• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Gelmiş geçmiş olsun canım benimkide 125 çıkmıştı.Şimdilerde bacak kramplarıyla boğuşuyorum ama alt etmeyi öğrendim :) Kasınlırken kendimi rahat bırakıyorum kasılmasına izin vermiyoruz az bir acıyla geçiyor :)

sağol canım,kramp için muz çok iyi geliyor aklında olsun.Hergün olmasada haftada bikaç tane muz yemeye çalış derim.Doktor içinde benimde doktorum çok yoğundu,yoğunluktan ilgilenmiyordu.bende geçen hafta değiştirdim.Medical park Leyla Hanıma gidiyorum memnunum.

sağol canım,kramp için muz çok iyi geliyor aklında olsun.Hergün olmasada haftada bikaç tane muz yemeye çalış derim.Doktor içinde benimde doktorum çok yoğundu,yoğunluktan ilgilenmiyordu.bende geçen hafta değiştirdim.Medical park Leyla Hanıma gidiyorum memnunum.

Saol canım ben bilmiyordum iyi geldiğini ama çok muz yerim 2-3 tane yiyorum günde magnezyum içiyoru mama sanırım artık dozu az geliyor bi dr bulabilirsem :) sorucam arttırsınlar olmadı.

slm kızlar nasılsınız? bugün pek keyfim yoktu ancak işlerimi toparladım..şimdide teyzeme gidicem ablam geliyormuş o çağırdı :) ohh valla hem özledim hemde bu gece eşimde yok kaynatırız muhabbeti rahat rahat :66:

merhaba arkadaşlar

bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?

Canım benim boyum 1.60 44 kilo ile hamile kalıp tam 16 kilo alıp şuan 60 kilodayım 2 haftadır kilo almıyorum iştahımda kesildi zaten bu miğde yanmaları falanda herşeyi yedirtmiyor bana dr diyet falan vermedi.Sen kaçıncı haftadasın boy kilo orantın nasıl?

canim size icirdikleri gibi sekerli su icirilmiyo burda ilk ogumda da öyleydi bunda da böyle.sadece ravdevuya gitmeden 4 saat önce yemek yemiyosun sadece su icebilirsin ise gidince parmagimdan bir parca kan aldi be onu bir alete koydu ve 47 cikti cok iyi dedi iste sonuca.sanirim aclik kan sekeri ölcümü yapilmis oluyo..zaten internettede yaziyo hamilelikte iki türlü yapiliyo diye.bir dahaki kontrolünde sorsana doktoruna arkadasima yurtdisinda böyle yapilmis bakalim ne diycek..
günaydın güzel nisan annelerii

cnm maşallah oğluşuna kocaman olmuş.:nazar::nazar::nazar:

maşallah prensesine cnm:nazar::nazar::nazar:kocaman olmuş.
şekerinde çıkmamış ne güzel ama anlamadığım yükleme yapmadılarmı sana?

senin cimcime baya korkutmuş cnm seni ama şükürler olsun iyimiş üzülme sende annesi.
bizim sıpanında kordonu dolanık boynuna 2 hafta önce gittiğimde öğrendim allahın izniyle bişi olmaz inşallah.bundan sonra 2 haftada bir muaynedesin dedi hem şekerden dolayı hemde kordondan dolayı.

günaydın cnmmm

ilk doktoruma bende güvenemedim kasık fıtığım var hamilelikte riskli olabiliyor fıtk boğulabiliyor..dra söylediğimde insallah boğulmaz dedi:52:ilkinden öyle vazgectik 2.doktorum da ben birsey sormadan söylemiyordu..son dr da tesadüf olarak gittik cok memnun kaldım..seninde için rahat değilse değiştir derim..ankarada bir cok dr vardır..

canım ben ankaradayım,ben de doktorumdan memnun değilim ama bu saatten sonra değiştirmeye cesaret edemiyorum. ankarada bir çok doktor var demişsin, önerebileceğin birileri var mı

canım ben ankaradayım,ben de doktorumdan memnun değilim ama bu saatten sonra değiştirmeye cesaret edemiyorum. ankarada bir çok doktor var demişsin, önerebileceğin birileri var mı

canım suan kimsenin ismini veremem ben ankarada ysamıyorum ankarda dr bir kuzenim var ona sorarım sizin için..

herkese merhaba,

2 hafta aradan sonra işteyim. gayet ii geçti ilk iş günüm hemen adapte oldum hatta sanki 2 haftadır evde olan ben değildim gibi geldi:1:

leegörkemm canım nasılsın?göbüşü gördüm büyütmüssün bebişi masallah:nazar:

sağol tatlım ya. büyümüş mü gerçekten. çok sevindim. 2 haftada 2 kilo aldım toplamda her ne kadar hala 4 olsada:((eşim yüzüne can geldi bembeyazdın diyor:1:bakalım inşallah bebişi de büyütmüşüzdür.sen nasılsın tatlım

sağol tatlım ya. büyümüş mü gerçekten. çok sevindim. 2 haftada 2 kilo aldım toplamda her ne kadar hala 4 olsada:((eşim yüzüne can geldi bembeyazdın diyor:1:bakalım inşallah bebişi de büyütmüşüzdür.sen nasılsın tatlım

biz iyiyiz canım oğluşum büyüdümü bende cok merakediyorum 6 hafta oldu:59:2 haftada 2 kilo süper canım:65:zorlada olsa yemeye çalış canım bende de bir iştahsızlık var sanırım mide yanmalarımdan oluyor:26:

iyi akşamlar güzel annişler
leegörkem tatlım kilo almuşsın hadi gözün aydın inşallah bebişde almıştır

biz iyiyiz canım oğluşum büyüdümü bende cok merakediyorum 6 hafta oldu:59:2 haftada 2 kilo süper canım:65:zorlada olsa yemeye çalış canım bende de bir iştahsızlık var sanırım mide yanmalarımdan oluyor:26:

emzirmeden sonra bir müddet yemek görmek istemiyorum dedim bende:1::1:sen de zorla kendini tatlım. napalım idare etcez böyle

Back
X