- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.561
günaydın kızlarnasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. bu sefer bende bir korku Allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. dua ede ede bir hal oldum. bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....
![]()
cnm aman allah korusun kötü düşünme bebeklerimize sağlıkla kavuşalım
ay kıyamam sana... sinir tavan yapmış walla... sakin ol... sakin sakin çözmeye çalış... eşinle aranın açılmasına fırsat verme sakın ...usulu ile kaynana ile konuş ben yetişemiyorum diye... ne bilim... allah kolaylık versin...
cnm ah ah o kapasite olsa kaynanamda anlamaz
günaydın tatlım..ben de bu insanları hiç anlamıyorum yaa.. hayır tmm belki zor durumda kalırsın ev arıcaksın vs gibi işte bi durum olabilir hepimizin başına gelebilir sonuçta bi kaç gün misafir etmen gerekbilir ama ben olsam acayip diken üstünde olurum yaa yük oluyomuş gibi hissederim ne biliiim rahat olamam yani nedir bu insanlardaki rahatlık bende anlamıyorum. aslında bu konuda eşlere iş düşüo biraz da. ama işte onlar da erkek sonuçta masaya düşen kek kırıntılarını düşünecek kadar ince fikirli olamıyolar maaleseff..amaaan nolursa olsun önemli olan şey bebeğin.. onu düşün çok kasma kendini derim ben![]()
ya tatlım bende aynen diken üzrinde olurum ama bazısı malesef öyle değil
eşimde bu ara benden yana değil malesef ama ben sabrediyorum bakalım
Günaydın canım hakikaten evin içinde yabancı birinin olması çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.Rahat rahat yatamıyorsun,plan yapamıyorsun,giyinemiyorsun.Allah yarcımcın olsun inşallah kısa sürede ev tutarda gider.
ah ah sorma canım
canım ya tez zamanda kurtarsın Allahım seni bu durumdan ne diyim. hamilelikte sözde kadınlar el üstünde tutulur derler ama nerdeee...bizim beyler iyice hissizleşti aksine. Aslında hata bizde biliyor musun. duramıyoruz huyumuz kurusun. yapma ütüsünü yemeğini yat dinlen değil mi ama nerdeee içimizdeki geyşa ruhu asla durmuyorki yerinde. illa herşeyi dört dörtlük devam ettircez e böyle olunca biz nazlanmayıncada onlarda herşey yolunda diye devam ediyor aynı isteklerini devam ettirmeye. biraz daha sık dişini bakalım yada arada ufaktan sen taşla kaynını yok şurda kiralık ev var pazara giderken gördüm yok şu muhitte kiralar daha uydunmuş falan gibi ufaktan sinyaller yolla. nasılsa adımız çıkmış dokuza inmez 8 e geliniz kötüyüz
yok cnm nerde deedğin gibi adı kapris oluyor ne yapsak
bugun biizm siteni yanında bir ev var ona bakıcam ben tuttum evi diycem napıyım