• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hosgeldin canım daha 3 ay var bulursunuz..babanız mı beğenmiyor canım sizinde isim?[/QUOTE

Bizde zorlandık ama yavaş yavaş Yalın a alıştırıyoruz kendimizi sende belki ummadığın bir anda bir isime takılırsın ben kzıım olsa Derin kayardım herhalde ama SAdem ve Peri de hoşuma gitmiyor değil :)

valla bende inanamıyorum canım ama yok:43:bişey yemesem aksama kadar aramıycam o kadar..yoğurt ve süte zorluyorum bende zaten sizde durumlar nasıl iştahın yerinde mi?
valla bizde iştah bazen hiçbişey yememiş gbi aç bazen de normal yaa sanki hamle deilim gbi değşyr ama aç kalmamaya çalşyrm sueylulun dedği gbi bu zamnlarda beebk alacagnı alyrdr senden zaten merak etme ama sen yne de dkkat et :71: :70:
kızlarrrr... günaydın mı desem.. tünaydın mı desem... bilemedim :)))
ya biz daha kızıma isim bulamadık... napıcazzz?????:43:

ay bizde bulamadk hala kzıım idye sewyrz işin kçtü yanı unuttk o mevzuyu bazen hiç konşmyrz bile :53:

offff kızlar sinir oldum yaaaaaaa 1 aydır doktor için bugünü bekliyorum şimdi doktordan aradılar 5 30daki randevuyu 1.30 2 ye alalım diye yada cumartesi dediler eşimde toparlanıp yetişemeyecegimiz için cumartesi ye kaldı delrdim ama yani hazırlamıstım ben bugüne kendimi hep ne biçim heyecanlydım taa pazar gününden beri..

hosgeldin canım daha 3 ay var bulursunuz..babanız mı beğenmiyor canım sizinde isim?[/QUOTE

Bizde zorlandık ama yavaş yavaş Yalın a alıştırıyoruz kendimizi sende belki ummadığın bir anda bir isime takılırsın ben kzıım olsa Derin kayardım herhalde ama SAdem ve Peri de hoşuma gitmiyor değil :)

şekerim bi tanıdığm oğluna derin ismini koydu hem kıza koyuyorlar hem oğlana

16 kilomu:52:gerci 44 kilo dan 60 a cok değil ben hamile kalmadan önce 60tım simdi 66 olduk boyum biraz kurtarıyor şükür:9:

Ya canım aslında kötü görünmüyor sivri bir karnım azıcık fazla da kalçamda var ama çok zayıf bir ömür sürnce 16 kilo birden almak hareketlerimi zorlaştırdı gibi geliyor bana zaten göbekten eğilip kalkamıyorum :) komiğim yani

valla bizde iştah bazen hiçbişey yememiş gbi aç bazen de normal yaa sanki hamle deilim gbi değşyr ama aç kalmamaya çalşyrm sueylulun dedği gbi bu zamnlarda beebk alacagnı alyrdr senden zaten merak etme ama sen yne de dkkat et :71: :70:

ay bizde bulamadk hala kzıım idye sewyrz işin kçtü yanı unuttk o mevzuyu bazen hiç konşmyrz bile :53:

saol canım bizde yemeye calışıyoruz napalım bende uzun süredir böle iştah yok..

offff kızlar sinir oldum yaaaaaaa 1 aydır doktor için bugünü bekliyorum şimdi doktordan aradılar 5 30daki randevuyu 1.30 2 ye alalım diye yada cumartesi dediler eşimde toparlanıp yetişemeyecegimiz için cumartesi ye kaldı delrdim ama yani hazırlamıstım ben bugüne kendimi hep ne biçim heyecanlydım taa pazar gününden beri..

Canım üzüldüm sıkılma sen vardır bir hayır bundada muhtemelen doğum vardır o saatlerde en azından aramışlar gidip beklemedin ben bir randevumda acil doğum nedeniyle 3 saat beklemiştim :)

uzulme canm herseyde bir hayir vadir.hem doktor yogun oldugunda kafasida yogun olur.hafta sonu daha iyi uzme kendini.

Ya canım aslında kötü görünmüyor sivri bir karnım azıcık fazla da kalçamda var ama çok zayıf bir ömür sürnce 16 kilo birden almak hareketlerimi zorlaştırdı gibi geliyor bana zaten göbekten eğilip kalkamıyorum :) komiğim yani

birden kilo almak sana zor gelmiş tatlım haklısın:9:göbekten bizde zorlanıyoruz canım bu da hamileliğin cilvesi normalde o kadar göbekle nasıl rahat ediyorlarki insanı cok kısıtlıyor gercekten eşim benle dalga geciyor kaplumbağa gibisin sırt üstü yatınca dönemiyorsun die:1:

ayça tatlım kaç kilo almıstın ay ben kafayı yiyecem 8 kilo aldım 4 kilo hakkım kaldı 3 ayda 4 almam lazım diyorum ama acaba kaç dört kilo alırım ne yesem yarıyor içtiğim su bile

