• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı şeker sonuçlarımı görmek istemişti.ben ultrasonda bakmaz diye düşünüyodum çünkü daha 11 gün önce gitmiştik.sonuçları gösterdim doktorum demezmi hadi gel bi bakalım şu yaramaz oğlana dönmüşmü diye.ayy ben uçtum sevinçten :66::64:
oğluşum büyümüş tabi 10 günde.kilosu 1473gram boyumuzda 39-40 cm olmuş.bebişim dönmüşte.şuan başaşağı duruyomuş.kordonu halen 1 kez dolanıkmış boynuna ama sorun değil dedi.
son adet tarihimize göre 8 gün büyük çıktık ultrasonda.28+2 olması gerekirken 29+5 çıktı oğluşum.suyu çok ii dedi şeker çıkan gebelerde suyu fazlalaşıyomuş bebeğin dengelenmiş herşey dedi çok sağlıklı dedi.şekerden şişmemeiş böle diyetine devam et dedi.şükürler olsun içim rahatladı.

bu arada 28.haftada erken doğuma karşın bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılan iğneyi sordum.herkeze yapılmıyo sadece erken doğum riski taşıyan annelere yaptırıyoruz dedi.erkenden yapılmasına gerek yok son andada yapılsa ciğerler gelişiyo dedi.ayrıca şeker hastası olan gebelere asla vurulmuyo dedi.

biz geldik prensesimle bugun baya yorgunum hem midemden dolayi hemde uykusuzluk biraz pazara cikayim meyve alayim dedim yerimden kalkamiyorum simdi yedigim herseyi cikardim yine.bu gidiste bebisim kilo alamiyacak uzuluyorum sizdede varmi bu mide sorunu kizlar yaa :43:

bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı şeker sonuçlarımı görmek istemişti.ben ultrasonda bakmaz diye düşünüyodum çünkü daha 11 gün önce gitmiştik.sonuçları gösterdim doktorum demezmi hadi gel bi bakalım şu yaramaz oğlana dönmüşmü diye.ayy ben uçtum sevinçten :66::64:
oğluşum büyümüş tabi 10 günde.kilosu 1473gram boyumuzda 39-40 cm olmuş.bebişim dönmüşte.şuan başaşağı duruyomuş.kordonu halen 1 kez dolanıkmış boynuna ama sorun değil dedi.
son adet tarihimize göre 8 gün büyük çıktık ultrasonda.28+2 olması gerekirken 29+5 çıktı oğluşum.suyu çok ii dedi şeker çıkan gebelerde suyu fazlalaşıyomuş bebeğin dengelenmiş herşey dedi çok sağlıklı dedi.şekerden şişmemeiş böle diyetine devam et dedi.şükürler olsun içim rahatladı.

bu arada 28.haftada erken doğuma karşın bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılan iğneyi sordum.herkeze yapılmıyo sadece erken doğum riski taşıyan annelere yaptırıyoruz dedi.erkenden yapılmasına gerek yok son andada yapılsa ciğerler gelişiyo dedi.ayrıca şeker hastası olan gebelere asla vurulmuyo dedi.

masallahh ay ne guzel buyumus o oyle tuh tuh nazar degmesin allah kucagina almayida nasib eder insallah sag saglim :nazar::nazar::nazar::nazar:

biz geldik prensesimle bugun baya yorgunum hem midemden dolayi hemde uykusuzluk biraz pazara cikayim meyve alayim dedim yerimden kalkamiyorum simdi yedigim herseyi cikardim yine.bu gidiste bebisim kilo alamiyacak uzuluyorum sizdede varmi bu mide sorunu kizlar yaa :43:

iremsu benimde bulantılarım çok uzun sürdü daha yeni yeni azaldı ama sadece yinede sabahları kesin kusuyorum ama çok şükür bebeğim alması gerekeni alıyo iyidir yani bende dedim hep büyüymicek bebeğim içimde almıcak kilo diye benden yiyiyo işte dişlerimdamaklarım mahfoldu kanımda epey düştü onları düzeltmeye çalışıyorum bende

iremsu benimde bulantılarım çok uzun sürdü daha yeni yeni azaldı ama sadece yinede sabahları kesin kusuyorum ama çok şükür bebeğim alması gerekeni alıyo iyidir yani bende dedim hep büyüymicek bebeğim içimde almıcak kilo diye benden yiyiyo işte dişlerimdamaklarım mahfoldu kanımda epey düştü onları düzeltmeye çalışıyorum bende

aynen benimde dislerim ve dis etlerim mahvoldu doktor kalsuyum azligindan dedi
dogru diyorsun aslinda o benim vucudumdakileri tuketiyor bende takviye edemiyorum malesef bi yedigim dursa icimde hamile kaldigim gunden bu yana istifra ediyorum sabah aksam hastanelik oldum bu yuzden kac kez hala gecmedi galiba ben doguma kadar yedigimi cikarcam anlasilan :43:

