- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.281
evet canım bu kocişlerin hepsi hep aynı galibaben geçen sene abimin kızı için gitmiştik eminönüne alışverişe evet çevresinde hep yakınlar birbirine hep zaten gittiğinde her şey bulabilirsin biberonlardan kıyafetlerden süslerden vs. her şey var o zaman 5 aylıkken gittik ama sonra onların kızında sağlık sorunu çıktı 6,5 aylıkken düşükle aldılar acilen zehirlemiş anneyi tamda ben evlenirken çok kötüydü ya hepsini yaktı kız zor toparlandı , ben de korkumdan hala hiç bir şey almadım yarın ilk defa saraçhaneye gidecez bisikletçiler çarşısı olarak bilinir bakalım beşikten falan başlayalım dedim orda beşikler falan çok uygun , seninde aklında olsun eminönü ne ise çalışığım için önümüzdeki ay kontroleden çıkışta giderim artık bakalım ...
canım ben gittim geçen hafta,arabalara falan peşin fiyatına yapabilecekleri kadar yapıyorlar,çok iyi indirimleri yok birde beşik karyolalara baktım beğendiğim birşey olmadı ama ben bi kısmına baktım diğer karşı tarafında chicconun falan mağazaları varmış,sıkıldık gezmedik.İnşallah uygun güzel şeyler bulabilirsin.İstoça gidicem bende kısmetse orda uygun,kaliteli ürünler var dediler.Gidersem sizide bilgilendiririm.