• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

saol canim.takmiyorum artik.aksamlari online sohbet baya yogun yapiyoruz.belki tanimadiklarindan boyle davraniyolardir.eger aksam girme imkanin oursa sende katil bize.sohbet baya koyu oluyo.bu arada ben yeni cicilerimizi daha dogrusu ilk defa aldiklarimizi ekledim.birde gobusumu ekledim.firsatin olursa bak.optum.
Sağol kuşum ya sohbetinizi okuyorum şimdi baya güzel ama benim bünyem o saate kadar oturmayı kaldırmaz çalışıyorum ya zaten geceleri çok sık uyanıyorum sabah işe giderken aptal gibi oluyorum göbüşüne ve cicileride hemen bakıyorum canım

bizde yaptk canım kahvaltmzı pehlivan gbi hem de :1: szn yannza geldk :70:
pehlivan gibi mi o nasıl oluyo kısss :60::60::60:
bizde kahvaltı yaptık ama pehlivan gibi değil ay ilk aylara döndüm resmen sabahlaıı midem bulanıyo bebeğim için yapıyorum kahvaltıyı

ayca22 angel_eda armak Bammbik laurelindorenan eska landsarc

günaydın kısslar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

nasılsınız bebişler nasıl biz bugün uyuduk oğlumla sonra kalktk kahvaltı yaptık 12de de okula gidicez yorucu bir öğleden sonra olacak sizler napıyorsunuzzzz

Günaydınn hoşgeldiniz oğluşunla :emir_bebek:
öğleden sonra inşallah sen yorulmadan geçer :70:

Sağol canım :38:
Doktor kiloya tansiyonu yükseltecek diye kızıyormuş, doğumdan sonra istediğini ye dedi :56:
tuz da tehlikeli dedi. Tuzlu da sakın yeme dedi..
cnm sen haklısın, ekmek pilav makarna hamur işi 3 ay hayatımda olmayacak, o zaman farkeder..

gecen bi tatlınınn atrfni merak etmştm netten bakayım dedim inanr mısın butun gece ruyamda o ttalıyı gordm yaa esme dyrm ki hamilelkte işte böle kotu bi bogaz ortaya çıkyr :60: :60: :60: o da böle bAkyr bana :53: :53:

Sağol kuşum ya sohbetinizi okuyorum şimdi baya güzel ama benim bünyem o saate kadar oturmayı kaldırmaz çalışıyorum ya zaten geceleri çok sık uyanıyorum sabah işe giderken aptal gibi oluyorum göbüşüne ve cicileride hemen bakıyorum canım

pehlivan gibi mi o nasıl oluyo kısss :60::60::60:
bizde kahvaltı yaptık ama pehlivan gibi değil ay ilk aylara döndüm resmen sabahlaıı midem bulanıyo bebeğim için yapıyorum kahvaltıyı

yani herseyden bol bol yiyerek tabi arada bazı şeyleri çok kaçırarak :24: :56: benm eşim öle yapar da kahvaltyı maaşallah gunun en degerli öğünüdr on için kahvaltı :31:

gecen bi tatlınınn atrfni merak etmştm netten bakayım dedim inanr mısın butun gece ruyamda o ttalıyı gordm yaa esme dyrm ki hamilelkte işte böle kotu bi bogaz ortaya çıkyr :60: :60: :60: o da böle bAkyr bana :53: :53:

:1::1::60::60:
ben doktordan çıkınca kızdım eşime, sen yanımda çok yediğin için ben de farketmeden yiyorum..
sen de artık az yiyeceksin,bana yasak olanlar sana da yasak dedim :33:
haydaaa yine suç biz de diyooo:53:

ay çok guldum tatlım yaa :60: :60: hepmzn hali bu inan eşler fosur fosur uyrken biz geznyrz valla zaten artık tuvalette yasyrm resmen :84: :53:
Ay yok ben eşimi de uyumuyorum aynen o wc mevzusu bizde de var bide zar zor kalıyorum yataktan ayy işkence gibi

yani herseyden bol bol yiyerek tabi arada bazı şeyleri çok kaçırarak :24: :56: benm eşim öle yapar da kahvaltyı maaşallah gunun en degerli öğünüdr on için kahvaltı :31:
Ne güzel ben de bol bol yiyemiyorum neden bilmiyorum mide bulantısı yapıyo kahvaltıda azıcık yiyip kalkıyorum bencede günün enn önemli öğünü kahvaltı
Günaydınn hoşgeldiniz oğluşunla :emir_bebek:
öğleden sonra inşallah sen yorulmadan geçer :70:
inşallah canım ya öğleden sonra ki öğretmen grubunu çok seviyorum ama saat 5'e doğru hiç geçmiyo zaman
hadi kızlar ben çıkıyorum doğru aşıyaaa ordanda okula herkese hayırlı günler diliyorum.

