- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #32.281
slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
Canım yaa
çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun
ama hiç üzülme çok şükür erken teşhis edildi, müdahalelerinde yapılmış
inşallah sorunsuz sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın.
Dualarım seninle.. öpüyorum..