• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Canımmm sevindim iyi olduğunuza biz de iyiyiz babamız yok evde yalnızız kızımla.Geçmiş olsun tatlım nane-limon-bal devam.İnş geçer bir an önce.Doktorum da bana çocuklara yanaşma bi grip alırsan zor geçer kış ortasında dedi ama nasıl olacak bilmiyorum.Burnmun dibine geliyorlar bazen soru sormak için
ayy evet canım sen daha riskli durumdasın birsürü çocuk dikkat et kendine inşallah kapmazsın bende hasta olmam diyordum kendime çok güveniyodum ama oldum malesef ama ağır geçirmiyorum Allahtan

Evde olanlar sizlere imreniyorum c.tesi günü çalışmak öğle zor geliyor ki allahdan az kaldı iznime sonra bende sizin gibi bol bol dinlenicem tabi kızım doğana kadar :)

Evde olanlar sizlere imreniyorum c.tesi günü çalışmak öğle zor geliyor ki allahdan az kaldı iznime sonra bende sizin gibi bol bol dinlenicem tabi kızım doğana kadar :)

canım aynen..ben de ofisteyim..:48:
halbuki şu an evimde dinleniyor ya da minik kızım için alışverişe çıkmış olabilirdim :69:
32.hafta gelsin diye bekliyorummm :61:

Birde çalıştığın yerde masanın altına bir tane kutu gibi birşey koy. Arada ayaklarını uzatırsın çok iyi geliyor. Bende öyle yapıyorum... Masanın altında olduğu için de gözükmüyor... Arada da muhakkak kalk dolan bacakalrın açılsın...

Bende masamın altına yerden yüksek tahta koydum ayaklarım sürekli onun üstünde çok rahat ediyorum böyle

halbuki şu an evimde dinleniyor ya da minik kızım için alışverişe çıkmış olabilirdim :69:

Ahhh ahhhh öğlen oldu saat ben daha işyerindeyim,evde olsamda bende cumartesiden ev işlerimi bitirsem.Evli bayanlar cumartesi çalışmamalı:20:

sllllmmmmm kızlarr nasılsınız biz geldik akşamcıyım işe gitmeden size bakayım dedimm

Ahhh ahhhh öğlen oldu saat ben daha işyerindeyim,evde olsamda bende cumartesiden ev işlerimi bitirsem.Evli bayanlar cumartesi çalışmamalı:20:

bütün çalışanlar aynı iple çekiyoruz izni valla:1::1: esteemcim çok haklısın evli bayanlar hafta sonu çalışmamalı:31:

aynen canım, keşke öyle bir yasa olsaymış :34:
neyseki ben dönüşümlü çalışıyorum cmtleri..2 haftada bir.. Haftaya cumartesi mobilya bakmaya gidicez inşallahhhh :62: :62:

günaydın kızlar hepinize:16:
biz de yeni kahvaltı yaptık hava da güneşli bugün burda. kocişkomu kandırıp biraz alışverişe mi çıkarsam diodum ki kombimiz bozuldu tamirci de ancak 3te gelebilcekmiş. yani evde mahsur kaldık. bende çıkıp kendime gecelik vs bakıyım diyodum. herkes eminönünü tavsiye etti havuzlu hana hiç gitmedim hem oralara fln bakarım die düşünüodum ama yalan oldu. neyse artık belki yarın (tabii pazar günü açık olursa) belki de haftaya kaldı bu iş.özellikle erkenden almak istedim bu tür şeyleri çünkü dünyanın binbir türlü hali var. allah korusunda erken doğum olur bişey olur her an lazım olur yanii

biz de yeni kahvaltı yaptık hava da güneşli bugün burda. kocişkomu kandırıp biraz alışverişe mi çıkarsam diodum ki kombimiz bozuldu tamirci de ancak 3te gelebilcekmiş. yani evde mahsur kaldık. bende çıkıp kendime gecelik vs bakıyım diyodum. herkes eminönünü tavsiye etti havuzlu hana hiç gitmedim hem oralara fln bakarım die düşünüodum ama yalan oldu. neyse artık belki yarın (tabii pazar günü açık olursa) belki de haftaya kaldı bu iş.özellikle erkenden almak istedim bu tür şeyleri çünkü dünyanın binbir türlü hali var. allah korusunda erken doğum olur bişey olur her an lazım olur yanii

canım pazar günü kapalı oluyor hanlar , cumartesi günleride çok kalabalık olur her şey var oralarda hafta içi git bence hava durumuna baktım çarşambaya kadar hava bu şekilde olacakmış , tavsiye bir tek havuzlu hanla sınırlı kalma kürkçü han da var ve bir sürü mağzalar var önce model ve fiyatlara bak sonra alırsın ...

canım pazar günü kapalı oluyor hanlar , cumartesi günleride çok kalabalık olur her şey var oralarda hafta içi git bence hava durumuna baktım çarşambaya kadar hava bu şekilde olacakmış , tavsiye bir tek havuzlu hanla sınırlı kalma kürkçü han da var ve bir sürü mağzalar var önce model ve fiyatlara bak sonra alırsın ...

ay ne güsel inş böyle olur havalar.neyse artık o zaman haftaiçi tek başıma gidip bakıyım.zaten bizimkine alışveriş deme de ne dersen de :9: yakın sanırım değilmi bu dediğin diğer yerler birbirine orda sora sora bulurum yoksa da. sen aldın mı cnm nerden aldın aldıysan ?

mrb kızlar
dün akşam çok sinirlendm, eşimle boş sebepten dolayı tartıştık bayağı bi.
ve karnım kaskatı oldu, çok sinirlerim bozuldu.
bnde hemen magnezyum içtim biraz iyi geldi yumuşattı.

