• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Hoşgeldin canım yazık sana ya boşver senden önemlimi ev bazen eşim diyor ev dağınık diye hiç umursamıyorum bazen alınıyorum yardım etmeye çalılşıyo ama ev işte birgün olsa diğer gün olmuyouğraşma boşver

Çok şekerli su canım bence mide bulantısı kişiden kişiye değişir ben mesela tatlıyı çok sevmem çayı bile şekersiz içerim aldım bardağı elime kapattım burnumu bir defada bitirdim şekerli suyu

bende şekerli şeyleri sevmem yarın bende yaptırcam limon alıp gidicem kan vermeye

ayy anam maş.amma muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi bari alıntı yaptıklarımı cevaplıyaım sonra devamına bakayım dedim :8:

:16: :16: :16: :16: :16:

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...
Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...

maş.bebeiğine cnm kocaman oldular artık yaa ne güzel :nazar:

kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk

evet cnm bendede oluyor,kasıklarımı bazen öyle sıkıştırıyori ama korkma normal bunlar..

herkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü :14:

ayy cnm aman kötü birşey olmasında ,bu çok şükür tehlikeli bişe değil..ama insan hakkaten korkuyor,hamileliğin ilk zamanında aynısı banada oldu..ahh bu hemoroidler ahh..

merhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar::49::49::49::81:

maş.bebeişine tocaman bir tızz olmuş :nazar:

:1: kızlar belkide vücut kendni psikolojk olarak uykusuz gecelere haazırlıyodr:1: su içmeye korkar oldm bide son aylarda 8-9 ayda fln iyice uykusuz kalıomşun annem dioki ohoo bu neki daha diyoo saol anne dedm yaa :30:

evet cnm şaka bir yana gerçekten Allah yardım edip insanı uykusuzluga hazırlıyor,çünkü bebek olunca öyle çok uyanıyorsunki,daha önce hamişliktede çok uyanınca o kadar zor gelmiyor insana :6:

Canım güzel ama ne bileyim benim eltim tuhaf biraz birazda kıskanç bir yıldır çocuk istemiyoruz diyorlardı nasıl ayarlamışlarsa benimkini öğrendikten bir birbuçuk ay sonra onun hamilelik haberi geldi eşimin memleketine gittim gittiğimizde ben 19 o da 14 haftalık hamileydi nerdeyse ben buna hizmet ettim yerinden kalkmıyo sürekli ağlak bi ifade ben etrafıma gülücükler saçarken o sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyip yatıyodu akşama kadar eşinin eve gelmesine yakın yataktan kalkıp bulaşığa yemeğe yardım ediyordu eşi gelince de kızıyodu eltime niye iş yapıyosun hastayım diyosun bide bizde böyyyle :53::53::53: eşimle bakakalıyoduk yani ama herkes farkında kıskanç olduğunu ben kayınvalidemi her arayışımda onun durumunu sorarım kontrollerini sorarım kendi bebeğime aldığım kıyafetlerden onada alırım ama o bir kere beni sormuş değil ayy neyse gerildim günahlarını dökmeyimm bari

ayy bu olayada hastayım yaa ,hamile kalır kalmaz hemen birileri haile kalıyor yaa ayar oluyorum..bende evlendim 6 aysonra abim evlendi..ben 1 yıl çocuk düşünmüyodum ama eşim ısrarla isteyince çocuk yapmaya karar verdik 6 ay sonra ve çok şükür hemen aynı ay hamile kaldım..abimde yeni evli ve gelin daha benim yaşım küçük hemde korkuyorum 1yıl kesin yapmıcam diyor her fırsatta, vee 1,5 ay geçmiyorki hamileyim diye uça uça haber veriyor..yani zaten nerdeyse 1,5aylıkken hamile oldugun belli oldugunu düşünürsen hemen niyetlenip yapmışlar yani..bu taraftada görümcem benden 2 ay büyük hamileydi..ay ilk hamileliğimden hiç bişey anlamamıştım sürekli karşılaştırma gına gelmişti..yok onun karnı büyük seninki küçücük hiç hamile gibi durmuyorsun ,yok senin karnın küçük nası tıkanıyorsun a onun gibi olsan fln..diorum ya gına gelmişti..
şimdide teyzem yeni gelin aldı aramız 3dk fln ,ben çok bunalınca teyzemi çağırıyordum yada ona gidiyordum..3 gün önce öğrendimki gelinde hamileymiş..

yani öyle bir ayarlıyorlarki bir yalnız olarak hamile olma keyfi bırakmıyorlar insanda..:84:

