• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet canım bu kocişlerin hepsi hep aynı galiba :1: ben geçen sene abimin kızı için gitmiştik eminönüne alışverişe evet çevresinde hep yakınlar birbirine hep zaten gittiğinde her şey bulabilirsin biberonlardan kıyafetlerden süslerden vs. her şey var o zaman 5 aylıkken gittik ama sonra onların kızında sağlık sorunu çıktı 6,5 aylıkken düşükle aldılar acilen zehirlemiş anneyi tamda ben evlenirken çok kötüydü ya hepsini yaktı kız zor toparlandı , ben de korkumdan hala hiç bir şey almadım yarın ilk defa saraçhaneye gidecez bisikletçiler çarşısı olarak bilinir bakalım beşikten falan başlayalım dedim orda beşikler falan çok uygun , seninde aklında olsun eminönü ne ise çalışığım için önümüzdeki ay kontroleden çıkışta giderim artık bakalım ...

canım ben gittim geçen hafta,arabalara falan peşin fiyatına yapabilecekleri kadar yapıyorlar,çok iyi indirimleri yok birde beşik karyolalara baktım beğendiğim birşey olmadı ama ben bi kısmına baktım diğer karşı tarafında chicconun falan mağazaları varmış,sıkıldık gezmedik.İnşallah uygun güzel şeyler bulabilirsin.İstoça gidicem bende kısmetse orda uygun,kaliteli ürünler var dediler.Gidersem sizide bilgilendiririm.

ay ne zor bi durum yaa.allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler. 6,5 ay da ne kadar uzun bi süre yani az kalmışken doğumuna çok kötü çok ne diyebilir ki insan. saraçhane hımm yazdımm bunu da bi kenara :79: istanbula taşınalı çok olmadı daha o yüzden anca keşfedebiliyorum yeni yeni. tekrar saol cnm:16:

ne demek canım herkez birbirine yardımcı oluyor sen nerde oturuyorsun canım ben avcılarda oturuyorum , park yatak ve port bebe takımı almak istiyorum yarın bakalım gidip alırsam yazarım burdan yine bilgi veririm :54:

Günaydın canım haklısın artık yavaş yavaş eksikleri tamamlamalıyız inş. bebişlerimiz sabırlı olurda zamanında gelirler:emir_bebek: hep bebeğime diyorum sabırlı ol dye:1: sen gidebilirsen banada yaz canım alışverişe önerilerini beklyrm

merhaba cnm sıkma canını duygusal dönemlerdeyiz bebeği düşün sakin ol btanem :emir_bebek:

tamam cnm haftaiçi gidebilirsem yazarım sana aldıklarımı koyarım sonra ciciler bölümüne

ne demek canım herkez birbirine yardımcı oluyor sen nerde oturuyorsun canım ben avcılarda oturuyorum , park yatak ve port bebe takımı almak istiyorum yarın bakalım gidip alırsam yazarım burdan yine bilgi veririm :54:

cnm ben eyüp ramii de oturuyorum. daha bebişe hiç bişey almadım ufak tefek kıyafet vs dışında. bi ihtiyaç listesi yapmıştım kendimce burdan tecrübeli olan anne adaylarının da tavsiyeleriyle. ona göre ufaktan ufaktan alırım ihtiyaçlarını. çok büyük eşyaları da beşikti pusetti fln gibi gibi eşimle birlikte çıkar alırız die düşündüm

slm kızlar... nasılsınız biz iyiyiz çok şükür. benim kızım akşamları bir çıldırıyorki teyzeleri anlatamam:nazar::nazar: babamızla dışardan izleyip gülüyoruz yer değiştirmelerine:9: dün akşamda sinemya gittik Av Mevsimine rüyama girer diye korktum ama girmedi şükür. sinemada oturtmadı yerimde bir kızım tepinip durdu. Artık sıkıldı çıkmak istiyor sanırım ama hala sağ tarafta yaaa solu niyeyse sevmiyor bir türlü ve maalesef ters duruyor tekmeleri makatta hissediyorum çünkü. bakalım kontrole kadar döner belki :49:

slm kızlar... Nasılsınız biz iyiyiz çok şükür. Benim kızım akşamları bir çıldırıyorki teyzeleri anlatamam:nazar::nazar: Babamızla dışardan izleyip gülüyoruz yer değiştirmelerine:9: Dün akşamda sinemya gittik av mevsimine rüyama girer diye korktum ama girmedi şükür. Sinemada oturtmadı yerimde bir kızım tepinip durdu. Artık sıkıldı çıkmak istiyor sanırım ama hala sağ tarafta yaaa solu niyeyse sevmiyor bir türlü ve maalesef ters duruyor tekmeleri makatta hissediyorum çünkü. Bakalım kontrole kadar döner belki :49:

ay ben de kızın ameliyattayken şoka girmesinden çok etkilendim ya ben de oyle oursam diye

