• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar öyle böyle...anaların yerini kimse tutmaz...bu kesin ne bi şekilde belli...yazık derim sadece..bu zamanda eşime dedim..ölçüp biçtip...ben kendimden geçtim...ama benim yavruma bu ve senin yavrun... ne kadar ilgi gösterir o kadar ilgi görür ben doğurduktan sonra...şuanda 3 gündür burdayım...elimden gelen herşeyi yaptıp.....dubleks bina in çık in çık inanın ayak ağrısı neymiş ben şimdi anladım..2 gün misafir ağırladım akşam yemeğine..kahvaltıya evinde..sırf gönlü olsun die..yorgun düşüyorum akşamları öyle böyle değil..ama allah rızası için.. ama bebişim doğsun bakalım bizi neler beklicek... işin garibi... ümreye gitmeyi düşünüyo hemde mayıs--nisan başı.. kısmet olucakmı gidicekmi... zaman bize neler göstericek..neler olucak... bakalım..hayırlısı olsun artık...

slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
çok geçmiş olsun canım inş vaktinde gelir bebeğin peki iğne verdi mi bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için bana yapılacak önümüzdeki hafta erken doğum riskim yok fakat herkese veriyoruz şimdi dedi acaba senin de başından böyle bir şey geçmiş verdi mi diye merak ettim
tatlişoğlum Çok Geçmiş Olsun....

Selam kızlar hepinize bişi sormak istiyorum hepiniz tetnoz aşınızı yaptırdımı ?
evet yaptırdım ben haftaya 2. doz yapılacak tv den de izledim muhakak yaptırın diyorlar
teşşekürler kızlar,benim gi,bi 26.haftanın başında olup kontrıole giden varmı,bebi,şi kaç klio?benim oğlum 873 gr çıktı araştırdım biraz fala gibi haftasına göre
canım benim 26. haftanın başında yanılmıyosam 880 gr dı normal demişti doktorum 1 hafta önde gidiyordu

nasılsın canım? bebişe maşallahh:nazar::nazar:gayet ii kilosu.bizde büyüttük sonunda:64:[/QUOTE]

leegorkem canım bebişine de çok sevindim gözün aydın :))

Son düzenleme:
cok sagol canim.insallah..:64:
ohhh ne güzel tatlım valla kıskandım seni bol tatilli bir yıl geçireceksin:1::1::2::3::4:

canim ben simdi doktordan raporlu oldugum icin dogum gününe kadar maasimin %100 unu alicamhic kesintisiz.ve bu raporlu günlerim dogum iznindende eksilmiycek.kendiligimden cikmadim ki izne doktor yazdigi icin..o 16 haftam dogdugu gün baz alinarak basliycak ve yine ilk 14 hafta maasim%100 den ödenicek son 12 haftasi %80 den ödeniyo firmanin kurallari kanunen.dogum iznim bitince tatillerim yine % 100 ödeniyo.geri kalan 3 ayda sadece ücretsiz iznimde maas almiycam.burda böyleTRde nasil onu bilmiyorum.benim oglumdada böyle olmustu.
haklısın canım. ahh şu izinler uzasaydı. peki 12 hafta raporlusun ya onun maaşı kesiliyor sigortadan alıyorsun diye biliyorum ben. doğrumu? bir de doğumdan önce 37. haftada çıkman lazım ya normalde. 16 haftanın 3 haftası ordan gidiyor ve doğumdan sonraya 13 hafta kalıyor. ama senin bu durumunda galiba 3 haftanın tamamı kesilmeden direkt 16 hafta olarak kulanabiliyorsun?

canım valla yeter çalıştığımız. bu özel bir durum bebişinle tadını çıkar ii yapmışsın

destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar...sağolsun kayınvalidem geldi ben kalkmıyorum yatıyorum bana bakıyor....
hayırlı senınkı demekkı benımkının kızından bana sıra gelmedı.
ayy haklısın canım ya. işte kendi elimizde tamam ama bi yere kadar. çünkü ben yine aynı şeyleri yedim. bak 2 hafta işe gitmeyince kendimi toparladım bu benim elimdemi yani?seninki de aynı mevzu. senin elinde tamam ama bakan olmayınca yorulunca ister istemez senin elinden çıkıyor konu. tabi diyemez. kabul edermi hiç. sanki yazlık geç kaldı:63:

canım ben çıkıyorum
öpüyorum seni ve bebişi. ii bak ikinizede:80:

evt ben tek yapamdım elımde değil bundan sonra annmle devam etcem.sen de yorma kendını az kaldı sabır etcez.gorşuruz bızde sızı optukk:emir_bebek::16:

asl17 canım bana öyle bir iğne verilmedide yapılmadı da sadece antibiyotik iğne yapıldı her ay yapılacak dedi.sanırım enfeksiyonlar için bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra tabi acil bişey olmazsa..gittiğimde sorarım...

kızlar öyle böyle...anaların yerini kimse tutmaz...bu kesin ne bi şekilde belli...yazık derim sadece..bu zamanda eşime dedim..ölçüp biçtip...ben kendimden geçtim...ama benim yavruma bu ve senin yavrun... ne kadar ilgi gösterir o kadar ilgi görür ben doğurduktan sonra...şuanda 3 gündür burdayım...elimden gelen herşeyi yaptıp.....dubleks bina in çık in çık inanın ayak ağrısı neymiş ben şimdi anladım..2 gün misafir ağırladım akşam yemeğine..kahvaltıya evinde..sırf gönlü olsun die..yorgun düşüyorum akşamları öyle böyle değil..ama allah rızası için.. ama bebişim doğsun bakalım bizi neler beklicek... işin garibi... ümreye gitmeyi düşünüyo hemde mayıs--nisan başı.. kısmet olucakmı gidicekmi... zaman bize neler göstericek..neler olucak... bakalım..hayırlısı olsun artık...

evt analrın yerını kımse tutmaz.çok yorma kendını sende canım.

jojop ben kan uyuşmazlıgını sormuştum eger hamıleyken kanama olursa ıgne vurcaz demıştı.bebk dogduktan sonra kan grubuna bakılcak ondan sonra gerek varsa vurulcak dedı.ılk duşugumden sonra vurulmştum bırde onu sordu

cnm ben de düşükten sonra vurulmuştum.bu gebelikte kanamamdan sonra da vuruldum.geçen hafta 28.haftamda da vuralım dedi doktor.önce indirekt coombs testi yapıldı negatif yani bebek etkilenmemiş iyimiş bundan sonra da erken doğum riskine karşı galiba yaptı.bilmiyorum tam neden internette tedbiren 28 de yapılır yazıyo

ayy sağolun kızlar 3haftadır kendimi de yedim çevremdekileri de:1:dün akşam da bugün kontrol var diye o kadar streslendimki durup duruken ağlamaya başladım. kociş de şaşırdı.aslında olay şöyle oldu. kociş üstümü örtüyordu yatarken sırtın açık kalmasın falan diye. e sana yorgan yetmez hepsi benim taraf da dedim. var ya benim tarafta da dedi sen açık kalma dedi. ben bi başladım ağlamaya:60::60:sen beni artık sevmiyosun ters cevap veriyosun diye yazık adamcağız şaşırdı kaldı:1::1:ama onun kadar ben de şaşırdım. hiç bişey demedi garibim ters bişey de demedi. ben seni sevmesem üstünü örtermiyim falan dedi:1::1:ağladıktan sonra ohh be rahatladım özür dilerim aşkım biraz streslendimde yarın için deyip paşa paşa hatamı kabul ettim:60:

cnm cok gecmişolsun stresi attın bebişin arayı kapatmış:nazar:gözanaydın

Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım:43::43::43:
cnm bol bol ıhlamur iç meyve ye ama yatmadan da gecmiyo.dinlenmek şart ben de 10 günde atlattım

KIZLAR DÜN ABİM Bİ ARKADAŞINI GETİRDİ MOBİLYACI ÖLÇÜ ALDI HEM FORTMANTO YAPTIRIYORUZ HEM DE BEBEK ODASI DAHA ÖNCEDEN COK BAKTIM AMA ÇOK ÇOK İÇİME SİNEN BİR TAKIM BULAMADIM

cnm çok beğendim çok güzel bence.hem uzun süre kullanır sade ve şık

Elma Kız Bebek Odası

SİZCE BU NASIL VE BU TARZ BEYAZ VE SADE BİR MODEL ARIYORUM

slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..

