• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaaaaaaaaaar kabanım kapanmyr yaaa sz ne yapyrsnz almayı düşünyrmsnz bulndgm yerde kucuk bi yer baktm bulamadım ya nettekler de pahalı geldi braz bana :27:

gecmış olsun .benımde korkum erken dogum hayırlısyla vaktınde kucagımıza alırız ınş.
sağol canım sağ sağlim gelirler inşallah :nazar:
kızlaaaaaaaaaar kabanım kapanmyr yaaa sz ne yapyrsnz almayı düşünyrmsnz bulndgm yerde kucuk bi yer baktm bulamadım ya nettekler de pahalı geldi braz bana :27:
kuzum senin daha yenimi kapanmıyor banim bir ay önceden başlamıştı :1: , benim kaşem vardı ve bir ay önce bıraktım giymeyi neyseki şu şişme gibi duranlar var benim vardı allahtan o çok iyioldu yani :46:

benım kı oluyor gerek kalmadı almama.

bi ara şal aldım kabanın üsrüne öyle kullandım... Cnm

sağol canım sağ sağlim gelirler inşallah :nazar:

kuzum senin daha yenimi kapanmıyor banim bir ay önceden başlamıştı :1: , benim kaşem vardı ve bir ay önce bıraktım giymeyi neyseki şu şişme gibi duranlar var benim vardı allahtan o çok iyioldu yani :46:

ewt canım daha yeni kapnmyr benm ondan yok ama :25: idare etsem mi ki acep böle göbüşümü pırtlata pırtlata :86::86:

hadi ya maaşllh sanslzın o zman tatlım

şalım var benm de canım onunu kaptmadan kabanın ustne nasıl kullandın ?

cnm kuşağı bağlıyorum..işte şalı sırtıma alıyorum broşle tutturuyorum önünü...uzun 2 tarafı öne geliyo..oluyo vallahi.. Pançolarda var mesela.. Kalın kaşe şeklinde.. Hatta lcw de var... Tavsiye ederim..

esraaaa ikimz kaldık sadece galba benm koca uyudu erkenden film izkerkjen... :9: Bende kapatm filmi

ii geceler canım benm grsrz :71::71::71:

cnm ya kusura bakma..karnımmı genişliyo geriliyomu ne arada sızlıyo deri açılıyo sanırım malum artık bundan sonra başlıyo macera... O yüzden notbook u koydum kenara görmemişim yazdığını:26:

merhaba kızlar nasılsınızz coktandır görüşemedik geçmişte çok birikmiş uğraştım uğrastım ama mmkün diil hepsini okuyamadım. annem meliyat oldu o yuzden bursaya geldim pazardan beri burdayım gündüzleride hastanedeyim o yüzden..

merhaba kızlar nasılsınızz coktandır görüşemedik geçmişte çok birikmiş uğraştım uğrastım ama mmkün diil hepsini okuyamadım. Annem meliyat oldu o yuzden bursaya geldim pazardan beri burdayım gündüzleride hastanedeyim o yüzden..

cnm ya çok geçmiş olsun...sende yorulmuşsundur.annene üzülmüşsündür... Iyidir inş şu anda.. Hayırdır ne ameliyatı

cnm ya çok geçmiş olsun...sende yorulmuşsundur.annene üzülmüşsündür... Iyidir inş şu anda.. Hayırdır ne ameliyatı

yok cnm wallahi burda cok iyi bakıyorlar bana.. canım sorma daha önce safra kesesi fıtık ameliyatı olmustu ama sonra fıtık tekrarlardı ve diyaframda kocaman bir yırtık olusmus acık yaptılar ve tüm organlarla uğrastılar. 2 de girdi 7 ye ceyrek kala cıktı kadıncagız.. su an iyi ama daha hastanede ben babamla evde kalıyorum.

Back
X