• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ay cnm valla ben de senin gibiyim aynı şekilde eşim davransa ben ne kadar çekerim kim bilir sürekli aklımda birşeyler kuruyorum saçma sapan şeyler e takıyorum ,,,aklımda hep bebekle ilgili eksikler var eve de bişeyler almak istiyorum bu kadar masrafın altından kalkabilirmiyiz kafama takıyorum bebişim doğunca kim bakacak onu nasıl bırakacam kafama takıyorum bir an önce doğsalar da herkes rahatlasa

kurup duruyorsun diyor banada eşim
ama bunları biz düşünmeyeceğizde kim düşünecek bilmem
Allah yardım eder inşallah

evet resmen öyle işe giderken o yatağa bir bakışım var için parçalanır görsen küçük emrah gibi :27:

hele benim zor kalkıyorum eşim çok uğrasıyordu artık çözümü buldu üzerimdeki yorganı battaniyeyi yere atıyor üşüyorum diye kalkmak zorunda kalıyorum

çekiyorda biyere kadar çekiyor
bende çok zorluyorum ha
biraz durgunlaşayım bari
geçen arkadaşın telefonu çaldı melodi bakarmısınız bülent ersoy hayatımı yaşıyorum yaşıyorum oh oh
ben koptum oracıkta kız napayım dedi bari telefon çaldıkça hayata bakışım değişsin dedi.

ay çok guldum guzelmiş vallaa :60: :60::60::60::60:

merhabalar
sabah evden işe gitmek için çıktım servisi kaçırmışım sanırım otobüs durağı yakın oraya gittim otobüs bekliyordumki
kafam bozuldu amiri aradım ben ilaç yazdıracam öğlene doğru gelirim dedim. geri dönüp eve yattım uyudum sıcacık yatağımda kitap okudum ye dua et sev
çok hoşuma gitti valla şimdi işe geldim
gelirkene öğlen eşimle buluştum aramız yılbaşından beri limoni bana süpriz yapıp istediğim kolyeyi aldı beni şaşırttı
ben çok kötü biriyim ya durup duran adama neler yapıyrm ben bir bilseniz anlıcanız biraz vicdan yaptım
hamilelik ne hale getirdi beni
:27:
çok güldüm canım sana yaaaa:1::1:çok çok iyi yapmışsın:9:

slm hatunlarrr bugün çok şükür dünden daha iyiyim..yatak odamı ve mutfagı toparladım bi size bakayım dedim..maş. ne kalabalığız , selam herkese :
,ayca22,KEJA,esrayagmur+,mavili34,cimcimenaz+,Messene,sueylul,landsarc,gülfuren,laurelindorenan,mefunihi,mormaske,esteem,mesa,tatlişoğlum,

slm hatunlarrr bugün çok şükür dünden daha iyiyim..yatak odamı ve mutfagı toparladım bi size bakayım dedim..maş. ne kalabalığız , selam herkese :
,ayca22,KEJA,esrayagmur+,mavili34,cimcimenaz+,Messene,sueylul,landsarc,gülfuren,laurelindorenan,mefunihi,mormaske,esteem,mesa,tatlişoğlum,

hoşgeldin kankiş..bu ne hamaratlık..maşallah..

hoşgeldinnn:80::80:

Back
X