• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

öyle böyle.... Bebişimin mevlüdü benden sorulur..ben ne ikram istersem onu yaparım niyetim o... Benden önce talep eden olursa ne hoş..yoksa çok şükür ben herşeyi yaparım..bu halimle davet veriyosam ben(20 kişilik) yapmaya gelince bi 60 kişilikte yaparım hiç bişey değil...yaterki sen-ben...senin ailen benim ailem söz konusu olmasın çünkü böyle çok şeyler alır insandan boşuna sinir bozukluğu......

dünüş dediğin gibi işte...demek istediğimde o ..işlerine göre konuşanlar varya deli ediyo beni...isim verme konusunda babanın tarafı hak talep eder..artık bizdensin der... Ama başka konuda yok kızın annesi derler... Bizim eşimle düşüncemiz..isminide biz koyduk...beşiğinide biz koyduk..oyuna kimseyi dahil etmiyoruz...karışıklığa gelemem vallahi

Haklısın şekerim;ya bu erkek tarafı ne yapacak kızlar bilen varmı,şimdi eşim erzincanlı onlarda bebeğin eşyaları,beşiği kız anneleri yaparmış sözde,onlar ne yapıyorlar bilmiyorum. İsminide kendim koydum inşallah,çocuğuda kendi istediğim zamanda yaptım çok şükür,kıyafetlerinide eşyalarınıda ben yaparım,alsınlar beşi biryerdelerini gelsinler onlarda:1:

dogru diyon bacim ben gelinime yapicam herseyini:52: simdi kizim olucak insallah kimse birse yapmasin Annem sürekli soruyo ne alalim diye.Kaynanam trye gitti gitmeden mevlüt sekeri ismarladim getirmedi..(gerci annesinin vefatina gitmisti.)eltimin dügün fotolarini getirdi ama.yazdim kara kapli deftere valla ben kac kez dedim kizdigim zamanlarda ben calisiyorum dua edin yoksa cocugun yüzünü zor görürsünüz diye.kimsenin arkasindan konusmam yüzüne söylerim..benimde ilkinde kiz annesi yapar demisti bende onun annemden getirmedim dedim oturttum lafi.kimse kusura bakmasin..:33:
bizde kayınvalide adayı olarak böyle olmayalım dimi bizede böyle derler:64::64::64:

evet canımmm bugün değilmiydi şeker yüklemen tekrar ayy yanlış mı hatırlıyorum:26:

tatlım ben i daha şeker yüklemesi yaptırmıcam sanırım karıştırdın ben 1 hafta daha takip edicem yüksek çıkarsa insüline başlıcaz dedi doktor.bende daha dikkat ediyorum şimdilik ii gidiyo.

canim ne güzel adet öyle besi bir yerde:8: gercekmi diyon?? bizimki bakiyim ücü bir yerde almis mi:9:
Haklısın şekerim;ya bu erkek tarafı ne yapacak kızlar bilen varmı,şimdi eşim erzincanlı onlarda bebeğin eşyaları,beşiği kız anneleri yaparmış sözde,onlar ne yapıyorlar bilmiyorum. İsminide kendim koydum inşallah,çocuğuda kendi istediğim zamanda yaptım çok şükür,kıyafetlerinide eşyalarınıda ben yaparım,alsınlar beşi biryerdelerini gelsinler onlarda:1:

iyi akşamlarr kızlarrr
dün anneannemizz bize sepet beşiğimizi aldı
çok mutluyuz
odamıza kurduk.
yatak odama koyucam onu bebeğim doğunca.
ama şuanlık küçük odamda, gün içinde sürekli bakıyrrumm:)
gelsede yatsaa diye:)

iyi akşamlarr kızlarrr
dün anneannemizz bize sepet beşiğimizi aldı
çok mutluyuz
odamıza kurduk.
yatak odama koyucam onu bebeğim doğunca.
ama şuanlık küçük odamda, gün içinde sürekli bakıyrrumm:)
gelsede yatsaa diye:)

cnm güle güle kullanın beşiğinizi.

canim ne güzel adet öyle besi bir yerde:8: gercekmi diyon?? bizimki bakiyim ücü bir yerde almis mi:9:
Aynen canım 3 ü bir aradayı bırak benim k.validemin altın takacağından şüpheliyim aman önemli de değil zaten Allah'a şükür hiç kimseye ihtiyacımız yok böyle her şeyi kendimiz yapınca kimse de konuşamıyo hiçbir hak iddia edemiyo etmesin de zaten benim k.validem bana değilde hamile olan diğer eltime demiş ikinizinde erkek çocuğu olacak biriniz k.pederin ismini koymuyosunuz demiş bana söylemedi bile söylese de kabul etmem zaten.
ben geldiğim gibi gidiyorum gacilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm hepinizi
hoşçakal kuşum

dogru diyon bacim ben gelinime yapicam herseyini:52: simdi kizim olucak insallah kimse birse yapmasin Annem sürekli soruyo ne alalim diye.Kaynanam trye gitti gitmeden mevlüt sekeri ismarladim getirmedi..(gerci annesinin vefatina gitmisti.)eltimin dügün fotolarini getirdi ama.yazdim kara kapli deftere valla ben kac kez dedim kizdigim zamanlarda ben calisiyorum dua edin yoksa cocugun yüzünü zor görürsünüz diye.kimsenin arkasindan konusmam yüzüne söylerim..benimde ilkinde kiz annesi yapar demisti bende onun annemden getirmedim dedim oturttum lafi.kimse kusura bakmasin..:33:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X