- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.741
çok şükür selamımı kimse almamış
( ondan sonrada bu topik çok sessiz..küstüm işte konuşmayacam bir daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kıyafet faslı bitti de,
mobilya,bebek arabası,ana kucağı, kozmetik & banyo gereçleri kaldı, yine ağır toplar![]()
Ama mart ayına kadar tamamlarız, yavaş yavaş
Marttan sonra dışarı çıkmalarımız zor olacak diyolar.. Ağırlaşıcaz tabi, iki dakika da yorulucaz
ama çok az kalmış olacak, gün sayıyor olacağız inşallah![]()
çok şükür selamımı kimse almamış( ondan sonrada bu topik çok sessiz..küstüm işte konuşmayacam bir daha
![]()
![]()
![]()
aleyküm selam canım küsme tatlış görmemiştim cicilere baka kaldım maşallah ne güzeller![]()
çok şükür selamımı kimse almamış( ondan sonrada bu topik çok sessiz..küstüm işte konuşmayacam bir daha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam kızlar nasılsınız? ben bugün biraz yorgunum.. dün kayınvalidemler geldi.. yemeğe.. ana yemeği kayınvalidem yaptı.. pilavı salatayı sofrayı ben hazırladım.. açıkçası yoruldum.. yaptığımda da öle bişey yok ama artık ağır gelmeye başladı bunu anladım.. rahim kasılmalarım çok sıklaştı önce çok korkttum ama gece rahattı.. belkide yorgunluktan oldu.. bide sabah kramp girdi bacağıma yine.. böle işte siz de ne var ne yok?
selam kızlar nasılsınız? ben bugün biraz yorgunum.. dün kayınvalidemler geldi.. yemeğe.. ana yemeği kayınvalidem yaptı.. pilavı salatayı sofrayı ben hazırladım.. açıkçası yoruldum.. yaptığımda da öle bişey yok ama artık ağır gelmeye başladı bunu anladım.. rahim kasılmalarım çok sıklaştı önce çok korkttum ama gece rahattı.. belkide yorgunluktan oldu.. bide sabah kramp girdi bacağıma yine.. böle işte siz de ne var ne yok?
kusme eeeee tatlımmmmmmm hoşgeldn![]()
canım benim arada kaynamıştır. biz hiç selamını almazmıyızzz küsme ama bizee![]()
Olur mu aşk olsun... Hoşgeldin...![]()
oyyy kıyamam burda bitane daha nazlı anne varmış.Canım atlandı galiba kasıtlı değil yoksa üzerine alınma![]()
selam şekerim beni mazur gör bugun çok keyifsizim
:16
hayırdır şekerim nolduu?
hala mutfak akşamdan kalma duruyor.. hiç halim yok toplamaya.. ama az sonra giderimtoplamaya.. bu arada size bişey sorcam... biz ankara sitelerden almaya karar verdik mobilyayı.. inşallah.. sizce yolculuk etmem de bi sakınca olur mu.. siz olsanız napardınız..4 saatlik yol. yolda çift şerit rahat.. kendi aracımızla gidicez..dr gidebilirsin dedi ama yine de içim pek rahat değil..
kızlar merhaba nasılsınız
bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: Yan etki filan yapar mı acep![]()
hala mutfak akşamdan kalma duruyor.. hiç halim yok toplamaya.. ama az sonra giderimtoplamaya.. bu arada size bişey sorcam... biz ankara sitelerden almaya karar verdik mobilyayı.. inşallah.. sizce yolculuk etmem de bi sakınca olur mu.. siz olsanız napardınız..4 saatlik yol. yolda çift şerit rahat.. kendi aracımızla gidicez..dr gidebilirsin dedi ama yine de içim pek rahat değil..
kızlar merhaba nasılsınız
bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: yan etki filan yapar mı acep![]()