• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım çalışırken zor valla gün sayıyorum iznim gelsin biran önce dye yarın geç gidicem işe şimdiden yucam diye seviniyorum:1::1: artık büyüdükçe karnımız sıkıntılar artıyo senin nasıl gdyr

öyle valla ben çalışmıyorum ama bende biraz ağır gecirdim ilk3 ay hala devam ediyor panik ataklarım fln arttı tansiyon düşmelerim fln oluyo yollarda düşüp kalıom yalnz çıkmalara korkar oldm fiiziksel olarak yoruldm allah hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn bebeklerimizi inşallah...

sorma canım benim oğlus gece 11 -12 arası cok hareketli birde sabah öğlen uyuyor galiba..doğduktan sonra işim cok zor anlaaycagın sabah namazı kalkacak oğlusum:9:

bende kalabalık aile yi seviyorum Allah izin verirse ben 3 tane diyorum ama kısmet hayırlı evlatlar yetiştirebilirsek gücümüz de yeterse 5 tene yaparım

:60::60:olmadığını biliyorum canım..eşimde 2.isim arıyormus benim haberim yok bir ara burak diyordu ben istemedim kuzeninin adı..

kızlarr kusura bakmayın ya benim internet gitti. o yzden ansızın çıkmak zorunda kaldım. cevap veremedim. siz de çıkmışsınız görüşmek üzere şekerlerr:79:

hafta39.gif

kızlar tanıdık geliyor mu size bir yerlerden :9::9:

:9::9::9: gelmez miiiiiiiiiiiii eşime gösterdim o da çok güldü

slm kızlar dünden beri doğru düzgün giremedim nete..dün yoktum teyzmedeydim ,birde tetanozun ikinci dozu vardı onu vurdurdum çok şükür geçenki gibi kolum şişmedi çok hafif bi acıma var ama ben onu saymıorum bile..
bugünde oğlumun kontorlü vardı ,kasımdaymış nasıl olduysa unutmuşum ,dün gidince hemşire hemen getir çok günü geçmiş dedi,mecbur bugün bi daha gittim sağlık ocağına..çok şükür oülum sağlıklı :) şaka maka 2 yaşımız bitiyor şubatta..herşey daha dün gibi,bazen düşünüyorum doğdugu zamanları sanki o koca 2 yıl geçmemiş..şimdi yeni bebek için heyecanlanıyorum :17: Allahım inş. olumsuz birşe olmadan doğar ve sonrasında hayatım korkutugum kadar bunaltıcı olmaz..hem bebek gelicek diye heyecanlıyım hemde 2 çocuk fikri beni endişelendiriyor...ama diyorum ilkinde acemilik vardı o yüzden karmaşıktı,şimdide diyorum tecbüre var ama 2 çocuk nasıl baş edeceğim....hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı inş..

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay benm canım spagetti istedi dayanamadım pişiriyorum tabi kocişte benimle aşeriyo kalk yap diye tutturdu benden daha çok hamile o :1: :1: :1::1: :56: :56: :56: :56:

KIZLAR MAŞALLAH DİYİN:nazar: :9: 5 ÇEŞİT YİMEK ETTİM..ŞİMDİ SIRA TATLIDA..KAYINPEDERİM BİZDE YİCEK..ANCA BİTTİ İŞİM TATLIYIDA HEMEN YAPARIM AZ UĞRAŞTIRACAK AMA OLSUN...

bende kankiş yok diyordum meğer kayınpeder besleme hazırlıgındaymış :9:

merhaba arkadaşlar,
bende uzun zamandır bakmıyordum bu gün bi açayım dedim oooo çok değişmiş burası ama artık hergün aranızdayım kısmet olursa:)bizde bugün 25+4 ü bitirdik kızıma kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum:)rabbim bizleri ve meleklerimizi korusun inş.

hoşgeldin cnm,maşalalh kızınada..biz hergün kaynatıyoruz ,desene artık sende burdasın :8:

kızlar önümüzdeki günlerde doktor kontrolleri olan arkadaşlar 28. haftada bebiğin akciğerlerini geliştirmek için yapılan iğneyi sorabilirler mi benim doktorum herkesin yaptırması gerekli dedi çünkü

cnm ben bunu ilk kez duyuyorum..benim 2 yaşında oğlum var ondada hiç böyle birşey hakkında bilgi veren olmadı ama çok şükür bi sorunda yaşamadım..oğlum 37.hafta bittiğinde doğdu ama bilmiyorum ki erken fln doğum olursa diye mi önlem acaba :26:

canım 2 hafta önce doktora gitmiştim. benim geç döllenmeden dolayı 4 günlük falan bi gerilik çıkıyordu ultrasonda. 2 hafta önce doktor bunun 10 güne çıktığını söyşledi yaptığı ölçümlerde. halbuki 1 ay önce yani o kontrolden 2 hafta önce detaylı ultrasonda gayet normaldi herşey, kilosu bile fazla çıkmıştı. ama bu 2 haftada 1 kere istanbula 1 kerede bursaya gitmek zorunda kaldım iş icabı. galiba biraz yoruldum bu da bebişi etkiledi. doktor rapor yazdı. yani 10 günlük fark tolere olabilir ama bu 15 günü aşarsa gelişim geriliği olabilir, erken doğuma yol açabilir dedi. bende 2 haftadır evde yiyip içip yatıyorum. bakalım haftaya cumartesi kontrol var inşallah açığı kapatırız aMA moral olarak biraz çöktüm tabi

cnm Allah Allah hayret 2 haftada hemen değişmiş ama üzülme bak 2 hfatada böyle olduysa ,inş.2 haftadada toparlar,demek biraz falza yoruldun.bak dr raporda yazmış iyice dinlen,beslen bak nasıl tombiş oluyor tekrar..sakın kafana takma annesi onların bünye bizden bile kuvvetli inan..

bende kankiş yok diyordum meğer kayınpeder besleme hazırlıgındaymış :9:

hoşgeldin cnm,maşalalh kızınada..biz hergün kaynatıyoruz ,desene artık sende burdasın :8:

cnm ben bunu ilk kez duyuyorum..benim 2 yaşında oğlum var ondada hiç böyle birşey hakkında bilgi veren olmadı ama çok şükür bi sorunda yaşamadım..oğlum 37.hafta bittiğinde doğdu ama bilmiyorum ki erken fln doğum olursa diye mi önlem acaba :26:

cnm Allah Allah hayret 2 haftada hemen değişmiş ama üzülme bak 2 hfatada böyle olduysa ,inş.2 haftadada toparlar,demek biraz falza yoruldun.bak dr raporda yazmış iyice dinlen,beslen bak nasıl tombiş oluyor tekrar..sakın kafana takma annesi onların bünye bizden bile kuvvetli inan..

:17: ay evet cnm yorulmadım çok şükür ama...şöyle bi oturuncada iyi olmuyo değil hani...şurda 1.5 ay kaldı sonr camış gibi yatıcam aradada yürürüm artık....

ay bende kaç gündür kötüydüm şu sinüzit illetinden kızlar,bugün çöküşe geçmişim...oğlum uyumuştu,kardeşim bende ,biraz uzanmıştım 7gibi kendimden geçmişim taa 9 dan sonra kalkakbildim..birazda uyumuşum iyi geldi..ya birde kasıklarım çok sıkışıyor son 10 gündür çok bunaldım...

oğlumun ayakları içerde galiba..öyle çok tekme atıyo ama içerde hareket ediyo... şöyle uzuzn uzuzn değil ama ara ara... ve balon patlar gibi.. kafa ve popo dayıyo...moralim bozuldu...tekme atmasını özledim:26:

oğlumun ayakları içerde galiba..öyle çok tekme atıyo ama içerde hareket ediyo... şöyle uzuzn uzuzn değil ama ara ara... ve balon patlar gibi.. kafa ve popo dayıyo...moralim bozuldu...tekme atmasını özledim:26:
esracığım yine moralini bozacak bişeyler bulmuşsun cnm aman sağlıklı sıhatli olduklarını hissettirsinlerde ister balon gibi patlasınlar ister tekme atıp belli ettirsinler kendilerini bu arada iyi geceler ben erkenden uyudum akşam sonra bi ara uyandım bu seferde tosuncuk kıpır kıpır maşallah uyutmadı bende teyzelerini özledi herhalde diye düşünüp bi bakıyım dedim napıyonuz nasılsınız?

esracığım yine moralini bozacak bişeyler bulmuşsun cnm aman sağlıklı sıhatli olduklarını hissettirsinlerde ister balon gibi patlasınlar ister tekme atıp belli ettirsinler kendilerini bu arada iyi geceler ben erkenden uyudum akşam sonra bi ara uyandım bu seferde tosuncuk kıpır kıpır maşallah uyutmadı bende teyzelerini özledi herhalde diye düşünüp bi bakıyım dedim napıyonuz nasılsınız?

bak senin ki kıpır benimki değil işte:9: Cnm sağlıklı olsunlarda yeter dediğim gibi özledim sanırım bahaneler arıyorum haftaya çarşamba gidicez inş...salıda olabilir..bakalım..çok özledim ama bebişimi... Nasılsın bu arada varmı bi yaramazlık..

Sueylül slm cnm...

Bu arada çarşamba günü temizlik vardı evde malum... E oturmadım fazla...dünde yine bişeyler yaptım.. öyle boş kalmadım..bu günde kayınvale peder geldi yemek yaptım valahi 11 de oturdum..o arada hareket etti maşallh tepikledi.. Demekki dinlendiğim zaman çoktu ozaman bol bol dinliyodum yavrumu..yarın pek işim yok.. Artık camış gibi yatıcam bebişimi dinlicem..

Back
X