cnm cok geçmişolsun neyse ki erken farkedilmş buna da şükür.üzülme inşallah sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza

asl17 canım bana öyle bir iğne verilmedide yapılmadı da sadece antibiyotik iğne yapıldı her ay yapılacak dedi.sanırım enfeksiyonlar için bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra tabi acil bişey olmazsa..gittiğimde sorarım...

ben de haftaya ama gittiğimde ayrıntılı bir sorucam çünkü burada genelde sordum kimseye böyle bir şey söylenmemiş

ALS17 canim senin dedigin o igneyi erken dogum riski olanlara vuruyolar burda eger sürekli sancili bir hamilelik gecirdiysen ve alttan acilma varsa yapiyolar kuzeninim öyleydi ordan biliyorum.normalde yapilmiyo..seninde öyle bir riskin yokmus niye doktor normal gelisimini beklemiyo ki cigerlerin..

ben de haftaya gittiğimde ayrıntılı bir sorucam çünkü burada genelde sordum kimseye böyle bir şey söylenmemiş

kan uyuşmazlığı bizdede var banada yapıldı iğneden 28. haftada doğum ve düşükten sonrada yapılmıştı..indirekt coombs testi bizdede negatif çıktı etkelenme olmamış ama doktor yinede geçen hafta iğneyi yaptı..

ALS17 canim senin dedigin o igneyi erken dogum riski olanlara vuruyolar burda eger sürekli sancili bir hamilelik onu anlamadım ve alttan acilma varsa yapiyolar kuzeninim öyleydi ordan biliyorum.normalde yapilmiyo..seninde öyle bir riskin yokmus niye doktor normal gelisimini beklemiyo ki cigerlerin..

işte ben de onu anlamadım riskten zaten hiç bahsetmedi şimdi herkese vuruluyor hastanemizde dedi bütün hamilelere

slllm kızlar nasılsınız umarımmm herkes iyidir selam verip çıkıcaz yorgunluktan ölücem:5::5::5:

tatlişoğlummm: canım çok geçmiş olsun erken farkedilmesi büyük şans olmuş gerçekten detaylı usg deki doktorda bana demişti ama kendi doktorum ölçtü hem vajinal olarakta baktı normal dedi herşey normal dedi ama benimde sürekli aklımda açıkcası Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun dikkat et kendine canım

esracımm ne güzel planlarınız var Rabbim inş. mustafa yusufla mübarek yerlere gitmeyi nasip etsin:54:

kızlar sizde benim gibi bebeğinizin hıçkırığını hissediyormusunuz bende yeni öğrendim hıçkırık olduğunu.alt karnımda böyle ritmik kalp atımı gibi hareketler hissediyordum meğersem kızımın hıçkırığıymış daha çok kasığıma doğru hissediyorum...allahım bugunleride gördük ya çok şükür yarabbim.:43:

tatlışoğlum üzüldmm cnm, şimdi okudum
inş. bi sorun olmazda zamanında doğar bebişin.

esraa bnm kayınvalidede martta kocasıyla köyüne gitmek istiyoo
amaa ben açık açık söledimm aslaa gidemezsnn, kim bakıcak bana dedm.
kızı çağırıyormuşş, valla ben bilmem ben doğum yapıcamm, babam nereye giderse gitsin ama sen gdemzsn dedm
hiç bişey demedi, eğer giderse büyük bi kavgamız olucak
her lazım olduğunda gidiyorrr

kızlar sizde benim gibi bebeğinizin hıçkırığını hissediyormusunuz bende yeni öğrendim hıçkırık olduğunu.alt karnımda böyle ritmik kalp atımı gibi hareketler hissediyordum meğersem kızımın hıçkırığıymış daha çok kasığıma doğru hissediyorum...allahım bugunleride gördük ya çok şükür yarabbim.:43:

evet bnde bazen hissediyorum
sürekli aynı yerde hafif şekilde atıyır
hıçkrıık olduğunu öyle anlıyorum:)

Back
X