- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.341
offfffffffff cnm bu kadar düşünüyosun sigaramı içiyosun sen... Beslenmediğinden üzülüyosun ama dost cı söyler...erkekn doğum sebeblerinden başında geliyo sigara ve sen bebişini şimdiden zehirliyosun..emzirirken bile tercih edilmezken bak kızdum şimdiZ çok farketmiyo cnm...
Ama günde olmadı 2 günde 1 yumurtanı ye..sütünü iç..peynirini tüket... Ve ceviz ye..bunları eksik etme yemesi en kolay besinler cnm.. Işte sebzede yapabiliyosan yap yoksa tırtıkla ordn burdan komşudan
Bu bebek konusundada anam ben anlamadım bizim sıpa nerde.. Her yerden vuruyo bi garip
![]()
elimden geldigince dikkat eiyorum ama malesef birakamiyorum farkindayim doktorda kiziyor hakli olarak keske tiksinsem sigaradan su an icin fazla icmiyorum gunde 5 gibi falan ama birakmam gerek dedigin hepsini yiyorum ama ne yesem mide eskimesi yapiyor ya su iciyorum aradan daha 1 saat gecmeden su eskitiyor midemi alel acele cikariyorum mecbur artik okadar ovuruyorumki kan geliyor bogazimi tum mahvetmis asit oyle diyor doktor okadar surup ve hap yazdi faydasi yok daha baska bisey yazamam diyor ya hastanede kalacaksin yada cekeceksin bunu diyor malesef cekecegim cunki hastane ortamindan nefret ediyorum