• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk

bende de oluyor. rahim bağların taşıyacağından daha hızlı büyüyormuş. o yüzden de rahim bağlarında o ağrıyı hissediyormuşuz. özellikle akşamları biraz dinlendikten sonra kalkınca resmen yürüyemiyorum.
ben doktoruma ilk zamanlarda kuyruksokumumda ağrım var demiştim. o da farkında mısın hamilesin tabii ki kasıkların, belin ağrıyacak. miden de bulanacak. bana bunlarla gelme :))) demişti şaka yollu :) ben merak edilecek birşey olduğunu sanmıyorum. bizimkiler "anne ben budayım ve büyüyorum" diyorlar kendi dillerinde...

herkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü :14:

Funmakçığım sen zaten mimlisin korkutma bizi sakın,bebişine söyle doğuma kadar uslu uslu dursun kesesinde,hemoroidine de söyle yerli yersiz kanamasın:30:

bende de oluyor. rahim bağların taşıyacağından daha hızlı büyüyormuş. o yüzden de rahim bağlarında o ağrıyı hissediyormuşuz. özellikle akşamları biraz dinlendikten sonra kalkınca resmen yürüyemiyorum.
ben doktoruma ilk zamanlarda kuyruksokumumda ağrım var demiştim. o da farkında mısın hamilesin tabii ki kasıkların, belin ağrıyacak. miden de bulanacak. bana bunlarla gelme :))) demişti şaka yollu :) ben merak edilecek birşey olduğunu sanmıyorum. bizimkiler "anne ben budayım ve büyüyorum" diyorlar kendi dillerinde...

tatlım tahmn edebilyorum ama ne biliyimm insan endişeleniyor bide çok aşağıda hssediyorm hareketlerini

Funmakçığım sen zaten mimlisin korkutma bizi sakın,bebişine söyle doğuma kadar uslu uslu dursun kesesinde,hemoroidine de söyle yerli yersiz kanamasın:30:

esteemciğim sorma canım ya yeter artık dimi allahım beterinden sakınsın ama inşallah zamanında sağlıkla doğar kuzucum
hemoroidimde acımıyordu ne kanaması açıkçası şaştım kaldım neyse bunla gelmiş geçmiş olsun bana

Son düzenleme:
merhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar::49::49::49::81:

amaan amaan maşallaah prensesine,kendi de büyümüş anneyi de büyütmüş:nazar::nazar:
boyu çok iyi bu arada,kim uzun sizden.
çok kilo dediği kaç acaba dr.un cnm..2 kiloya kadar normal ama,daha mı fazla almışsın..

kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk

ben varım ben varımm:)))) sanki kasıklarımın üzerinde duruyor çocuk... Ayakta çok durunca daha çok oluyor.. Demek ki normalmiş.. Hepimiz birden anormal olamayız herhalde :)))) çocuk hareketinide resmen kasıklarımın üzerinde ve makatıma doğru bazen öyle hissediyorum...

esteemciğim sorma canım ya yeter artık dimi allahım beterinden sakınsın ama inşallah zamanında sağlıkla doğar kuzucum
hemoroidimde acımıyordu ne kanaması açıkçası şaştım kaldım neyse bunla gelmiş geçmiş olsun bana

hamilelikte hemoroid olurmuş.. Bende yoktu mesela halada yok diye biliyorum ama afedersin geçenler wc de bende hafiften kanama gördüm... Geçicek hepsi geçicek kızlar sıkın dişlerinizi :)))

Selam herkese, maşallah kalabalıksınız.

Levrek büyük balıklardan mı küçük balıklardan mı sayılıyor :26:
büyüklerini tercih etmiyorum genelde küçüklerinden yiyorum en çok hamsi tüketiyorum ama.

Selam kızlar nabersiniz?
Balıklardan konuşmuşsunuz ya, ben somon seviyorum genelde ondan yiyorum,omega3 en fazla olan balıklardanmış ama büyük balık işte :( Yarar yerine zarar vermesin de Allah korusun. Bir de bazen ton balığı yiyorum,onun zararı var mı biliyor musunuz?

cnm bunu doktoruma sormuştum haftada 1 en fazla 2 yiyebilirsin demişti.

:16: :16: :16: :16: :16:

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...

Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...

:16: :16: :16: :16: :16:

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...

Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...

tatlm maşallahhhhhhh diorum oğluşunla sana bu tarihin ileri olması nası oluo yaa erken döllenme fln heralde demii

herkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü :14:

offf cnm ya yazını okudum geçmişi okumayı bıraktım..malum aynı saçma şey benim başımada gedli ama 2 gün kendime gelemedim.. burnum kanamıştı tuvalet kağıdı hep yanımda duruyodu bi zamanlar malum..hep kontrol ediyodum ya.. kağıdı kullanmadım zannetmiştim meğer kullanmışım bi baktık açık pembe kan resmen şok geçirdim sıcak soğuk vurdu vucuduma direk kustum bende mideme vurdu anlık.. ay RABBİM GÖSTERMESİN...

amaan amaan maşallaah prensesine,kendi de büyümüş anneyi de büyütmüş:nazar::nazar:
boyu çok iyi bu arada,kim uzun sizden.
çok kilo dediği kaç acaba dr.un cnm..2 kiloya kadar normal ama,daha mı fazla almışsın..

eşimin boyu uzun 1,82 4 kilo almışım geçen ay bu ay için sınırım da 1 kilo

Bendede oluyo cnm özellikle akşamları.. Normal die düşünüyorum..

herkese merhabalar

bende geçen gun glıkoz yaptırdım. ama once aclık kan sekerı aldılar meger alınmaması gerekıormus sonra farkettiler onu ıptal ettiler sekeri içtikten sonra tekrar alıp gonderdiler sonucu iyi çıktı ama emin de olamıyorum karıstırmıslar mıdır dıye. gerçi ikinci kanı bashemsıre kendı elıyle goturdu labaratuara ooff yıne de ne bıleyım ıcım rahat etmıyor yaptırsammı yıne????

MAŞALLAH
VAY BE 10 HAFTAMI
DARISI BAŞIMIZA :nazar:
saol cnmmm aminn:)
ayyy .... Az kalmış senin.... Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah...
amiinnn cnmm:)
Canımmm maşallah oğluşuna:nazar:biz daha gramlardayız seninki 2 kiloyu görmüş bile.Ayyyy önce sen doğuma gideceksin,ilk annemiz sen olacaksın hayırlısıyla ama sen nisan annesi olmayacaksın bu durumda:1:
bebişler bu ara hızlaa büyüyorr cnmmm.evet doktor mart 23 normal doğum için tarih verdi sezeryan içinde 10 gün önceden alıyoruz dedi.
yani bnmki 13 marta falan gelicek sanırım yada 15 mart.bakalımm:)
Canım maşallah tonbik olmuş iyice ben bişey sorucaktım sana sezeryan tarihi falan verdimi sana doktor biz dah ahiç konuşmadık normal istiyorum ama onu bile konuşmadık son ana kadar bişey diyemem dedi doktor.bir tek ilk muayenede 4 nisan tahmini doğum tarihi demişti.31.haftada tekrar randevum var sorayımmı sence sana nasıl söyledi doktor :) saol şimdiden
yok cnm daha doğumu konuşmayalım dedi.
ben sezeryan istediğimi söledim.
son haftalara doğru veriyor se<zeryan tarihi.

Ayyy maşallah ya biz cuma kontroldeydik 740 grdı miniğim seninki şimdiden 2 kilo olmuş 10 hafta ne kadar az kalmış bak ben şimdiden heyecanlandımmm senin adına
bnmki 24+3 te 682 idi:) snra hızla büyüdü cnm. darısıs sana:)
life_city 28 haftalık ve 38 haftada doğuma gidecek,doğumu erken olmuyor mu o zaman:44:
ve 28 haftasına göre 2 kilo bebişi life_city kafamızı karıştırdın bize açıklama yap:1:

cnm ben sezeryan düşündüğüm içinn 38. haftada alıyorlar. o yuzden dedim 10 haftam kaldı diye.
normal olsa 40 haftada alıyorlar tabi.
bebek biraz iri görünüyor dedi. kilosuda öyle dedi.
ne açıklaması istiyosun:)

Hoşgeldin cnm :80:

:16:Hoşbulduk canım...:16:

tatlm maşallahhhhhhh diorum oğluşunla sana bu tarihin ileri olması nası oluo yaa erken döllenme fln heralde demii

Sağol canım...Bende maşallah diyeyim oğluşuma...:nazar:Bu doğum tarihinin ileri olması erken döllenme değil sanırım canım...Özeldeki dr. geçen ay...Bebek 2 hafta önde gidiyor demişti...Yani kilosuna göre 2 hafta önde dedi ve usg göre kağıtta yine böyle yazıyordu...

Back
X