simdi burdasiniz.bende karar aldim sizlerden yoksa eger yazmiycam.sap gibi kaliyorum vala.

geçmiş olsun cnm bu uykusuluk bizi öldürecek desene bende hep 2,5-3ten sonra uyuyabiliyorum sabah kafam kalkmıyor delireceğim..grp fln yoktur cnm herhlad eherkes ilgilendiği şeylere yorum yapıyor takılma sen :34: ben gördükçe genelde herkese yönelik yazmaya çalışıyoprum ama bilmiorum tabi,neyse:17:

Son düzenleme:
Back
X