• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız. biz yine deli gibi alışveriş yaptık dün. bebişlerin cicileri kısmına ekledim aldıklarımızın bir kısmını. ayy süper bii indirime denk geldik bebettonun tüm ürünleri %50 ile %75 indirimliydi bii dünya şey aldık 100 lira tuttu eşim mağazadan zor çıkardı beni. yaa şukadarını söyleyim bebettonun 5 li setlerini 3.50 ye aldık gerisini siz düşünün artık

canım hangi şubesinden yaptınız alışverişi ve ne zamana kadar geçerli acaba bu fiyatlar çok merak ettim ya

Aysu cnm ben de seni görsem de sorsam diyordum kilo alımın nasıl devam ediyor yavaşlatmanın bir yolu var mı mesela düzenli yürüyüş zayıflatır mı

cnm hiç kafana takma bir haftaya kadar normal kabul ediliyormuş dalin kötü kokuyorsa ben de senin gibi hacışakir alayım biraz koku hastalıgı var :1::2::3::4:

Sağol mesacım, iyi ki varsınız :70: :69:
Bu arada geçmişi okurken eklediğin bebek odasına bayıldımmm :69:
çok güzel :nazar: yaptırırsan güle güle kullanın :69:

canım sıkma canını benim bebeğimde bir ara 10 gun geridi ilk başlarda sonra düzeldi bu ara cok yorma kendini iyi beslen uyu bolbol toparlar maşallah haftasına göre klosuda cok iyi kuzucuğun :nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan sakınsın bebeklerimizi

Fundacım çok sağol :70: :69:
Aminn :nazar: Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :nazar:

Son düzenleme:
iyiyim tatlım sen nasılsın bu sabah aysu ya baktım göremedim kilo alımını merak ettim ben sürekli kilo alıyorum içtiğim su yarıyo ve oyle cok cok birşey de yemiyorum kafayı yiyecem 9,5 kilo aldım şimdiye kadar peki ya senin nasıl

cnm beni sormuşsun.bugün şekerim için kontrolüm vardı anca gelebildim eve.
kilo durumum çok iyi gidiyo benim.diyetteyim zaten biliyosun.diyetime başladıktan 1 hafta sonra 300 gram vermiştim dün tartıldım 1 kilo vermişim toplamda.ama doktorun tartısında tartılıyodum hep evde tartılmıyodum ben.doktorada cumartesi yada önümüzdeki salı gidicem.
sen diyet felan yapıyomusun?

Selam kızlar :49:

Doktordan geliyorum miniğimi gördüm :69:
822 gr olmuş :nazar::69: iri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş :emir_bebek:
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım :59:
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var :59:

Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?

Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu :25:

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
cnm maşallah :nazar::nazar: hiçte küçük değil bebişin.doktorununda dediği gibi usgde 3-5 gün farkediyo.ama sen genede beslenmene dikkat et.aburcuburdan çok sebze ve et grubu tüket.

Aysu cnm ben de seni görsem de sorsam diyordum kilo alımın nasıl devam ediyor yavaşlatmanın bir yolu var mı mesela düzenli yürüyüş zayıflatır mı

cnm ben diyetimi yapıyorum ayrıca her öğünden sonrada yürüyüşe çıkıyorum.15-20 dk olsada ihmal etmiyorum.bu günlerde çok yorgunum gerçi bazen aksıyo ama günde 1 kere muhakkak 1 saat yürümeye çalışıyorum acayip işe yarıyo.

bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.

sizler nasılsınız güzel nisan anneleri?

Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var :59:

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
SLM CANIM...MAŞALLAH BEBİŞİN BÜYÜMÜŞ...2-3 GÜN GERİ OLMASINA ÜZÜLME..DİNLEN BİRAZ... BESLENMENE DİKKAT ET DİCEM AMA...SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..KENDİNİ... İÇİNİ FERAH TUT.. NERELERDESİN BU ARADA..NELER YAPIYOSUNUZ BAKALIM..YOKMU CİCİLERİN HE..:16:
Selam kızlar.
Bugün sayfalar fazla ilerlememiş sanki.
CNM SAYFA Tadilattaydı..o yüzden malum geri kaldık forumdan..:47: 3 sayfacık ilerlemiş sadece pöfff

bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.

gözün aydın cnm... insülin kullanmamana sevindim... yürüş feci işe yarıyo vallahi...çok şükür 1 saat yürüsem tık yok...:nazar: bel ağrımda olmuyo...

Gözün aydın canım.
Birkaç gün önden gitmesi nasıl etkilemiyorsan geriden gitmesi de etkilemez merak etme canım.
Ben daline güvenmiyorum.
O nedenle hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum.
Bebeğin kıyafetlerini de otomatik makineler için olan sabun tozuyla yıkıycam.

İnsüline gerek kalmamasına çok sevindim canım.
CNM SAYFA Tadilattaydı..o yüzden malum geri kaldık forumdan..:47: 3 sayfacık ilerlemiş sadece pöfff

Hımm ben de diyorum niye kimse uğramamış.

Hepinize teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız :69:
:16:

Selam kızlar.
Bugün sayfalar fazla ilerlememiş sanki.

Sarissacımm :16: Hoşgeldinn :70: site ba:70:kımdaymış ben geldim bi mesaj yazdım sonra bakıma girdi :26:

Slm canlarım.....sizden geri kalmamak için 2. Pancereden geçmişi okucam..inş herkes iyidir..biz mutluyuz...:16: Evimizdeyiz... çok şükür.. :24:

Hoşgeldin esracım :16:

cnm maşallah :nazar::nazar: hiçte küçük değil bebişin.doktorununda dediği gibi usgde 3-5 gün farkediyo.ama sen genede beslenmene dikkat et.aburcuburdan çok sebze ve et grubu tüket.

Sağol aysucum :70:
ne zamandır kırmızı et yiyemiyordum kokusu ağır geliyordu ama bundan sonra bebişim için yemeliyim :69:

Çok sevindim canım :70: inşallah bundan sonraki kontrollerinde de herşey yolunda gider :70:
Bugün bende şeker yüklemesi yaptırdım 132 çıktı doktorum normal dedi :nazar:

SLM CANIM...MAŞALLAH BEBİŞİN BÜYÜMÜŞ...2-3 GÜN GERİ OLMASINA ÜZÜLME..DİNLEN BİRAZ... BESLENMENE DİKKAT ET DİCEM AMA...SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..KENDİNİ... İÇİNİ FERAH TUT.. NERELERDESİN BU ARADA..NELER YAPIYOSUNUZ BAKALIM..YOKMU CİCİLERİN HE..:16:

Sağol esracımm :70: bebeişim bazen 3-4 gün ileride çıkıyordu ozaman sorun yok ama 2-3 gün geriye düşünce hemen panik oldum, kızlarda sağolsun herkes içimi rahatlattı iyi ki varsınız :69:

En son park yatağımız biberonumuz emzirme atletimiz ve park yatağın yatağını almıştım cicilere ekledim daha da bişi almadım önümüzde ki hafta sonu gidip bebişiimin eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum :49:

Doktorumda artık hazırlıklar hızlansın, 30 haftadan sonra zaman su gibi akar dedi :69:
Bu arada rahim ağzı kapalıymış, idrar yollarımda hafif iltihap varmış şekerim ve kan değerlerim normal çıktı :nazar:
bebeğin başı sağ kaburgamın altındaydı ama şimdilik doğum pozisyonu için erken ozamana kadar yüzlerce kez döner dedi, bu konuyu dert eden arkadaşlarımız vardı onlarda okursa onlara moral olur :70:

Gözün aydın canım.
Birkaç gün önden gitmesi nasıl etkilemiyorsan geriden gitmesi de etkilemez merak etme canım.
Ben daline güvenmiyorum.
O nedenle hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum.
Bebeğin kıyafetlerini de otomatik makineler için olan sabun tozuyla yıkıycam.