Welcome cnm ben de oyle sobalı evde oturuyom işten gidince buz gibi eve girmiş oluyoruz dediğin gibi dışarısı daha sıcak bebek doğunca ne yapacaz sürekli onu düşünüym oldum olası sobalı odada uyumaya korkarım hem hergün yatak mı yapacm ne yapsam bilmiyorum kışı ayrı dert yazı ayrı yazında çok sıcak oluyo bu yaz hep klima ile uyuduk allah yardımcımız olsun

Welcome cnm ben de oyle sobalı evde oturuyom işten gidince buz gibi eve girmiş oluyoruz dediğin gibi dışarısı daha sıcak bebek doğunca ne yapacaz sürekli onu düşünüym oldum olası sobalı odada uyumaya korkarım hem hergün yatak mı yapacm ne yapsam bilmiyorum kışı ayrı dert yazı ayrı yazında çok sıcak oluyo bu yaz hep klima ile uyuduk allah yardımcımız olsun

Aynen dediğin gibi canım benimde durumum...

ay canım yazık sana yaaa yolla kız oğlanı arada ben bakarım ver kargoya :9: sıkma canını geçecek hepsi evide salla gitsin ya gelene müsait değilim de geç gitsin...:29:

Hoşgeldin canım...Çok geçmiş olsun...İnşallah en kısa sürede geçer rahatsızlıkların...Sen benim evi bir görsen...Sobalı evde oturduğumdan hiçbir iş yapamıyorum vallah...Heryer buz...Altta oturan yok üstümde çatı yok öyle aradayım...Bazen dışarısı evden daha sıcak geliyor bana...

Hoşgeldin canım yazık sana ya boşver senden önemlimi ev bazen eşim diyor ev dağınık diye hiç umursamıyorum bazen alınıyorum yardım etmeye çalılşıyo ama ev işte birgün olsa diğer gün olmuyouğraşma boşver

kızlar sağolun valla Allah razı olsun moral oluyor yazdıklarınız..Valla ufak tefek şeye zaten yatamıyorum malum nasıl yatayım çocuk başımda,eşimde 24 saat işte 48 saat evde ayni 2gün evde 1 gün çalışıyor, adam evde olunca yemek yap madanda olmuyor.. ama gerçekten kötüyüm yani normalde bir bakan olsa yataklık hastayım resmen ama nerdeee yetmak..:50:

Welcome bebişini görmüşsün gözün aydın canım. Maşallah bebişine de :nazar:

Bayans salla gitsin yaa, hem çocuk var hem hamilelik seni ayıplayacak olan da evine gelmesin bi zahmet.

Son düzenleme:
mrb arkdaşlarrr

dün oğluşumla doktordaydım 28+4 tük dün.
bayağı büyük görünüyo bnm oğlumm
2 kg olmuş tam tamına.
doktor iri bi bebek gibi görünüyor ama yinede bişey demeyeyim şimdilik dedi.
37.5 cm olmuş boyumuzda:)
uyyy çok şeker görünüyordu
doğuma yaklaşıyorum gün geçtikçe.mutlu oluyorumm tabiii:)
sezeryan olacağım için 10 haftam kaldııı:)

ay maş.bebeğine şaştım valla 2kg deyince ,ayy 10 hafta diye yazınca gözüm korktu..bende artık haftaalrı azaltıyorum hayırlsıı artık..

Kızlar biz geldik,doktor randevumuz vardı,870 gr olmuş oğlumuz,çok edepli oğlun var dedi doktor,cinsiyetini göstermedi teyzesine,bacağıyla kapadı ayağına falan vurdu çeksin diye,bu sefer eliyle kapadı ayağını çekti:1:
şeker yüklemesi için glikoz verdiler karnım açtı,tabii yarım saat anca dayandım sonrasında istiğfar ettim,hafta sonu tekrar yükleme yapılacak:(((((
doğumumuz 13 nisan gözüküyor ve normal doğuma gidiyoruz şimdilik herhangi bir sorun yok toplamda 9,5 kilo almışım doktor bir dizi yasak getirdi,birde söylemeyi unuttuk bu yeni doktorumuz biz doktorumuzu değiştirdik kızlar.Bu doktorumuz ilk hamileliğimizi öğrendiğimiz doktordu kürkçü hesabı geri döndük:9::9:

edepli oğlanın annesi :) üzmekendini şekerde bi şekilde hallollur..

ben şanslı sayılırım ailede tek hamiş benim görümcemlerde eltimlerde yaşça büyükler yapmazlar çocukları da büyük zati ben şuan tekim haziranda bir eltim olucak zaten hazirana kadar benim bebiş doğar:nazar:
ayy anam maş.amma muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi bari alıntı yaptıklarımı cevaplıyaım sonra devamına bakayım dedim :8:

maş.bebeiğine cnm kocaman oldular artık yaa ne güzel :nazar:

evet cnm bendede oluyor,kasıklarımı bazen öyle sıkıştırıyori ama korkma normal bunlar..

