- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.001
kızlaaaaaaaaaar kabanım kapanmyr yaaa sz ne yapyrsnz almayı düşünyrmsnz bulndgm yerde kucuk bi yer baktm bulamadım ya nettekler de pahalı geldi braz bana 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaaar kabanım kapanmyr yaaa sz ne yapyrsnz almayı düşünyrmsnz bulndgm yerde kucuk bi yer baktm bulamadım ya nettekler de pahalı geldi braz bana![]()
kızlaaaaaaaaaar kabanım kapanmyr yaaa sz ne yapyrsnz almayı düşünyrmsnz bulndgm yerde kucuk bi yer baktm bulamadım ya nettekler de pahalı geldi braz bana![]()
hadi ya maaşllh sanslzın o zman tatlımbenım kı oluyor gerek kalmadı almama.
bi ara şal aldım kabanın üsrüne öyle kullandım... Cnm
sağol canım sağ sağlim gelirler inşallahgecmış olsun .benımde korkum erken dogum hayırlısyla vaktınde kucagımıza alırız ınş.
kuzum senin daha yenimi kapanmıyor banim bir ay önceden başlamıştıkızlaaaaaaaaaar kabanım kapanmyr yaaa sz ne yapyrsnz almayı düşünyrmsnz bulndgm yerde kucuk bi yer baktm bulamadım ya nettekler de pahalı geldi braz bana![]()
benım kı oluyor gerek kalmadı almama.
bi ara şal aldım kabanın üsrüne öyle kullandım... Cnm
sağol canım sağ sağlim gelirler inşallah
kuzum senin daha yenimi kapanmıyor banim bir ay önceden başlamıştı, benim kaşem vardı ve bir ay önce bıraktım giymeyi neyseki şu şişme gibi duranlar var benim vardı allahtan o çok iyioldu yani
![]()
hadi ya maaşllh sanslzın o zman tatlım
şalım var benm de canım onunu kaptmadan kabanın ustne nasıl kullandın ?
cnm kuşağı bağlıyorum..işte şalı sırtıma alıyorum broşle tutturuyorum önünü...uzun 2 tarafı öne geliyo..oluyo vallahi.. Pançolarda var mesela.. Kalın kaşe şeklinde.. Hatta lcw de var... Tavsiye ederim..
esraaaa ikimz kaldık sadece galba benm koca uyudu erkenden film izkerkjen...Bende kapatm filmi
ii geceler canım benm grsrz![]()
slm kizlar.nasilsiniz.
merhaba kızlar nasılsınızz coktandır görüşemedik geçmişte çok birikmiş uğraştım uğrastım ama mmkün diil hepsini okuyamadım. Annem meliyat oldu o yuzden bursaya geldim pazardan beri burdayım gündüzleride hastanedeyim o yüzden..
cnm ya çok geçmiş olsun...sende yorulmuşsundur.annene üzülmüşsündür... Iyidir inş şu anda.. Hayırdır ne ameliyatı
# bushra25
# hnk
# balkupu+
# yssknk
# iklimya34
SLM KIZLAR![]()
# bushra25
# hnk
# balkupu+
# yssknk
# iklimya34
SLM KIZLAR![]()