- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.181
nasıl gdio hamilelikk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl gdio hamilelikk![]()
canım çalışırken zor valla gün sayıyorum iznim gelsin biran önce dye yarın geç gidicem işe şimdiden yucam diye seviniyorumartık büyüdükçe karnımız sıkıntılar artıyo senin nasıl gdyr
sorma canım benim oğlus gece 11 -12 arası cok hareketli birde sabah öğlen uyuyor galiba..doğduktan sonra işim cok zor anlaaycagın sabah namazı kalkacak oğlusum![]()
bende kalabalık aile yi seviyorum Allah izin verirse ben 3 tane diyorum ama kısmet hayırlı evlatlar yetiştirebilirsek gücümüz de yeterse 5 tene yaparım
olmadığını biliyorum canım..eşimde 2.isim arıyormus benim haberim yok bir ara burak diyordu ben istemedim kuzeninin adı..
![]()
kızlar tanıdık geliyor mu size bir yerlerden![]()
eneeeem oğluşum nereye gitmiş herkesler annem ?![]()
KIZLAR MAŞALLAH DİYİN![]()
5 ÇEŞİT YİMEK ETTİM..ŞİMDİ SIRA TATLIDA..KAYINPEDERİM BİZDE YİCEK..ANCA BİTTİ İŞİM TATLIYIDA HEMEN YAPARIM AZ UĞRAŞTIRACAK AMA OLSUN...
merhaba arkadaşlar,
bende uzun zamandır bakmıyordum bu gün bi açayım dedim oooo çok değişmiş burası ama artık hergün aranızdayım kısmet olursa:)bizde bugün 25+4 ü bitirdik kızıma kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum:)rabbim bizleri ve meleklerimizi korusun inş.
kızlar önümüzdeki günlerde doktor kontrolleri olan arkadaşlar 28. haftada bebiğin akciğerlerini geliştirmek için yapılan iğneyi sorabilirler mi benim doktorum herkesin yaptırması gerekli dedi çünkü
canım 2 hafta önce doktora gitmiştim. benim geç döllenmeden dolayı 4 günlük falan bi gerilik çıkıyordu ultrasonda. 2 hafta önce doktor bunun 10 güne çıktığını söyşledi yaptığı ölçümlerde. halbuki 1 ay önce yani o kontrolden 2 hafta önce detaylı ultrasonda gayet normaldi herşey, kilosu bile fazla çıkmıştı. ama bu 2 haftada 1 kere istanbula 1 kerede bursaya gitmek zorunda kaldım iş icabı. galiba biraz yoruldum bu da bebişi etkiledi. doktor rapor yazdı. yani 10 günlük fark tolere olabilir ama bu 15 günü aşarsa gelişim geriliği olabilir, erken doğuma yol açabilir dedi. bende 2 haftadır evde yiyip içip yatıyorum. bakalım haftaya cumartesi kontrol var inşallah açığı kapatırız aMA moral olarak biraz çöktüm tabi
bende kankiş yok diyordum meğer kayınpeder besleme hazırlıgındaymış
hoşgeldin cnm,maşalalh kızınada..biz hergün kaynatıyoruz ,desene artık sende burdasın
cnm ben bunu ilk kez duyuyorum..benim 2 yaşında oğlum var ondada hiç böyle birşey hakkında bilgi veren olmadı ama çok şükür bi sorunda yaşamadım..oğlum 37.hafta bittiğinde doğdu ama bilmiyorum ki erken fln doğum olursa diye mi önlem acaba :26:
cnm Allah Allah hayret 2 haftada hemen değişmiş ama üzülme bak 2 hfatada böyle olduysa ,inş.2 haftadada toparlar,demek biraz falza yoruldun.bak dr raporda yazmış iyice dinlen,beslen bak nasıl tombiş oluyor tekrar..sakın kafana takma annesi onların bünye bizden bile kuvvetli inan..
Slm annecikler..nasılsınız...
kankiş geldin mi kızz..msn gelsene ,dün gece konuşamadık ,biraz sohbet ederiz..
esracığım yine moralini bozacak bişeyler bulmuşsun cnm aman sağlıklı sıhatli olduklarını hissettirsinlerde ister balon gibi patlasınlar ister tekme atıp belli ettirsinler kendilerini bu arada iyi geceler ben erkenden uyudum akşam sonra bi ara uyandım bu seferde tosuncuk kıpır kıpır maşallah uyutmadı bende teyzelerini özledi herhalde diye düşünüp bi bakıyım dedim napıyonuz nasılsınız?oğlumun ayakları içerde galiba..öyle çok tekme atıyo ama içerde hareket ediyo... şöyle uzuzn uzuzn değil ama ara ara... ve balon patlar gibi.. kafa ve popo dayıyo...moralim bozuldu...tekme atmasını özledim:26:
esracığım yine moralini bozacak bişeyler bulmuşsun cnm aman sağlıklı sıhatli olduklarını hissettirsinlerde ister balon gibi patlasınlar ister tekme atıp belli ettirsinler kendilerini bu arada iyi geceler ben erkenden uyudum akşam sonra bi ara uyandım bu seferde tosuncuk kıpır kıpır maşallah uyutmadı bende teyzelerini özledi herhalde diye düşünüp bi bakıyım dedim napıyonuz nasılsınız?