çok korktum bişey olucak diye pfff:(

mrb kızlar

canını sıkma tatlım yaa kendin diyosun boş bi sebepten die. her evde oluyo bu tür tartışmalar gelir geçer değermi bebeğini üzmüye. walla bu dönemlerde biraz bencil olmamız gerekiyo. yani önce kendini düşünceksin biraz da gamsız olcaksın yapcak bişey yok ben öyle yapıyorum hiç bi şeyin beni üzmesine izin vermiyorum mesela. bi ara bizde tartıştık fln da sonra dedim ki hç gerek yok bunlara sen kendini düşün bebeğini düşün gerisini boşver. her zaman mı hamile kalıyoruz cnm. şurda 40 hafta kadar da imtiyaz tanıyalım kendimize bi zahmet :63:

ağlama krizine girdim o yuzden kaskatı kesildim cnm.
zaten bundan snra takmıcam kimseyi.
sadece kendimi ve bebeğimi düşünücem.
çünkü onu bi tek ben düşenebilriim, başka kimse düşünmez.

mrb kızlar

yeni baba olan bir arkadaşım şu tavsiyede bulundu,birine canın sıkıldı eşine veya çalışan bi arkadaşına,önce kendine sor bu benim bebeğime zarar vermesinden daha önemli mi diye değilse boşver gitsin,gerçekten önemliyse ki hiçbirşey ondan önemli olmamalı otur o zaman üzül ağla dedi.Bende ne zaman birine canım sıkılsa onu düşünürüm.Sende boş sebeplerden dolayı bebişini üzme.

aynen canım, keşke öyle bir yasa olsaymış :34:
neyseki ben dönüşümlü çalışıyorum cmtleri..2 haftada bir.. Haftaya cumartesi mobilya bakmaya gidicez inşallahhhh :62: :62:

Bende 2den sonra önce hastaneye sonra mobilya bakmaya gidicem bakalım.

sllllmmmmm kızlarr nasılsınız biz geldik akşamcıyım işe gitmeden size bakayım dedimm

bütün çalışanlar aynı iple çekiyoruz izni valla:1::1: esteemcim çok haklısın evli bayanlar hafta sonu çalışmamalı:31:

Selam canım kolay gelsin sana.Gelsin şu 32.hafta:)

ay ne güsel inş böyle olur havalar.neyse artık o zaman haftaiçi tek başıma gidip bakıyım.zaten bizimkine alışveriş deme de ne dersen de :9: yakın sanırım değilmi bu dediğin diğer yerler birbirine orda sora sora bulurum yoksa da. sen aldın mı cnm nerden aldın aldıysan ?

evet canım bu kocişlerin hepsi hep aynı galiba :1: ben geçen sene abimin kızı için gitmiştik eminönüne alışverişe evet çevresinde hep yakınlar birbirine hep zaten gittiğinde her şey bulabilirsin biberonlardan kıyafetlerden süslerden vs. her şey var o zaman 5 aylıkken gittik ama sonra onların kızında sağlık sorunu çıktı 6,5 aylıkken düşükle aldılar acilen zehirlemiş anneyi tamda ben evlenirken çok kötüydü ya hepsini yaktı kız zor toparlandı , ben de korkumdan hala hiç bir şey almadım yarın ilk defa saraçhaneye gidecez bisikletçiler çarşısı olarak bilinir bakalım beşikten falan başlayalım dedim orda beşikler falan çok uygun , seninde aklında olsun eminönü ne ise çalışığım için önümüzdeki ay kontroleden çıkışta giderim artık bakalım ...

Günaydın canım haklısın artık yavaş yavaş eksikleri tamamlamalıyız inş. bebişlerimiz sabırlı olurda zamanında gelirler:emir_bebek: hep bebeğime diyorum sabırlı ol dye:1: sen gidebilirsen banada yaz canım alışverişe önerilerini beklyrm

mrb kızlar

merhaba cnm sıkma canını duygusal dönemlerdeyiz bebeği düşün sakin ol btanem :emir_bebek:

evet canım bu kocişlerin hepsi hep aynı galiba :1: ben geçen sene abimin kızı için gitmiştik eminönüne alışverişe evet çevresinde hep yakınlar birbirine hep zaten gittiğinde her şey bulabilirsin biberonlardan kıyafetlerden süslerden vs. her şey var o zaman 5 aylıkken gittik ama sonra onların kızında sağlık sorunu çıktı 6,5 aylıkken düşükle aldılar acilen zehirlemiş anneyi tamda ben evlenirken çok kötüydü ya hepsini yaktı kız zor toparlandı , ben de korkumdan hala hiç bir şey almadım yarın ilk defa saraçhaneye gidecez bisikletçiler çarşısı olarak bilinir bakalım beşikten falan başlayalım dedim orda beşikler falan çok uygun , seninde aklında olsun eminönü ne ise çalışığım için önümüzdeki ay kontroleden çıkışta giderim artık bakalım ...

ay ne zor bi durum yaa.allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler. 6,5 ay da ne kadar uzun bi süre yani az kalmışken doğumuna çok kötü çok ne diyebilir ki insan. saraçhane hımm yazdımm bunu da bi kenara :79: istanbula taşınalı çok olmadı daha o yüzden anca keşfedebiliyorum yeni yeni. tekrar saol cnm:16:

Back
X