- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.441
kızlarr hayırdır ne oldu hepinize bi sessizleşti topik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu oda takımı nasıl pekii sizcee??
http://www.dortlermoduler.com/UrunDetayResim.php?resim=images/urun/_0_270_327_b.jpg
Eki Görüntüle 125888 ya kızlarr eşimin sadıcı ve nişanlısı bebek arabamızı hediye almak istiyorlarmış hatta almışlar ve bıkac bişi daha almışlar ama bebek arabası tek taraflıymış ve sanırım benım istediğim gibi yeni modellerden değil galıba.geride çeviremem hediye sonuçta ama gönlüme görede rahat kullanabileceğim bişi olmadıktan sonra nasıl kullanıcam onu eşimede yenı alalım dıyemem zaten ayıp olur karşı tarafa.tam olarak bılmıyorum ama modelini koyuyorum buraya chicco marka dandikde değil oto koltuğu hariç almışlar...offff yaaaa istediğim gibi olmucak bebek arabası yaaaa........
http://www.dortlermoduler.com/UrunDetayResim.php?resim=images/urun/_0_270_327_b.jpg
canım bnm çok hoşuma gitti sade şık hesaplı![]()
evet bütün olarak almayı düşünüyorum
fiyatıda 1000 ytl uygun geldi takım olduğu içinnn
ablamda sadece büyüyen beşiğini aldııı ve çok memnun.taş gibi diyorr
cnm şimdi bunun arabsınımı almışlar...güzel bence..sende ayrı olarak ana kucağını alırsın...o zamana kadar bebişin yüzü sana bakar sonra yüzü bakmaz ama olsun...düşünüp almışlar ne güzel.... Olsun.. Takma bence kafana... Bak sana ne dicem..dün eşim annesine aldıklarını anlatıyo iştahlı iştahlı...döndü kadın hııı dedi çevirdi kafasını eşim bi bozuldu... Bişey alsın istemiyorum ama ilgili bile değil...ypısı işte...o yüzden düşünmüşler..çok hoş incelik bence cnm...güle güle kullan..Eki Görüntüle 125888 ya kızlarr eşimin sadıcı ve nişanlısı bebek arabamızı hediye almak istiyorlarmış hatta almışlar ve bıkac bişi daha almışlar ama bebek arabası tek taraflıymış ve sanırım benım istediğim gibi yeni modellerden değil galıba.geride çeviremem hediye sonuçta ama gönlüme görede rahat kullanabileceğim bişi olmadıktan sonra nasıl kullanıcam onu eşimede yenı alalım dıyemem zaten ayıp olur karşı tarafa.tam olarak bılmıyorum ama modelini koyuyorum buraya chicco marka dandikde değil oto koltuğu hariç almışlar...offff yaaaa istediğim gibi olmucak bebek arabası yaaaa........
http://www.dortlermoduler.com/urundetayresim.php?resim=images/urun/_0_270_327_b.jpg
cnm beğendim..fiyatıda süper...ve dediğin gibi genç odası renklerinde...evet bebeksi diil çok.
Ilerde büyüyen beşiğini büyütüpte kullanabilriiz diye düşündüm bnde.
[işte yinede insan kendi beğendiği bişeyi almak istiyor özellikle uzun süreli kullanılan bişeyse bu.artık yapcak bişi yok zaten nabalım ama pusetini kardeşim alıcak markalı oldugu için pahalıdır alamaz sanıyorum artık bakcaz duruma göre.sağol canım.senın kaynananda bı tuhafmış valla aman en iyi kaynanada bile bi b.kluk oluyor.adı üstünde kaynana işteeee![]()
cnm geçmiş olsun yaaa.haklısın bende olsam asla uyuyamazdım.inşallah bi daha yaşamazsınız.
hastane bezi derken neden bahsettin anlamadım ben kaçırmışım galiba.
Ben de anlamadım. Hasta bezi mi demek istedin?
ay yanlış yazmışım aceleden evet hasta bezi diyorum arkadaşlar bizim için olandan![]()
he..bak bu normal pedler olmazmı...geceolandan inceciklerden..hasta bezimi almak lazım...ne kadar oluyo ki... çokmu geliyo... Regl oluyo gibi değilmi bu:26:
arkadaşım hasta bezi al mutlaka dedi ama gel görki onlarda çok büyük yaaaa.... mediumlar biraz daha normal sanki ama bilemedim. nasıl yapmalı diye tecrübeli annelere soralım dedim...![]()
he..bak bu normal pedler olmazmı...geceolandan inceciklerden..hasta bezimi almak lazım...ne kadar oluyo ki... çokmu geliyo... Regl oluyo gibi değilmi bu:26: