ayy anam maş.amma muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi bari alıntı yaptıklarımı cevaplıyaım sonra devamına bakayım dedim
maş.bebeiğine cnm kocaman oldular artık yaa ne güzel
evet cnm bendede oluyor,kasıklarımı bazen öyle sıkıştırıyori ama korkma normal bunlar..
ayy cnm aman kötü birşey olmasında ,bu çok şükür tehlikeli bişe değil..ama insan hakkaten korkuyor,hamileliğin ilk zamanında aynısı banada oldu..ahh bu hemoroidler ahh..
maş.bebeişine tocaman bir tızz olmuş
evet cnm şaka bir yana gerçekten Allah yardım edip insanı uykusuzluga hazırlıyor,çünkü bebek olunca öyle çok uyanıyorsunki,daha önce hamişliktede çok uyanınca o kadar zor gelmiyor insana
ayy bu olayada hastayım yaa ,hamile kalır kalmaz hemen birileri haile kalıyor yaa ayar oluyorum..bende evlendim 6 aysonra abim evlendi..ben 1 yıl çocuk düşünmüyodum ama eşim ısrarla isteyince çocuk yapmaya karar verdik 6 ay sonra ve çok şükür hemen aynı ay hamile kaldım..abimde yeni evli ve gelin daha benim yaşım küçük hemde korkuyorum 1yıl kesin yapmıcam diyor her fırsatta, vee 1,5 ay geçmiyorki hamileyim diye uça uça haber veriyor..yani zaten nerdeyse 1,5aylıkken hamile oldugun belli oldugunu düşünürsen hemen niyetlenip yapmışlar yani..bu taraftada görümcem benden 2 ay büyük hamileydi..ay ilk hamileliğimden hiç bişey anlamamıştım sürekli karşılaştırma gına gelmişti..yok onun karnı büyük seninki küçücük hiç hamile gibi durmuyorsun ,yok senin karnın küçük nası tıkanıyorsun a onun gibi olsan fln..diorum ya gına gelmişti..
şimdide teyzem yeni gelin aldı aramız 3dk fln ,ben çok bunalınca teyzemi çağırıyordum yada ona gidiyordum..3 gün önce öğrendimki gelinde hamileymiş..
yani öyle bir ayarlıyorlarki bir yalnız olarak hamile olma keyfi bırakmıyorlar insanda..:84: