- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.761
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın şekerim şükür iyiyiz sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam dün doktora gidecektin havadisler sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakim cnm sen facedesin ama oflinesın yazdım bişeyler bi denk gelemedik
günaydın şekerim şükür iyiyiz sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam dün doktora gidecektin havadisler sende![]()
Bu arada benim müdürümün tam bir afedersiniz ama "öküz" olduğunu bugün birkez daha anladım.Nöbetten çıkmak için konuşmaya gittim.4 hafta idare ediver, 2. dönem yazmayız seni dedi.Bi de 2. dönem yazsaydın bari.Aslında ben bu işin peşini bırakmazdım ya neyse dedim idare edivereyim 4 hafta.Sonuçta yine bu okula dönücem, müdürle zaten limoniyim, daha fazla sarmasın bana.Hamileyken folklor çalıştırmamı isteyen,çalıştırmayınca tavır yapan bir müdürden bunu bekliyordum aslında , o yüzden şaşırmadım![]()
Canım onu yapardım da bizim müdürü bilmezsin.Yasal hakkım da olsa direkt emrivaki yaptığım için bana okulu zindan ederdi.Acaip bi karakteri var.Hasta olsan 1 gün rapor alsan surat asar.Hamileliğimi ilk söylediğimde hayırlı olsun diyeceğine, ücretsiz izin almayaksın değil mi demişti düşün artık. Daha neler neler.Ee sonuçta okulda aynı ortamdayız, işyerinde huzursuz olmak istemem.Her sabah lanetler okuyarak okula gitmek istemem, o yüzden alttan alıyorum napiiim.Aman neyse bütün günahlarını temizledim adamın :) Nöbet konusunda bu cevabı beklediğim için çok da gerilmedim aslında.
gunaydin kizlar.nasilsiniz.
günaydın kızlar kötü uykusuz gecenin ardındfa birde işe gitcem artık geceleri çok zor uyuyorum belim kasıklarm ağrıyo sağa sola dönmek işkence zaten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşş.
bunları okurken bu dünyada yalnız olmadığımı hissettim bende devlet memuruyum yeni müdür geldi neymiş cumartesi günleri 2 haftada bir işe gelecekmişiz işlerimiz çok yoğunmuş Türkiyenin 3. büyük limanıymış bila bila 4 bayana takdı kafayı benim hamile olmam daonları hiç ilgilendirmiyor
24.haftadan sonra nöbet yazılmıyor iş yükü hafifletiliyor dedim kendilerine
bunu söylemene gerek yok insan olarak biz bunu yapmak zorundayız diye bir cevap verdi.
ama bu sadece cevapta kaldı diğerleri ile aynı kefeye kondum. aman salak müdürle uğraşıcama geliveririm diyorum. napıyıım
kimseyle uğraşmak istemiyorum.
günaydın sueylül sabah grubundan bahsetmişsin selamımı almıyorlar falan demişsin buraya ilk geldiğinde seni ben karşılamıştım hatırlarsan
benimde farkettiğim bişey var gruplar oluşmuş durumda mesela senin gece grubunla benim konuşmam pek denk gelmedi sabahları burda olabiliyorum evde int var ama evde girmek istemiyorum yapacak çok işim var giremiyorum geceleri bende girsem kkonuşmaya çalışsam benide almazlar heralde çünkü ben sabahları sizi okuyorum bazen kıskanmıyorum desem yalan olur
herneyse hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum.....
öptüm![]()
ayca22 angel_eda armak Bammbik laurelindorenan eska landsarc
günaydın kısslar :
nasılsınız bebişler nasıl biz bugün uyuduk oğlumla sonra kalktk kahvaltı yaptık 12de de okula gidicez yorucu bir öğleden sonra olacak sizler napıyorsunuzzzz
kızlar günaydın, nasılsınız?
ben dün doktora gittim, herşey iyi çok şükür ama bana artık kilo almak yasak
son 3 ayda nasıl kilo almayacağım bilmiyorum, bakıcaz artık
yarın da şeker testim var, inşallah o iyi çıkar..
canim ben seni kastetmedim.sen zaten benm arkadas listemde varsin.kesinlikle sana ozel bisey yazmadim.ewt hatirliyorum burda ilk sohbeti senle yapmistim.ilk sen bana merhaba dedin.ama son haftalarda uyku problemim oldugu icin geceleri uyuyyamiyorum.dolayisiyla burda gece sizin orda sabah suan.gecenlerde bir arkadas bebkle ilg.bisey sordu bana deil ortaya sordu bende fikrimi soledim.yardimci olmak amacliben haric herkesin onerisiyle ilgilindi.herzaman gunaydin diyorum.kesinlikle bana tik cevap yok.bilmiyorum belkide ben abartiyorum.ama canim ben kesinlikle seni kasttmedim.ustune alindiysan ozur dilerim.
