• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hayatım dr bana göstermiyorki babamızla gidince bol bol ona gösteriyorlar:5:eşimi götürmycem artık bende:60:en son 4 boyutluda dr elini gösterdi parmaklarını saydı ayrıntılıda da ayaklarını koca ayaklıı oğlum benim:16:artık ekranada sığmıyorlar biliosun insallah oğluşum yüzünü gösterir bize..

ayy inşallah canım bak gör bu gittiğinde baya büyümüş olacak. evet doktorlar babalara daha çok ilgi gösteriyor bazen:1:

bizim her halimiz güzel hayatım.:66::12:

Tabii manken gibi bir anneye kilo verirsin demek kolay geliyo.Kulaklarınıda çınlatmasak geleceğin yoktu demekki arada bi çınlatmak lazım kulaklarını:21:

kızzz ne mankenii ayol. 1.63 lük mankenmi olurrr:1::1:tatlım çınlat kulaklarımı ben anında gelirim. işteyim elim işte ama gözüm oynaşta yani kk'dayım bi taraftanda:kkk::33:

gaviskon içmiyormusun canım cekilebilcek birsey değil cünkü insana bir lokma yedirmiyor çıldırtıyor insanı..soğuk sütte iyi geliyor aklında bulunsun sütte yoksa şekerli su birde gece tutuyor özelikle uyumadan önce iç canım rahat uyursun..

gaviskon kullanıyorum canım.gece şurup bile etkili olmuyor.üstüne birde ılık süt içiyorum yastığımın üstüne extra kırlent koyuyorm.başım yüksekte kalınca biraz azalıyor.gece boyu o şekilde yatıyorum.

ayy inşallah canım bak gör bu gittiğinde baya büyümüş olacak. evet doktorlar babalara daha çok ilgi gösteriyor bazen:1:

kızzz ne mankenii ayol. 1.63 lük mankenmi olurrr:1::1:tatlım çınlat kulaklarımı ben anında gelirim. işteyim elim işte ama gözüm oynaşta yani kk'dayım bi taraftanda:kkk::33:

insallah büyümüstür canım seninde hafta sonu dimi kontrolün?cimcime büyümüstür insallah annneye 2kilo aldırdı kesin büyümüstür..

kızlar 3 lü rakamlara geçmeye sizde benim gibi sabırsızlanıyormusunuz?herşey yolunda gider sağlıcakla 30.haftamızıda görürüz inşallah.:nazar:

ben sabah eşime söylemiştim, hatırlıyor musun dedim, şu onlu haftalar bitse de artık yirmilere geçsem diyordum bak şimdi 25 i de geçtim ne güzel dedim :46: :46: kendi kendime sevindirik oldum :69:
çok şükür az kaldı 30 lu haftalara :nazar: :nazar:

kızlar çalışabilir raporu tam 32. hafta da mı alınıyo yani buradan bakıp çizelgem 32 olmus hemen rapor almaya gideyim mi diyecem yada 32 i yi gececek bi ara gidip alacak mıyım ne zaman gideyim ben :1::2::3::4::5:

ben sabah eşime söylemiştim, hatırlıyor musun dedim, şu onlu haftalar bitse de artık yirmilere geçsem diyordum bak şimdi 25 i de geçtim ne güzel dedim :46: :46: kendi kendime sevindirik oldum :69:
çok şükür az kaldı 30 lu haftalara :nazar: :nazar:

allaha çok ama çok şükür.ne kadar şükretsek azdır.az kaldı gerçekten maşallah süphanallah:nazar::emir_bebek:

gaviskon kullanıyorum canım.gece şurup bile etkili olmuyor.üstüne birde ılık süt içiyorum yastığımın üstüne extra kırlent koyuyorm.başım yüksekte kalınca biraz azalıyor.gece boyu o şekilde yatıyorum.

ayy bebişler sağlıkla bir doğsaydı benimde durumum aynı canım yemek yiyemiyorum yemeyincede üzülüyorum...

kızlar çalışabilir raporu tam 32. hafta da mı alınıyo yani buradan bakıp çizelgem 32 olmus hemen rapor almaya gideyim mi diyecem yada 32 i yi gececek bi ara gidip alacak mıyım ne zaman gideyim ben :1::2::3::4::5:

canım 32. hafta bittiğinde alınıyor diye biliyorum, doktora sorucam prosedürü biliyordur.Raporu alıp napıcaz, iş yerine mi SGK ya mı götürücez.. o yönlendirir herhalde.. Gün sayıyorum resmen, ben Şubatı da bitirip, 1 marttan itibaren evimdeyim inşallahhhhhh :21:

insallah büyümüstür canım seninde hafta sonu dimi kontrolün?cimcime büyümüstür insallah annneye 2kilo aldırdı kesin büyümüstür..

ayy canım valla sabırsızlanıyorum seni çok takdir ediyorum o yüzden. ben galiba gayet sabırsız anne olacağım:1:gelişimi arasında belki biraz fark olur 3 haftada büyür diye sabrettim yoksaaa geçen hafta giderdim kesin faket dedim şimdi 1 hafta 1 haftadır o 1 haftada 100 gram alsa bile moralim düzelir. aslında benmde şu gerilik çıkmasaydı sabrederdimde ister istemez meraktayım şimdi. Evet canım hayatımda hiç bu kadar kilo aldığıma sevindiğim bi zaman daha olmamıştı

ya sorma canım o konuyu ben de araştırıyorum henüz bir fikrim yok olunca söylerim birşeyler öğrenebilirsem. bide şey aklıma takılıyor. şimdi biz mesela 31+1 de 32. haftada oluyoruz ya. o yüzden 31 li haftalardamı yoksa normal 32. haftadamı rapor alınacak acaba:37:

canım 32. hafta bittiğinde alınıyor diye biliyorum, doktora sorucam prosedürü biliyordur.Raporu alıp napıcaz, iş yerine mi SGK ya mı götürücez.. o yönlendirir herhalde.. Gün sayıyorum resmen, ben Şubatı da bitirip, 1 marttan itibaren evimdeyim inşallahhhhhh :21:

ben özel sektör elemanıyım.bende 32.haftada ayrılmayı düşünenlerdenim.ama ya sonrası için ne yapacam ücretsiz izin hakkımız var ama özel sektör diye 1 yıl vermiyolar.keşke verseler parası pulu umrumda değil alırım hemen ama sonrası için ne yapacam bilmiyorum işte.siz ne yapacaksınız?

slm güzeller
nasılsınız bugün işyerinde ben keyf yapıyrooum kendime tatil ilan ettim. izlemediğim dizileri falan izliyorum hiç çalışmıyorum canım istemiyr banane
:19:

ohhh ne güzelll ben de nisan 1 gibi evdeyim sanırım

ayy canım valla sabırsızlanıyorum seni çok takdir ediyorum o yüzden. ben galiba gayet sabırsız anne olacağım:1:gelişimi arasında belki biraz fark olur 3 haftada büyür diye sabrettim yoksaaa geçen hafta giderdim kesin faket dedim şimdi 1 hafta 1 haftadır o 1 haftada 100 gram alsa bile moralim düzelir. aslında benmde şu gerilik çıkmasaydı sabrederdimde ister istemez meraktayım şimdi. Evet canım hayatımda hiç bu kadar kilo aldığıma sevindiğim bi zaman daha olmamıştı

ya sorma canım o konuyu ben de araştırıyorum henüz bir fikrim yok olunca söylerim birşeyler öğrenebilirsem. bide şey aklıma takılıyor. şimdi biz mesela 31+1 de 32. haftada oluyoruz ya. o yüzden 31 li haftalardamı yoksa normal 32. haftadamı rapor alınacak acaba:37:

almıstır canım için rahat olsun..bende bu kaadr sabredemezdim Allahtan oğlusum kıpır kıpır bende iyi olduğunu düşünüyorum insallah öyledir..bebişim döndükce karnımda belli oluyor aartık galiba büyümüs:))

slm güzeller
nasılsınız bugün işyerinde ben keyf yapıyrooum kendime tatil ilan ettim. izlemediğim dizileri falan izliyorum hiç çalışmıyorum canım istemiyr banane

ohh güzelmişşş benim de iş yapasım yok, 5 buraya bakıyorum,1 iş yapıyorum :27:
artık hamilelere iş vermesinler, durduğum yerde belim ağrıyo zaten :34:

slm güzeller

aman boş ver çalısma bugun benim de canım istemiyor iş de cok artık yapabildiğim acilleri yaparım bu arada dizi izleyebiliyorsan kore dizilerini tavsiye ederim çok komik oluyor :1:

bende öyleyim canım benim eşimin doğasında yok öyle birseyleri tek tek almak durup durup hepsini bir anda alırız illa..bu ay anneme gitmeyi düşünüyorum gerci istanbula ben hepsini ordan alırım galiba istanbul hem ucuz hemde secenek cok..

Bende bu hafta gideyim diyordum ama kayınvalidem ameliyat oluyor sanırım yine gidemicem:50:

azıcık çalışıym geliyorum kızlarrrr

Hadi çalış gel güzelim sen.Ben hem çalışıyorum hem takip ediyorum,ipin ucunu kaçırdım mı yakalayamıyorum topikte:1:

Back
X