aynen benimde dislerim ve dis etlerim mahvoldu doktor kalsuyum azligindan dedi
dogru diyorsun aslinda o benim vucudumdakileri tuketiyor bende takviye edemiyorum malesef bi yedigim dursa icimde hamile kaldigim gunden bu yana istifra ediyorum sabah aksam hastanelik oldum bu yuzden kac kez hala gecmedi galiba ben doguma kadar yedigimi cikarcam anlasilan :43:

senin kızmı erkekmi benim kız diye herkes çok kusarsın diyo bi arkadaşımında kızdı bebeği 9 ay kustu kızcağız toplam 9 kilo almış hamileleiği boyuncada ama bebeği maşallah 3 kilo doğdu bizimkilerde Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde doğucaklar

bu arada 28.haftada erken doğuma karşın bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılan iğneyi sordum.herkeze yapılmıyo sadece erken doğum riski taşıyan annelere yaptırıyoruz dedi.erkenden yapılmasına gerek yok son andada yapılsa ciğerler gelişiyo dedi.ayrıca şeker hastası olan gebelere asla vurulmuyo dedi.[/U]

maşallah cnm bebişin kilosuna hemen hemen 1,5 kilo olmuş ayyy ben de çok merak ettim bizimki ne kadar oldu acaba

geçmiş olsun cnm

senin kızmı erkekmi benim kız diye herkes çok kusarsın diyo bi arkadaşımında kızdı bebeği 9 ay kustu kızcağız toplam 9 kilo almış hamileleiği boyuncada ama bebeği maşallah 3 kilo doğdu bizimkilerde Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde doğucaklar

Kiz canim benimkide ondan oluyor o zaman kizlar boyle cektiriyor annelerine simdiden :1:

tek istegim sag saglim kucagima almak bunlara raziyim o saglikli dogsunda

oy maşallah ya.:nazar:..sizlerin güzel haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum... darısı bizim başımıza inş.. ben bu zamanlar son 1 ay cnm ttlıyo istiyo daha doğrusu kahvaltıda reçel falan iyiyorum çok değil ama işte... bu zamanlardada tahin pekmeze sardım... acaba bu yüzdenmi ölçülüyo şeker..hani dengedemi falan die.. ..
cnm öncelikle bende pazardan geldim şimdi ilk defa kendim çıktım pazara..hoş taksiye bindem pazar gezdim bindim eve geldim ama yine dolandım... çok şükür bi sıkıntım yok..ma son anda hafif bel ağrım olur gibi oldu ama olmadı..bide afedersin böyle yürüyünce benim kuşumun kemiği ağrıyo nedense:9: çanağımın kemiğide ağrıyo.. ama üzülme tatlım yediklerinden bebek alır öğürüyosun die büyümemezlik yapmak minikler uyanık çünkü onlar bulur buluşturur yirler:9::9:

oy maşallah ya.:nazar:..sizlerin güzel haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum... darısı bizim başımıza inş.. ben bu zamanlar son 1 ay cnm ttlıyo istiyo daha doğrusu kahvaltıda reçel falan iyiyorum çok değil ama işte... bu zamanlardada tahin pekmeze sardım... acaba bu yüzdenmi ölçülüyo şeker..hani dengedemi falan die.. ..

cnm öncelikle bende pazardan geldim şimdi ilk defa kendim çıktım pazara..hoş taksiye bindem pazar gezdim bindim eve geldim ama yine dolandım... çok şükür bi sıkıntım yok..ma son anda hafif bel ağrım olur gibi oldu ama olmadı..bide afedersin böyle yürüyünce benim kuşumun kemiği ağrıyo nedense:9: çanağımın kemiğide ağrıyo.. ama üzülme tatlım yediklerinden bebek alır öğürüyosun die büyümemezlik yapmak minikler uyanık çünkü onlar bulur buluşturur yirler:9::9:

sagol balim oh oh gez bol bol doktorlar ne kadar gezersen okadar iyi diyorlar ama malum havalardan dolayi gezemiyoruz kayip duserim korkusundan ama cok iyi yuruyus yapmak dogumumuz okadar kolay oluyormus canim senin agrilarinin sebebi bebisinin alta yakin olmasindan kaynaklaniyor doktor bana bebegimin alta dogru baski yaptigindan dolayi cok nefes darligi ve agri cekecegimi soyledi bel agrisi bende hamilelikten oncede vardi simdi olan bisey degil . miniklere gelince kizim dogru duzgun bi besin alamiyor benden diye endiseleniyorum etrafimdakileri fazla dinliyorum o yuzden aslinda kulak asmamam lazim ama iste yapamiyorum bide su sigaradan dolayi olabilir galiba benim mide agrilarim ama birakamiyrummmmmm:43::43::43::43:

