• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım magvital diye su da eriyen birşey içiyorum, günde 1 tane.. Dün akşam dışarıda yemeğe gittik, bütün gün ofiste masa başında, akşam da yemekte hep oturdum, acaba bacaklarımı devamlı aşağıda tuttuğum için mi diyorum..eve gidince dinlenirken biraz yukarı kaldırmak lazım.ben 1-2 gündür bunu yapamıyorum.. ya ondan ya da ben de çok magnezyum eksikliği var, içtiğim de işe yaramıyor :50: :50:
voltareni denerim canım sağol :48: :48:

Rica ederim tatlım umarım geçer benim doktor dozaj konusunda rahattı önce haftada 2-3 iç dedi sonra arttıp hergün iç dedi şimdilerde kramp varsa 2 tane iç diyor umarım kurtuşursun biran evvel hayatımda öyle işkence görmedim ben :)

Birde çalıştığın yerde masanın altına bir tane kutu gibi birşey koy. Arada ayaklarını uzatırsın çok iyi geliyor. Bende öyle yapıyorum... Masanın altında olduğu için de gözükmüyor... Arada da muhakkak kalk dolan bacakalrın açılsın...

buldum valla hemen bir kutu :46: faydası olur umarım :48:

Günaydın canım iyiyiz haftasonunun keyfini çıkarıyoruz kızımla ben:49:
Canım benim de belimde ağrılar oluyor nerdeyse hergün ama herhalde ayakta çok kalmamdan kaynaklanıyor.Artık kendimizi eskisi kadar yormayacağız galiba:44:

canım,ben zaten devamlı yatıyordum,buna şükür rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ama demekki daha dikkatli olmam gerekiyor değilmi?

Günaydın canım iyiyiz haftasonunun keyfini çıkarıyoruz kızımla ben:49:
Canım benim de belimde ağrılar oluyor nerdeyse hergün ama herhalde ayakta çok kalmamdan kaynaklanıyor.Artık kendimizi eskisi kadar yormayacağız galiba:44:

Bel ağrım çoktu doktorun tavsiyeleriyle şimdi o kadar rahatsız etmiyor.Bana göbeğine öne doğru çıkararak yürü belinin içeri girmesine izin ve ve topuklu ayakkabı giyme otururken beline destek yastık koy yatarken karnın altına ve bacaklarının arasına yastık koy demişti.Son iki gündürde kasıklarıma sancı girip çıkıyor kısa süreli korkuyorum :((((

canım,ben zaten devamlı yatıyordum,buna şükür rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ama demekki daha dikkatli olmam gerekiyor değilmi?
Canım tabi elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz ama biz de bebişler de Allah'a emanet bol bol dua edeceğiz inş bişey olmaz gönlünü ferah tut sen

Bel ağrım çoktu doktorun tavsiyeleriyle şimdi o kadar rahatsız etmiyor.Bana göbeğine öne doğru çıkararak yürü belinin içeri girmesine izin ve ve topuklu ayakkabı giyme otururken beline destek yastık koy yatarken karnın altına ve bacaklarının arasına yastık koy demişti.Son iki gündürde kasıklarıma sancı girip çıkıyor kısa süreli korkuyorum :((((

Canımm valla insan hamilelikte hormonlardan herhalde sürekli bir değişim ve gelişim içersinde.Ben de çok mızmız oldum yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor eşim artık diyor ki kendini çok dinleme.Hastalık hastası olursun ve yaşadıklarımızın çoğu da normal şeyler aslında.Vücut bambaşka bişeye koordine olmaya çalışıyor her yö:34:nden

sanada günaydın canım hastayım dünden beri ilaçta alamıyoruz nane limon falan idare ettim bugün biraz daha iyiyim bebişimde iyi sen nasılsın canım bebiş nasıl?

Canımmm sevindim iyi olduğunuza biz de iyiyiz babamız yok evde yalnızız kızımla.Geçmiş olsun tatlım nane-limon-bal devam.İnş geçer bir an önce.Doktorum da bana çocuklara yanaşma bi grip alırsan zor geçer kış ortasında dedi ama nasıl olacak bilmiyorum.Burnmun dibine geliyorlar bazen soru sormak için
Günaydın herkese,
İnşallah herkes iyidir.
!2.30 da randevumuz var, çok heyecanlıyım :61: :66:
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.Bebişinle hasret gider.Şeker yüklemen falan mı olacak???

Back
X