• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım inanmıyorum yaaa... seninki benimkinden de betermiş :63:
erkeklere kolay ya, bebeği doğur gel işin başına :33:

Sorma canım işyerinden direk doğuma gidicem herhalde ben başka şansım yok gibi ama doğumdan sonra zorlıycam şartları el kadar bebeğimi bırak işegelicek halim yokya anlasın oda biraz beni gerçi adamın karısı bile doğuma kendi araba kullanarak gitmiş doğumdan 2 saat sonra gitmiş patron hastaneye benimi anlıycak

Kızlar biz geldik,doktor randevumuz vardı,870 gr olmuş oğlumuz,çok edepli oğlun var dedi doktor,cinsiyetini göstermedi teyzesine,bacağıyla kapadı ayağına falan vurdu çeksin diye,bu sefer eliyle kapadı ayağını çekti:1:
şeker yüklemesi için glikoz verdiler karnım açtı,tabii yarım saat anca dayandım sonrasında istiğfar ettim,hafta sonu tekrar yükleme yapılacak:(((((
doğumumuz 13 nisan gözüküyor ve normal doğuma gidiyoruz şimdilik herhangi bir sorun yok toplamda 9,5 kilo almışım doktor bir dizi yasak getirdi,birde söylemeyi unuttuk bu yeni doktorumuz biz doktorumuzu değiştirdik kızlar.Bu doktorumuz ilk hamileliğimizi öğrendiğimiz doktordu kürkçü hesabı geri döndük:9::9:

Kesinlikle aynılar canım benimki daha hamile olduğumu söylediğimde 4 ay izin kullanmayı düşünmüyorsun herhalde demişti :)

doğumdan 2 saat sonrası gelirim deseydin... daha neler yaa... bir filim vardı kahpe bizansda... kadın 3 üz doğurup çadırdan çıkıyo ben tarlaya gidiyom dio :)))) bunlarda bizden aynısını bekliyolar galiba.. :))

Kızlar biz geldik,doktor randevumuz vardı,870 gr olmuş oğlumuz,çok edepli oğlun var dedi doktor,cinsiyetini göstermedi teyzesine,bacağıyla kapadı ayağına falan vurdu çeksin diye,bu sefer eliyle kapadı ayağını çekti:1:
şeker yüklemesi için glikoz verdiler karnım açtı,tabii yarım saat anca dayandım sonrasında istiğfar ettim,hafta sonu tekrar yükleme yapılacak:(((((
doğumumuz 13 nisan gözüküyor ve normal doğuma gidiyoruz şimdilik herhangi bir sorun yok toplamda 9,5 kilo almışım doktor bir dizi yasak getirdi,birde söylemeyi unuttuk bu yeni doktorumuz biz doktorumuzu değiştirdik kızlar.Bu doktorumuz ilk hamileliğimizi öğrendiğimiz doktordu kürkçü hesabı geri döndük:9::9:

hayırlı olsun canımmm :nazar:
gözün aydın.. benim kız da başta çok edepliydi, artık alıştı herhalde dün herşeyi meydandaydı :60:
neyse eminiz artık, boşuna almadık pembeleri :66:

hadi gozn aydın canım benm maaşallah oğluşuna aç olnca seker taramsı da gercekten zor oluyr yaa zorla içmştm bnde...canm bende degştrdm dr umu boşwer senn memnunyetn en öenmlsi :71::70:

doğumdan 2 saat sonrası gelirim deseydin... daha neler yaa... bir filim vardı kahpe bizansda... kadın 3 üz doğurup çadırdan çıkıyo ben tarlaya gidiyom dio :)))) bunlarda bizden aynısını bekliyolar galiba.. :))

:66: ay çok hoşsun 2 saate gelirim ayyy koptum gülmekten ne eğlenceli biyermiş bu forum :)

hehehe... demedimi bu güne kadar neredeydiniz siz kaçaklarrr :))) maşallah bebişine bu arada...

:60: :60: :60: :60:
canım benzetme süper oldu :1:

ben işe dönmeyi düşünmüyorum ama öyle ne zaman döneceksin, tarih ver deyince eveledim geveledim.. :17: niye şimdiden patrona tasası düştü anlamıyorum :63:

ya ne bilim onunkileri ben beğenmiyorum benimkileride o :(((

maşallah 16 kilo :))) ama çok zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alırlarmış.. seni zorlayan bi kilo olmamıştır :)))

aynen canım... kızım diyoruz.. doğup ilkokula başlayana kadar kızım kalacak tek korkum :)))

hayatım geç olsun güç olmasın :))) herşeyde bi hayır vardır... sıkma tatlı canını... ceza verirsin doktora biraz fazla izletir sana :))

walla aynı kaplumbağa gibiyiz... sabahları çorabımı giyinemiyorum yaa... 3 ay sonra napıcaz... heriflerin ağzına yukarı bakarız artık çorabımızı giydirsin diye :))

evet öyle yapıcam artık euheueheuh

kızlar selam ... nasılsınız?? ben dayanamadım okulda çok kötüydüm tahtaya yazı yazcam yerimden kalkamıyorum. penguen gibi yürüyorum çok komik ve acı maalesef :43: çıkışta doktoruma gittim. kasılmaları falan dinledi çok şükür birşey çıkmadı. kendimi çok yorduğum için olmuş. dinlen,bol su iç dedi...ama önce bir erken doğum lafı çıktıki ağzından yüreğim ağzıma geldi doğrusu. valla diyetisyenim kusura bakmasın benden bu kadar bir daha yürüyüş bandında çalışmak mı :53:

cnm geçmiş olsun aman dikkat et boşver yürüyüşü felan dinlen sen.
yavaş ve kendini yormadan yürümen yeterli zaten.