selaaam kızlaaar bizede misafr gelecek 4 gbi haber werdler gelecklerni alalacele bi tuzlu bi de tatlı bişeyler yaptım (((((sölemeyyeyim şimdi ne oldgunu :9: )))) daha yeni otrdm 7 bucuk gbi gelrler herhalde bu arda benm karnm hala sert özellkle sag tarafm bebişim hep orda herhalde dreamer inki gbi :9:

ay ben de kızın ameliyattayken şoka girmesinden çok etkilendim ya ben de oyle oursam diye
ay sende ilahi yani olur mu hiç onun böbrek gitti:9:
merhaba arkdaşlar bugün 100gr glukoz yüklemem vardı Allaha şükürler olsun normal çıktı
1,saat :117
2,saat:72
3,saat:97
rabbim herkesin sonuçları normal çıkarır inşallah ben çok takmıştım :49::49::49:kızına aşık anne:69:
gözün aydın canım :nazar::nazar:

oy oy oğluşuna kocaman maaşallah :nazar::nazar::nazar: herşeyin yolunda olmasınada sevindim Aysucum böyle böyle idare etcez artık. hem diyet sayesinde fazla kiloda almayacaz ne güzel:8:

selaaam kızlaaar bizede misafr gelecek 4 gbi haber werdler gelecklerni alalacele bi tuzlu bi de tatlı bişeyler yaptım (((((sölemeyyeyim şimdi ne oldgunu :9: )))) daha yeni otrdm 7 bucuk gbi gelrler herhalde bu arda benm karnm hala sert özellkle sag tarafm bebişim hep orda herhalde dreamer inki gbi :9:

oh oh ziyafet var desene bugun afiyet bal seker olsun .. sertlesmeler normalmis canim nette arastirdim hamileligin bu haftalarinda karindaki sertlesmeler on dogum hazirliklari imis arada gelip gidermis ama uzun surmemesi gerekmis goz onunde bulundur eger uzun sureli sertlik olusursa doktoruna haber ver canim gecmis olsun

oh oh ziyafet var desene bugun afiyet bal seker olsun .. sertlesmeler normalmis canim nette arastirdim hamileligin bu haftalarinda karindaki sertlesmeler on dogum hazirliklari imis arada gelip gidermis ama uzun surmemesi gerekmis goz onunde bulundur eger uzun sureli sertlik olusursa doktoruna haber ver canim gecmis olsun

teşekkr edrm tatlımm ewet uzun sureli olrsa dr a sormak lazmmş şimdilik deil gbi ins önemli bişey deildir

sagol balim oh oh gez bol bol doktorlar ne kadar gezersen okadar iyi diyorlar ama malum havalardan dolayi gezemiyoruz kayip duserim korkusundan ama cok iyi yuruyus yapmak dogumumuz okadar kolay oluyormus canim senin agrilarinin sebebi bebisinin alta yakin olmasindan kaynaklaniyor doktor bana bebegimin alta dogru baski yaptigindan dolayi cok nefes darligi ve agri cekecegimi soyledi bel agrisi bende hamilelikten oncede vardi simdi olan bisey degil . Miniklere gelince kizim dogru duzgun bi besin alamiyor benden diye endiseleniyorum etrafimdakileri fazla dinliyorum o yuzden aslinda kulak asmamam lazim ama iste yapamiyorum bide su sigaradan dolayi olabilir galiba benim mide agrilarim ama birakamiyrummmmmm:43::43::43::43:

offfffffffff cnm bu kadar düşünüyosun sigaramı içiyosun sen... Beslenmediğinden üzülüyosun ama dost cı söyler...erkekn doğum sebeblerinden başında geliyo sigara ve sen bebişini şimdiden zehirliyosun..emzirirken bile tercih edilmezken bak kızdum şimdi:20: Z çok farketmiyo cnm... :45: Ama günde olmadı 2 günde 1 yumurtanı ye..sütünü iç..peynirini tüket... Ve ceviz ye..bunları eksik etme yemesi en kolay besinler cnm.. Işte sebzede yapabiliyosan yap yoksa tırtıkla ordn burdan komşudan:9: Bu bebek konusundada anam ben anlamadım bizim sıpa nerde.. Her yerden vuruyo bi garip :9:

slm kızlar baya bii uzak kaldık topikten. bilgisayarımız çöktü anca yaptırdık ayy çok özledim burayı yaa. nasılsınız? keyifler nasıl? umarım herşey yolundadır

Back
X