hoşçakal canım acısız bir aşı olur umarım

gunaydn canım iiyz kahvaltmzı yaptk otryrz bizde :12:

gunaydn canım benm dkkat et kendne böle rahatszlklar yatrmadan gecrmez yoksa..bende normalde hergun yuruyus yaparm kaç gundur çıkamyrm havalar dehset soğk burdada...hastalanmaktan korkyrm valla :43:

gunaydn canm nasıl dönecegmi düşünmekten inan bnde artk delksz uyuyamyrm sola dönmelym psikolojisi var hep bnde :14: bide artık belim çok agryr yaa duyan 9 aylık hamleym kıpırdayamyrm sanar yaa ilerleyen zamnlarda ne yapcaz ki :26:

bizde yaptk canım kahvaltmzı pehlivan gbi hem de :1: szn yannza geldk :70:

gunaydin canm.afiyet osun.yarasin bebisine.bizim burdada saat gece 3.45 esimi uyuttum.bende hic uyku yok.adam bosiycak yakinda beni.:66:

saol canim.ben kendimi cok komik buluyom vala.birde turkiyey gidicem bu ay sonu.o gobekle.

canım gözün aydın Türkiye'ye mi geliyorsun :66:
Yanlış hatırlamıyorum değil mi annenlerin yanına geleceksin.. hamileliğin son zamanlarını onlarla beraber geçirmek ne güzel olur :70:
ben de doğum iznine ayrılınca annemin yanıma gelmesini çok istiyorum,bakalım ayarlayacağız inşallah..

gunaydin kizlar.nasilsiniz.

günaydın canım biz bugün cok iyiyiz oğlumla sen nasılsın:)

kızlar günaydın, nasılsınız?

ben dün doktora gittim, herşey iyi çok şükür ama bana artık kilo almak yasak :17:
son 3 ayda nasıl kilo almayacağım bilmiyorum, bakıcaz artık :63:
yarın da şeker testim var, inşallah o iyi çıkar..

günaydın canım sorma kilolar son ayda dert oldu hepimize inşallah şeker sorunun olmaz canım. herşeyin iyi olmasına cok sevindim..

günaydın kızlaar,
dün öğleden sonra eve gittim,şimdi yine işteyim..
ama daha iyiyim düne nazaran,hatta iyiyim..

aman kızlaar, üşütmeyin ben ucundan döndüm sanırım..inşallaah..
yine kaynatmışsınız,bir yandan okuyorum bir yandan çalışmaya çalışıyorum..

gnaydın canım kolay gelsin sana:))

günaydın kızlar kötü uykusuz gecenin ardındfa birde işe gitcem artık geceleri çok zor uyuyorum belim kasıklarm ağrıyo sağa sola dönmek işkence zaten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşş.

günaydın cnm.. ben br haftadır gaviscon surup sayesinde uyuyorum şükür yoksa mide yanmamdan uyuyamıyrdum..

ayca22 angel_eda armak Bammbik laurelindorenan eska landsarc

günaydın kısslar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

nasılsınız bebişler nasıl biz bugün uyuduk oğlumla sonra kalktk kahvaltı yaptık 12de de okula gidicez yorucu bir öğleden sonra olacak sizler napıyorsunuzzzz

günaydın cnmm bizde iyiyiz doktora gidicez bugün cok heyecanlıyım kolay gelsin sizede:))

canim ben seni kastetmedim.sen zaten benm arkadas listemde varsin.kesinlikle sana ozel bisey yazmadim.ewt hatirliyorum burda ilk sohbeti senle yapmistim.ilk sen bana merhaba dedin.ama son haftalarda uyku problemim oldugu icin geceleri uyuyyamiyorum.dolayisiyla burda gece sizin orda sabah suan.gecenlerde bir arkadas bebkle ilg.bisey sordu bana deil ortaya sordu bende fikrimi soledim.yardimci olmak amacliben haric herkesin onerisiyle ilgilindi.herzaman gunaydin diyorum.kesinlikle bana tik cevap yok.bilmiyorum belkide ben abartiyorum.ama canim ben kesinlikle seni kasttmedim.ustune alindiysan ozur dilerim.