yaa kızlar bişey sorucam ben hala demir ilacı kullanamıyorum,belki hatırlarsınız mideme dokunmuştuda hastanelik olmuştum.bana dokunan ilaç gyno ferrum sanol dü siz ne kullanıyorsunuz

ben gyno feron kullanıyorum cnm.

kızlar günaydın, nasılsınız?

ben dün doktora gittim, herşey iyi çok şükür ama bana artık kilo almak yasak :17:
son 3 ayda nasıl kilo almayacağım bilmiyorum, bakıcaz artık :63:
yarın da şeker testim var, inşallah o iyi çıkar..

cnm gözünaydın :nazar:
kaç kilo aldınki toplamda kızdı doktorun?

cnm öncelikle gözünaydın miniğin kocaman olmuş artık :nazar:
şeker yüklemeside gerçekten çok zor.bana doktor 8 saatlik açlık yeterli demişti.bende cumartesi akşam saat 8 de yedim yemeğimi bi daha yemedim 8 saat sonrada yani sabaha karşı 4 te hastaneye gittim ne kadar erken gidersen o kadar ii oluyo.bide benimki 100 gramlıktı.bende ilk içtiğimde yarım saat zor dayanmıştım istifra etmiştim.ama sonrada gittiğimizde söyledik ordakilere kötü oldum çok gene gözüm karardı midem bulandı gene boşa gidicekti hemen acilde boş bi yatak ayarladılar yattım 4 saat.seninki 50 gramlık sanırım.inşallah bu seferki daha kolay olur ve bişi çıkmaz cnm sonuçlarda.

cnm geçmiş olsun aman dikkat et boşver yürüyüşü felan dinlen sen.
yavaş ve kendini yormadan yürümen yeterli zaten.

ben gyno feron kullanıyorum cnm.

cnm gözünaydın :nazar:
kaç kilo aldınki toplamda kızdı doktorun?

cnm öncelikle gözünaydın miniğin kocaman olmuş artık :nazar:
şeker yüklemeside gerçekten çok zor.bana doktor 8 saatlik açlık yeterli demişti.bende cumartesi akşam saat 8 de yedim yemeğimi bi daha yemedim 8 saat sonrada yani sabaha karşı 4 te hastaneye gittim ne kadar erken gidersen o kadar ii oluyo.bide benimki 100 gramlıktı.bende ilk içtiğimde yarım saat zor dayanmıştım istifra etmiştim.ama sonrada gittiğimizde söyledik ordakilere kötü oldum çok gene gözüm karardı midem bulandı gene boşa gidicekti hemen acilde boş bi yatak ayarladılar yattım 4 saat.seninki 50 gramlık sanırım.inşallah bu seferki daha kolay olur ve bişi çıkmaz cnm sonuçlarda.

canım ben 11-12 kilo almışım.. Artık limit doldu dedi doktor. tabi önceki kilomu utandığımdan yazmamıştım, artık yabancı değilsiniz , 65 ile hamile kalmıştım :17: :17:
ama kemiklerim iri :1:

merhaba güzel nisan anneleri
biz geldik oğluşumla.
dün gece bizde uyuyamadık zaten benim oğlum gündüz uyuyo gece uyanık.
sabahta 8.30 da uyandık mecburen.diyetin saatli olması çok kötü iyice uykusuz kalıyorum.
sizler nasılsınız?

hayırlı olsun canımmm :nazar:
gözün aydın.. benim kız da başta çok edepliydi, artık alıştı herhalde dün herşeyi meydandaydı :60:
neyse eminiz artık, boşuna almadık pembeleri :66:
bizimki yavaş yavaş alışacak göstermeye galiba.Sağol canım biz daha mavileri almaya başlamadık ama hiç değilse kedinleşti:34:

hadi gozn aydın canım benm maaşallah oğluşuna aç olnca seker taramsı da gercekten zor oluyr yaa zorla içmştm bnde...canm bende degştrdm dr umu boşwer senn memnunyetn en öenmlsi :71::70:
Sağol canım darısı randevularını bekleyenlere olsun.Ya içerken çok zorlandım zaten,çıkarmam normaldi yani bidahaki sefer tok gidicem içilmiyo aç aç:26:
doktorumuz çok yoğundu ilgilenmiyordu hiç,iyi oldu değiştirmemiz benimde artık içim rahat:16:

hey Allahı bende diyorum niye birden böyle depresif oldum:)) petek dinçözün programını seyredip ismail türüt seyrediyormusum acık kalmıs hiç farkındada diilim:))))

canım ben 11-12 kilo almışım.. Artık limit doldu dedi doktor. tabi önceki kilomu utandığımdan yazmamıştım, artık yabancı değilsiniz , 65 ile hamile kalmıştım :17: :17:
ama kemiklerim iri :1:

cnm bende 64 ile hamile kaldım.normalde olmam gereken yani benim vucuduma göre olan kilo 50 yani ben 14 kilo fazlalıkla hamiş kaldım malesef.ve şuan 73 kgyim.kendime 75 ile doğum yapıcam diye sınır koymuştum ama çok zor 80 i kesinn görürüm gibime geliyo.gerçi şekerim çıktığı için diyet yapıyorum belkide o durdurur kilo alımımı.

Back
X