ayy cnm aman kötü birşey olmasında ,bu çok şükür tehlikeli bişe değil..ama insan hakkaten korkuyor,hamileliğin ilk zamanında aynısı banada oldu..ahh bu hemoroidler ahh..

maş.bebeişine tocaman bir tızz olmuş :nazar:

evet cnm şaka bir yana gerçekten Allah yardım edip insanı uykusuzluga hazırlıyor,çünkü bebek olunca öyle çok uyanıyorsunki,daha önce hamişliktede çok uyanınca o kadar zor gelmiyor insana :6:

ayy bu olayada hastayım yaa ,hamile kalır kalmaz hemen birileri haile kalıyor yaa ayar oluyorum..bende evlendim 6 aysonra abim evlendi..ben 1 yıl çocuk düşünmüyodum ama eşim ısrarla isteyince çocuk yapmaya karar verdik 6 ay sonra ve çok şükür hemen aynı ay hamile kaldım..abimde yeni evli ve gelin daha benim yaşım küçük hemde korkuyorum 1yıl kesin yapmıcam diyor her fırsatta, vee 1,5 ay geçmiyorki hamileyim diye uça uça haber veriyor..yani zaten nerdeyse 1,5aylıkken hamile oldugun belli oldugunu düşünürsen hemen niyetlenip yapmışlar yani..bu taraftada görümcem benden 2 ay büyük hamileydi..ay ilk hamileliğimden hiç bişey anlamamıştım sürekli karşılaştırma gına gelmişti..yok onun karnı büyük seninki küçücük hiç hamile gibi durmuyorsun ,yok senin karnın küçük nası tıkanıyorsun a onun gibi olsan fln..diorum ya gına gelmişti..
şimdide teyzem yeni gelin aldı aramız 3dk fln ,ben çok bunalınca teyzemi çağırıyordum yada ona gidiyordum..3 gün önce öğrendimki gelinde hamileymiş..

yani öyle bir ayarlıyorlarki bir yalnız olarak hamile olma keyfi bırakmıyorlar insanda..:84:

Welcome bebişini görmüşsün gözün aydın canım. Maşallah bebişine de :nazar:

Bayans salla gitsin yaa, hem çocuk var hem hamilelik seni ayıplayacak olan da evine gelmesin bi zahmet.

sağol şekerim valla sallıyom birkaç gün ama bakıyom artık kendim çileden çıkıom sanki pislik içinde kalmışım gibi..zaten normalde tel.etmeden gelmez kimsede ama eşimin akrabalrı hep yakınız dipdibe has kaza canı sıkılan biri öyle çatkapı gelecek diye rahat edemiyorum yinede..
ama valla yakalanırsamd ao halde kimse kusura bakmasın çünkü bi Allahın kulu yardıma gelmiyor..kayananm,görümcem çalşıyor..bir annem gelirdi o da şimdi dedem anjiyo oldu ev dolup boşalıyor gelemiyor haliyle..

sağol şekerim valla sallıyom birkaç gün ama bakıyom artık kendim çileden çıkıom sanki pislik içinde kalmışım gibi..zaten normalde tel.etmeden gelmez kimsede ama eşimin akrabalrı hep yakınız dipdibe has kaza canı sıkılan biri öyle çatkapı gelecek diye rahat edemiyorum yinede..
ama valla yakalanırsamd ao halde kimse kusura bakmasın çünkü bi Allahın kulu yardıma gelmiyor..kayananm,görümcem çalşıyor..bir annem gelirdi o da şimdi dedem anjiyo oldu ev dolup boşalıyor gelemiyor haliyle..

Hiç sevmem habersiz misafiri.
Dedene de geçmiş olsun bu arada.

Seni kınayacak olan gelsin temizlik yapsın..Boşver,bende takmamaya çalışıyorum..Benim de zor günümde gelenim gidenim yok..İnsanlar iyi gün dostu olmuş..Zaten bende anne,kaynana kısaca kimse yok..Olanlarda hamilelikte uzaklaştı..Bende dün acile gittim..Doktorum erken doğum olasılığım çok fazla demişti..Kasılmalar başladı ağrılı bir şekilde..Dün bebekte hiç hareket yoktu..NTS bağladılar..Hafif kasılmalar var dedi,fazlalaşırsa ve ağrın çok olursa hemen gel dedi..Doktoruma bugün gittim..Erken doğum olmasın diy ilaca başladı..Eşde en alta kanama riskim çok fazla..Hiç yorulma,iş yapma diyor..Dediğin gibi insan da tamamen evi bırakamıyor..Ayda bir kadın geliyor..Senin oğlunda küçükmüş,llah yardımcın olsun..Allah razı olsun eşim yardım ediyor,oğlumda akıllıbeni yormuyor..Allah hepimizi bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Biz de zor bir sürece girdik,bakalım:(

Back
X