canım sölediğinde haklısın sana katılıyorum bana da zaman zaman denk geliyor arada kaynıyor sanırım mesela dün bir soruyu inan 3 kere arka arkaya sordum ve arada kanadı cewap gelmedi topik kalabalık olunca olabiliyor bazen..

:16: :16: :16:gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bizde geldik nasılsınız kızlar :16: :16: :16:

gozn aydın tatlım...bu dr larda takyr kiloya deil mi yaa:27: :33: dikkat etmek lazm kilo almamak içinh kuzum ya işte ekmek pilav makarna ve hamurişi yememek mesele sadece :31: ama nereye kadr insan kendni sknca daha çok alyr sanki daha çok yemek hayali kuryr :37: :78:

canımmm günaydın hoşgeldinizzzzz:)))))

günaydın kızlar sabaha kadar öksürmekten uyumadım.bu halimlede işteyim şimdi:19:hiç ama hiç halim yok dün antibiyotik tedavisine başladım bana dua edin kızlar en kısa zamanda iyileşeyim ve öksürüğümün bebişe zararı olmaması için :18:

Çok halsizim kısslar duş alıp okula gitmem lazım ama yerimden kalkamıyacak kadar halsizim kokucam yaknda buz devrindeki miskin gibiyim

günaydın kızlar sabaha kadar öksürmekten uyumadım.bu halimlede işteyim şimdi:19:hiç ama hiç halim yok dün antibiyotik tedavisine başladım bana dua edin kızlar en kısa zamanda iyileşeyim ve öksürüğümün bebişe zararı olmaması için :18:

çok geçmiş olsun cnm :70:
inşallah kısa zamanda geçer, sen içini ferah tut, öksürük bebeğe zarar vermiyordur..

günaydın canım biz bugün cok iyiyiz oğlumla sen nasılsın:)

günaydın canım sorma kilolar son ayda dert oldu hepimize inşallah şeker sorunun olmaz canım. herşeyin iyi olmasına cok sevindim..

gnaydın canım kolay gelsin sana:))

günaydın cnm.. ben br haftadır gaviscon surup sayesinde uyuyorum şükür yoksa mide yanmamdan uyuyamıyrdum..

günaydın cnmm bizde iyiyiz doktora gidicez bugün cok heyecanlıyım kolay gelsin sizede:))

canım sölediğinde haklısın sana katılıyorum bana da zaman zaman denk geliyor arada kaynıyor sanırım mesela dün bir soruyu inan 3 kere arka arkaya sordum ve arada kanadı cewap gelmedi topik kalabalık olunca olabiliyor bazen..

canımmm günaydın hoşgeldinizzzzz:)))))
gunaydn tatlımm szde hoşgeldnz :70:

canım meyve ye bol bol ihmal etme bebişe bişey olmaz sen uzme kendnş :70:

ayyy canım geçiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşalah..

canım gözün aydın Türkiye'ye mi geliyorsun :66:
Yanlış hatırlamıyorum değil mi annenlerin yanına geleceksin.. hamileliğin son zamanlarını onlarla beraber geçirmek ne güzel olur :70:
ben de doğum iznine ayrılınca annemin yanıma gelmesini çok istiyorum,bakalım ayarlayacağız inşallah..

ewt canim.alah kismet ederse bu ay sonu gidicem.memleketimi cok ozledim.hele ailemi.

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.. geçmişi okuyup mesaj yazıyordum yeni gördümo üzden:))

ben bugunlerde cok heyecanliyim.turkiyeye gidicem.bol bol alisveris yapiyorum.valla donuste ucaga almayabilirler diyor esim .ama gidicem diye direttim.almazsalar almasinlar.annemin yaninda dogururum.o yuzden hazirlikli gidiyorum.

Back
X