Kızlar mesai arkadasım da4 aylık hamile onun cinsiyeti erkek ama çok çabuk acıkıyor benim cinsiyeti erkek diye boyleyim diyor bana biraz saçma geldi bizim kızlar az mı yiyor sizler böyle birşey duydunuz mu

canım ben gittim geçen hafta,arabalara falan peşin fiyatına yapabilecekleri kadar yapıyorlar,çok iyi indirimleri yok birde beşik karyolalara baktım beğendiğim birşey olmadı ama ben bi kısmına baktım diğer karşı tarafında chicconun falan mağazaları varmış,sıkıldık gezmedik.İnşallah uygun güzel şeyler bulabilirsin.İstoça gidicem bende kısmetse orda uygun,kaliteli ürünler var dediler.Gidersem sizide bilgilendiririm.

anladım canım ben istoça gittim ama orda pek yoktu ya , bakalım şansımıza bide bizde gidelim bi saraçhaneye eşimle benimle çalışma saatlerim uymuyor onun izinleri hafta içi çoğunlukla benimkide bi pazar boşum cumartesi bile saat 16,00 çıkış gün bitiyor hemen :2:, bebek arabasını amcasına aldırcam mayısta askerden gelecek o alacak kızıma ondan yırttım bakalım

Kızlar mesai arkadasım da4 aylık hamile onun cinsiyeti erkek ama çok çabuk acıkıyor benim cinsiyeti erkek diye boyleyim diyor bana biraz saçma geldi bizim kızlar az mı yiyor sizler böyle birşey duydunuz mu

canım ben de böyle bişi duymadım :1: :1:
o kendini öyle kandırıyo sanırım :27::60:

:79::79::79::79::79::16::16::16::16::16::16::79::79::79::79::79:
slm kısslar biz geldik doyasıya uyuuduk bugün sonra kalktık kahvaltımızı yapmtık şimdide haftasonunun tadını çıkarıyoruz bugün itibariy:42:le 26. haftaya giriyoruz zaman çabuk geçmese geçtiğini bilme güzell
netim gidip geliyo çok kalamayabilirim sizler nasılsınız baaklım

yeni baba olan bir arkadaşım şu tavsiyede bulundu,birine canın sıkıldı eşine veya çalışan bi arkadaşına,önce kendine sor bu benim bebeğime zarar vermesinden daha önemli mi diye değilse boşver gitsin,gerçekten önemliyse ki hiçbirşey ondan önemli olmamalı otur o zaman üzül ağla dedi.Bende ne zaman birine canım sıkılsa onu düşünürüm.Sende boş sebeplerden dolayı bebişini üzme.
öyle cnm ama işte insannn genede tutamıyor kendini.
merhaba cnm sıkma canını duygusal dönemlerdeyiz bebeği düşün sakin ol btanem :emir_bebek:
öyle yapmaya çalışıyorummmm cnm saollll
heralde bende abartıyorum bazı şeyleri ama hamileyimm elimde diil.

banada saçma geldi.
ne alakası var.

merhaba arkdaşlar bugün 100gr glukoz yüklemem vardı Allaha şükürler olsun normal çıktı
1,saat :117
2,saat:72
3,saat:97
rabbim herkesin sonuçları normal çıkarır inşallah ben çok takmıştım :49::49::49:kızına aşık anne:69:

mrb kızlar
dün akşam çok sinirlendm, eşimle boş sebepten dolayı tartıştık bayağı bi.
ve karnım kaskatı oldu, çok sinirlerim bozuldu.
bnde hemen magnezyum içtim biraz iyi geldi yumuşattı.

çok korktum bişey olucak diye pfff:(

kuuzcum yabu sertleşmler bende de olyr neden kiii :26:

Back
X