Tatlım ya oluyo bazen yoğunluktan bazen ilgisizlikten bana da oluyor dr kontrollerimi yazıyorum sevincimi heyecanımı endişelerimi paylaşıyorum ama her an herkes cevap yazmıyo haliyle üzülüyor insan bi ara girmiycem nete demiştim tavşan dağa küsmüş misali ama sonra sıkıldım boşver sende takmamak lazım ben şimdi günaydın dedim mesela biliyorum ya hiç ya da birkaç kişi slm verecek ama burası hiçkimseye ait değil sende rahat ol ve sahiplen topiği
gunaydn canım iiyz kahvaltmzı yaptk otryrz bizdegunaydin kizlar.nasilsiniz.
gunaydn canım benm dkkat et kendne böle rahatszlklar yatrmadan gecrmez yoksa..bende normalde hergun yuruyus yaparm kaç gundur çıkamyrm havalar dehset soğk burdada...hastalanmaktan korkyrm vallagünaydın kızlaar,
dün öğleden sonra eve gittim,şimdi yine işteyim..
ama daha iyiyim düne nazaran,hatta iyiyim..
aman kızlaar, üşütmeyin ben ucundan döndüm sanırım..inşallaah..
yine kaynatmışsınız,bir yandan okuyorum bir yandan çalışmaya çalışıyorum..
gunaydn canm nasıl dönecegmi düşünmekten inan bnde artk delksz uyuyamyrm sola dönmelym psikolojisi var hep bndegünaydın kızlar kötü uykusuz gecenin ardındfa birde işe gitcem artık geceleri çok zor uyuyorum belim kasıklarm ağrıyo sağa sola dönmek işkence zaten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşş.
ayca22 angel_eda armak Bammbik laurelindorenan eska landsarc
günaydın kısslar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
nasılsınız bebişler nasıl biz bugün uyuduk oğlumla sonra kalktk kahvaltı yaptık 12de de okula gidicez yorucu bir öğleden sonra olacak sizler napıyorsunuzzzz
günaydın canım valla bizde pek uyuduk sayılmaz bende oğluşumla kahvaltımı yapıp sağlık ocağına ikinci doz aşımı olmaya gitcem ordanda okula tabi.
uyuduk diyorumda gece hep uyanıyoruz parça parça uykum zavallı kocamı da uyutmuyorum sürekli yer değiştiriyorum onun yerine geçiyorum , eşimsarılmadan uyuyamıyorum sarılınca da nefes nefese kalıyorum yönümü değiştiriyorum tekrar sarıl diyorum bi sağ bi sol olmuyo bu defa üstünden atlayıp yatağın diğer ucuna geçiyorum en son sabah bi uyandımki eşimin ayak ucunda yatıyorum nolacaksa halimizgünaydın kızlar kötü uykusuz gecenin ardındfa birde işe gitcem artık geceleri çok zor uyuyorum belim kasıklarm ağrıyo sağa sola dönmek işkence zaten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşş.
günaydın kızlaar,
dün öğleden sonra eve gittim,şimdi yine işteyim..
ama daha iyiyim düne nazaran,hatta iyiyim..
aman kızlaar, üşütmeyin ben ucundan döndüm sanırım..inşallaah..
yine kaynatmışsınız,bir yandan okuyorum bir yandan çalışmaya çalışıyorum..
![]()
![]()
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bizde geldik nasılsınız kızlar
![]()
![]()
![]()
gozn aydın tatlım...bu dr larda takyr kiloya deil mi yaa![]()
dikkat etmek lazm kilo almamak içinh kuzum ya işte ekmek pilav makarna ve hamurişi yememek mesele sadece
ama nereye kadr insan kendni sknca daha çok alyr sanki daha çok yemek hayali kuryr
:78:
uyuduk diyorumda gece hep uyanıyoruz parça parça uykum zavallı kocamı da uyutmuyorum sürekli yer değiştiriyorum onun yerine geçiyorum , eşimsarılmadan uyuyamıyorum sarılınca da nefes nefese kalıyorum yönümü değiştiriyorum tekrar sarıl diyorum bi sağ bi sol olmuyo bu defa üstünden atlayıp yatağın diğer ucuna geçiyorum en son sabah bi uyandımki eşimin ayak ucunda yatıyorum nolacaksa halimiz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine