• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm hatunlarrr bugün çok şükür dünden daha iyiyim..yatak odamı ve mutfagı toparladım bi size bakayım dedim..maş. ne kalabalığız , selam herkese :
,ayca22,KEJA,esrayagmur+,mavili34,cimcimenaz+,Messene,sueylul,landsarc,gülfuren,laurelindorenan,mefunihi,mormaske,esteem,mesa,tatlişoğlum,

hosgeldin canim.

kızlaar selamm..:92:
ancak gelebildim yine yerime,sabah hastaneye gittik
kayınbabamı dr.a götürdüm,şeker hastası ama ayaklara vuruyor artık damar tıkanıklığı var..
gitmişken kan tahlili verdim,bakalım duruma göre demir ilacını bırakıcam belki,eleviti bıraktık zaten bebek önden gidince,iyi oldu ilaç içme düzenini hiç sevmem zaten,bakalım demir noolcak..

öğlene kadar ordan oraya gitim yoruldum geldim,artık dizlerim ağrıyor böyle çok yorulunca
normal dimi kızlaar,böyle sızım sızım sızlıyor,bende romatizma filan yoktur bu son dönemde başladı..

bu arada,bugün rüyamda oğluşumu gördüm(hayır olsun),sizde erken doğum konuşmuşsunuz zaten..
bu aralar gibi filan birden doğuruyorum ama kimsenin haberi yok..1 gün içinde ben doğurup geliyorum kalabalık ailenin içine halen beni ve bebeği görmeyen bilmeyen var,en yakınlarım,annem eşim filaan..
garipti ama bebeğim çok güzeldi,minicikti boncuk boncuk gözleriyle bakıyordu,çok duygulandım..:69:

hoşgeldin kankiş..bu ne hamaratlık..maşallah..

yok kız keşke hamarat olabilsem ağzım burnum tıkalı :) sinirden işe sardım..adam daha işten yeni gelmişti zaten sabah bir arkadaşıyla işi varmış geç geldi..gelir gelmez 1 saat geçmedi kaynanam zile bastı ,görümcemin kızı rahatsızdı onu dr götüreceklermiş,sen dükkana git diyor..hastalık başka şeye benzemez hemen kalktı gitti ama bizim kızdıgımız eniştenin umursamazlığı !!! çocuk 1 haftadır hasta ve adam işe gündüz 2de gidiyor ,bi doktora götürmemiş,madem çocuk o kadar kötü ne bekletiyorsun ? kaynanam tıkanmış hava verdirmeye götürcez dedi..yani bu kadar rahatlık pes dedirtiyor..işin diğer sinir bozucu yanı adam her işte böyle rahat ve umursamaz davranıyorve kabak hep bize patlıyor!! böyle olunca kaynanam koşuyor,öyle oluncada eşim dükkana yapışıyor mecbur :63:
kızlar dua edin şu dükkan bir önce satılsın yoksa bir gün kendimi tutamayacağım ,herkesin kalbi kırılcak,valla özel hayat kalmadı i 2 günde bir iş çıkıyor..milletin işinden kendimize vakit ayıramaz olduk..:47:

kayınbabamı dr.a götürdüm,şeker hastası ama ayaklara vuruyor artık damar tıkanıklığı var..
gitmişken kan tahlili verdim,bakalım duruma göre demir ilacını bırakıcam belki,eleviti bıraktık zaten bebek önden gidince,iyi oldu ilaç içme düzenini hiç sevmem zaten,bakalım demir noolcak..

öğlene kadar ordan oraya gitim yoruldum geldim,artık dizlerim ağrıyor böyle çok yorulunca
normal dimi kızlaar,böyle sızım sızım sızlıyor,bende romatizma filan yoktur bu son dönemde başladı..

bu arada,bugün rüyamda oğluşumu gördüm(hayır olsun),sizde erken doğum konuşmuşsunuz zaten..
bu aralar gibi filan birden doğuruyorum ama kimsenin haberi yok..1 gün içinde ben doğurup geliyorum kalabalık ailenin içine halen beni ve bebeği görmeyen bilmeyen var,en yakınlarım,annem eşim filaan..
garipti ama bebeğim çok güzeldi,minicikti boncuk boncuk gözleriyle bakıyordu,çok duygulandım..:69:

canım kayınbabana geçmiş olsun Allah şifa versin vucüdun ağırlaştığı için bacakların ağrıyordunr canım yarın doktoruma gidicem sorarım istersen:16:
bende bu gece bebeğimi gördüm gelmesin erken diye ağlıyordum:2::2:

galiba bizleri erken doğum korkusu sardı bende gece rüyamda kendimi doğum yapmış gördüm ama çok garipti doğurmusum ama nasıl dogurdugumu bile bilmiyorum annemi arayıp soruyorum normal mi dogurmusum sezeryan mı diye bebek iyi diyorlar onu da görmemişim daha sanki herkes hastanede ben evdeyim cok garipti:D

şeker yüklemesine gitmeyen ler için öneri en az 4-5 gün çok şekerli şeyler tüketmeyin ekmeği azaltın şeker yüklemesine gideceğiniz günün önceki akşamda saat 11 den sonra birşey tüketmeyin su içebilirsiniz pilav makarna az yiyin sonra yüksek çıkıyor:5:

şeker yüklemesine gitmeyen ler için öneri en az 4-5 gün çok şekerli şeyler tüketmeyin ekmeği azaltın şeker yüklemesine gideceğiniz günün önceki akşamda saat 11 den sonra birşey tüketmeyin su içebilirsiniz pilav makarna az yiyin sonra yüksek çıkıyor:5:

bende i tatlıya düştüm anlatamam...:26: sağol cnm dediğin gibi gitmeden öyle yapalım

hoşgeldinnn:80::80:

slm kızlar nasılsınızm bütün annişler toplanmış :64:

hosgeldin canim.

hoşbuldum kızlar çok sağolun :54:

cnm kayınpederine geçmiş olsun Allah şifa versin..rüyanıda Allah hayretsin inş..

canım şunlar olabilir;
Doruk , Kaan ,Yiğit , Alp , Yalım , Yağız , Emir , Erden ,Eren..
Aklıma gelenler :emir_bebek:

bende töreyi ilave edeyim

canim ben emin efe vericem allah kismet ederse.emin babamin adi.

tşkler önerileriniz için ama içimin ısındıgı bir isim yok :17:

efe abimin oğlu,eminde eşimin dayısının adı ve dibimizdeki evde oturuyor .. o yüzden düşünmüyorum cnm yanlış anlama sakın..ismiyle aşasın bebişin..
ayçacığım sende sağol ama kafama yatan bi isim yok malesef :78:
töre de cıkss ıhııı ..

landsarc cnm geçmiş olsun.... rüyalarda tedirginliktendir cnm bende görmüştüm bu doğum topiklerini okuyunca..sonra karar verdim okumucam... şimdi bide karnım kasılıyomu k die şüpheler içindeyim.. çocuk popo dayasa acaba ne şimdi bu die bi garibim...öfff

yok kız keşke hamarat olabilsem ağzım burnum tıkalı :) sinirden işe sardım..adam daha işten yeni gelmişti zaten sabah bir arkadaşıyla işi varmış geç geldi..gelir gelmez 1 saat geçmedi kaynanam zile bastı ,görümcemin kızı rahatsızdı onu dr götüreceklermiş,sen dükkana git diyor..hastalık başka şeye benzemez hemen kalktı gitti ama bizim kızdıgımız eniştenin umursamazlığı !!! çocuk 1 haftadır hasta ve adam işe gündüz 2de gidiyor ,bi doktora götürmemiş,madem çocuk o kadar kötü ne bekletiyorsun ? kaynanam tıkanmış hava verdirmeye götürcez dedi..yani bu kadar rahatlık pes dedirtiyor..işin diğer sinir bozucu yanı adam her işte böyle rahat ve umursamaz davranıyorve kabak hep bize patlıyor!! böyle olunca kaynanam koşuyor,öyle oluncada eşim dükkana yapışıyor mecbur :63:
kızlar dua edin şu dükkan bir önce satılsın yoksa bir gün kendimi tutamayacağım ,herkesin kalbi kırılcak,valla özel hayat kalmadı i 2 günde bir iş çıkıyor..milletin işinden kendimize vakit ayıramaz olduk..:47:

amaan canım yaaa,senin de ne çok derdin varmış valla,Allah kolaylık versin sana..:16:
durumunu senin kadar bilmemiz anlamamız mümkün değil ama nolur kendini sıkma,stresini mümkün olduğunca dışa vur,içine atma,gerekirse vur kır dök ama dışa vur..benim şuana kadar öğrendiğim çok net bişey var,insanı hasta eden tek şey SİNİR,STRES.. oyuzden kendine etme,bak 2 tane dünya güzeli oğlun olacak inş.daha onlara güzel gelecek hazırlayacaksın,hep güzel şeyler düşün hayal et,ok:
34:
canım kayınbabana geçmiş olsun Allah şifa versin vucüdun ağırlaştığı için bacakların ağrıyordunr canım yarın doktoruma gidicem sorarım istersen:16:
bende bu gece bebeğimi gördüm gelmesin erken diye ağlıyordum:2::2:

saol canım,evet artık vücut iyice ağırlaştı,sorabilirsin cnm dr.a sevinirim..saolasın..
Allah Allah,demekki bu dönemde psikolojik,desene 3 ay boyunca biz hergece doğuracağız:52:

galiba bizleri erken doğum korkusu sardı bende gece rüyamda kendimi doğum yapmış gördüm ama çok garipti doğurmusum ama nasıl dogurdugumu bile bilmiyorum annemi arayıp soruyorum normal mi dogurmusum sezeryan mı diye bebek iyi diyorlar onu da görmemişim daha sanki herkes hastanede ben evdeyim cok garipti:D

aynen öyle valla,bak sende görmüşsünibenimde nasıl doğurduğum belirsiz sanki cımbızla çekti aldılar birden hoop bitti herşeey...inş.hepimiz böyle kolay atlatırız..

canım aslında bu doğru birşey değil,aksine normal yeme düzeni devam etmeli..sadece sabah aç karnına gidilmesi önemli,ki bana çok da aç olmana gerek yok demişlerdi,neticede biz hamileyiz..
ama şeker çıkmasın diye beslenmek de doğru değil,ozaman şeker testi yaptırmanın da anlamı yok..

hoşbuldum kızlar çok sağolun :54:

cnm kayınpederine geçmiş olsun Allah şifa versin..rüyanıda Allah hayretsin inş..

tşkler önerileriniz için ama içimin ısındıgı bir isim yok :17:

efe abimin oğlu,eminde eşimin dayısının adı ve dibimizdeki evde oturuyor .. o yüzden düşünmüyorum cnm yanlış anlama sakın..ismiyle aşasın bebişin..
ayçacığım sende sağol ama kafama yatan bi isim yok malesef :78:
töre de cıkss ıhııı ..

saol canm..amin inşallaaah tün hastalık çekenlere Allah acil şifalar versin,bizim de rüyalrımız hayrolsun inş.:49:
landsarc cnm geçmiş olsun.... rüyalarda tedirginliktendir cnm bende görmüştüm bu doğum topiklerini okuyunca..sonra karar verdim okumucam... şimdi bide karnım kasılıyomu k die şüpheler içindeyim.. çocuk popo dayasa acaba ne şimdi bu die bi garibim...öfff

yaa ondan da olabilir tabi bende ara ara okuyorum,yada bu aralar iri bebek korkusu sardı ya beni
bende ona bağladım biraz..sanırım artık bu son 3 ay devamlı göreceğiz böyle rüyaları,hayır olsun inş.hepsi:16:

mrb kızlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız:emir_bebek:
bebgım bır hafta kçktu drumun yakın takıbı altındayız bır haftayla ılerlıyoruz hafta uzamamamış çok şukur bu arada bıde tokluk şekerım 159 çıktı yrn bırde 100luk yaptrcaz

amaan canım yaaa,senin de ne çok derdin varmış valla,Allah kolaylık versin sana..:16:
durumunu senin kadar bilmemiz anlamamız mümkün değil ama nolur kendini sıkma,stresini mümkün olduğunca dışa vur,içine atma,gerekirse vur kır dök ama dışa vur..benim şuana kadar öğrendiğim çok net bişey var,insanı hasta eden tek şey SİNİR,STRES.. oyuzden kendine etme,bak 2 tane dünya güzeli oğlun olacak inş.daha onlara güzel gelecek hazırlayacaksın,hep güzel şeyler düşün hayal et,ok:
34:

sağol cnm gerçekten sakin olmaya çalışıyorum ama bak esrada şahit az çok biliyor ..hiç tükenmiyor dertleri,bi kaynanam bi görümcem,bi öteki görümcem ,eşim tek erkek ve sürekli onu öne sürüyorlar..
zaten normalde akşam 5ten 9 -9,5a dükkanda,işten geliyor yorgun uyuyor ,sonra dükkanda sonra geliyor yine yorgun..adama da birşey diemiyorum ama benim de halim ortada ,istiyorum ki şu çocuga olsun birkaç saat biri baksın kafamı dinleyeyim bir uzanayım,ne hamilelikten birşey anlıyorum ne hayatımdan..gerçekten bunaldım..yani en basiti şunu söylim adam kendi bacasını bile vurmaktan aciz ,ablası gelip eşimden rica ediyor..odun alıncak, kaynanam kayınpederim gidiyor..yani bir düşünmüyorlar bu adamda işten geliyor yorgundur,eşi ,çocugu var bir dinlensin,evde hamile karısı var diyen yok..

Back
X