canım sorma ben 11-12 kilo aldım :17:
yüksek tansiyon olur dedi doktor.. önlemini al şimdiden, artık kilo alma dedi..
Hamur işi tatlı ekmek makarna pilav yasak.. çok kilo almamak bebeğin beslenemediği anlamına gelmiyor, 2-3 kilo ile hamileliğini bitirenlerin de sağlıklı bebekleri oluyor dedi.
zaten bebek anneden besleniyormuş, benim yediklerimin çoğu bana kilo oluyor...
ben sabahtan akşama kadar masanın başındayım, artık fırsat buldukça yürüyüş de yapacağım..
:91:

birden kilo almak sana zor gelmiş tatlım haklısın:9:göbekten bizde zorlanıyoruz canım bu da hamileliğin cilvesi normalde o kadar göbekle nasıl rahat ediyorlarki insanı cok kısıtlıyor gercekten eşim benle dalga geciyor kaplumbağa gibisin sırt üstü yatınca dönemiyorsun die:1:

Ayyy çok güldüm ya eşinde komikmiş aynı bende tam bir kaplumbağa gibiyim :)

çok gerildiiiimmmm:27:
daha izne çıkmadan patron bana ne zaman işe geri döneceksin diye sorduuuu :53:
off ücretsiz izin almak istiyordum 6 ay, sıkıysa söyle şimdiden :35:
eveledim geveledim, of fenalık bastı.. daha minnoşum doğsun hayırlısıyla, bir düzenimizi kuralım,
bu patronların hepsi aynı mı :36:

Canım üzüldüm sıkılma sen vardır bir hayır bundada muhtemelen doğum vardır o saatlerde en azından aramışlar gidip beklemedin ben bir randevumda acil doğum nedeniyle 3 saat beklemiştim :)

uzulme canm herseyde bir hayir vadir.hem doktor yogun oldugunda kafasida yogun olur.hafta sonu daha iyi uzme kendini.

doğru söluyorsunuzdur eninde sonunda 1 ayı gecsede bişi olmaz heralde doktor onu hesap ederek sölemiştir..

çok gerildiiiimmmm:27:
daha izne çıkmadan patron bana ne zaman işe geri döneceksin diye sorduuuu :53:
off ücretsiz izin almak istiyordum 6 ay, sıkıysa söyle şimdiden :35:
eveledim geveledim, of fenalık bastı.. daha minnoşum doğsun hayırlısıyla, bir düzenimizi kuralım,
bu patronların hepsi aynı mı :36:

Kesinlikle aynılar canım benimki daha hamile olduğumu söylediğimde 4 ay izin kullanmayı düşünmüyorsun herhalde demişti :)

canım üzülme..insan heyecanla bekliyor biliyorum ama hayırlısı, :50: bir iki güncük daha sabret..

canım sorma ben 11-12 kilo aldım :17:
Yüksek tansiyon olur dedi doktor.. önlemini al şimdiden, artık kilo alma dedi..
Hamur işi tatlı ekmek makarna pilav yasak.. çok kilo almamak bebeğin beslenemediği anlamına gelmiyor, 2-3 kilo ile hamileliğini bitirenlerin de sağlıklı bebekleri oluyor dedi.
Zaten bebek anneden besleniyormuş, benim yediklerimin çoğu bana kilo oluyor...
Ben sabahtan akşama kadar masanın başındayım, artık fırsat buldukça yürüyüş de yapacağım..
:91:

evet ben de tüm gün oturuyorum o yüzden kilo aldık yaptıgm tek egzersiz ev işi evde baya hareketliym ama yetersiz kalıyo soğuktan da yürüyüşe başlayamadk eşim de elinden gelse bakkala araba ile gidecek yürümek ona da zor geliyo baya kilo aldı oda ben le yarışıyo tüm gün yürüyo mükellefleri dolaşıyor diye kıyamıyorum da bakalım ne zaman başlıcaz şu yürüyüşlere

hosgeldin canım daha 3 ay var bulursunuz..babanız mı beğenmiyor canım sizinde isim?

ya ne bilim onunkileri ben beğenmiyorum benimkileride o :(((

Teşekkürler canım ben 44 kiloyla hamile kalmıştım boyun 1,60 16 kilo aldım ama sanki bu hafta iştahım durdu iyide oldu zorlanıyorum zaten kilodan

maşallah 16 kilo :))) ama çok zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alırlarmış.. seni zorlayan bi kilo olmamıştır :)))

aynen canım... kızım diyoruz.. doğup ilkokula başlayana kadar kızım kalacak tek korkum :)))

hayatım geç olsun güç olmasın :))) herşeyde bi hayır vardır... sıkma tatlı canını... ceza verirsin doktora biraz fazla izletir sana :))

walla aynı kaplumbağa gibiyiz... sabahları çorabımı giyinemiyorum yaa... 3 ay sonra napıcaz... heriflerin ağzına yukarı bakarız artık çorabımızı giydirsin diye :))

Back
X