Sağol sarissacım :16:

Ben dalinden okadar kötü kokulu bi deterjan beklemiyordum açıkçası :19: koklayınca midem bulandı diyebilirim.. Neyse ki alternatifler var :70:

Hepinize teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız :69:
:16:

Sarissacımm :16: Hoşgeldinn :70: site ba:70:kımdaymış ben geldim bi mesaj yazdım sonra bakıma girdi :26:

Hoşgeldin esracım :16:

ne zamandır kırmızı et yiyemiyordum kokusu ağır geliyordu ama bundan sonra bebişim için yemeliyim :69:

Çok sevindim canım :70: inşallah bundan sonraki kontrollerinde de herşey yolunda gider :70:

Sağol esracımm :70: bebeişim bazen 3-4 gün ileride çıkıyordu ozaman sorun yok ama 2-3 gün geriye düşünce hemen panik oldum, kızlarda sağolsun herkes içimi rahatlattı iyi ki varsınız :69:

En son park yatağımız biberonumuz emzirme atletimiz ve park yatağın yatağını almıştım cicilere ekledim daha da bişi almadım önümüzde ki hafta sonu gidip bebişiimin eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum :49:

Doktorumda artık hazırlıklar hızlansın, 30 haftadan sonra zaman su gibi akar dedi :69:
Bu arada rahim ağzı kapalıymış, idrar yollarımda hafif iltihap varmış şekerim ve kan değerlerim normal çıktı :nazar:
bebeğin başı sağ kaburgamın altındaydı ama şimdilik doğum pozisyonu için erken ozamana kadar yüzlerce kez döner dedi, bu konuyu dert eden arkadaşlarımız vardı onlarda okursa onlara moral olur :70:

çok sevindim cnm herşey iyi yani..bizim minikte bu gün sağ kaburgama kafasını koymuş ay öpesim geldi mis kokulu kafasından ama eğilemedim malum:9: ah ah diyorum anam kocama ona buna anlayan yok zaman geçiyo die ama:27: bakalım.. çok şükür baya bişeyler var gerçi almışız ama işte kafamda daha eksikler varya :9: sağlıkla gelsin bebişlerimizi inş...

bugün ne kadar uzun sürdü sitede tadilat :59: :59:
kaç saat giremedim buraya...:63:

Nasılsınız güzel anneler :92: :92: :92:
yeni cicileri ekleyen anneler, bayıldım hepsine.. İnşallah aldıklarımızı güzel günlerde giyer bebeklerimiz..:nazar: :nazar: :nazar:

gözün aydın cnm... insülin kullanmamana sevindim... yürüş feci işe yarıyo vallahi...çok şükür 1 saat yürüsem tık yok...:nazar: bel ağrımda olmuyo...

çok teşekkür ederim cnm.evet yürüyüşle rahatlatıyo benide zinde hissediyorum kendimi.

İnsüline gerek kalmamasına çok sevindim canım.

çok saol cnm.

çok saol cnm.
seninde şekerin iyi çıkmış çok sevindim.et yiyemiyosan baklagillerden yemeye çalışm cnm.onlarda et yerine geçiyo.

cnm ben diyetimi yapıyorum ayrıca her öğünden sonrada yürüyüşe çıkıyorum.15-20 dk olsada ihmal etmiyorum.bu günlerde çok yorgunum gerçi bazen aksıyo ama günde 1 kere muhakkak 1 saat yürümeye çalışıyorum acayip işe yarıyo.

ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum onun haricinde herşeyden yiyorum ama tıka basa doldurmuyorum mide mi aksamları da yoğurt ve salata ağırlıklı yiyorum yürüyüş ise sadece sabah işe gelirken 20 dk yapabiliyorum sürekli oturararak çalışıyorum diye iş yerinde egzersiz e başladım 2 gündür işlerim hafif bizim katta da kimse olmayınca odada yürüdüm bacak kaldırma egzersizi yaptım bir saat kadar evde de çok hareketliyim aslında ev işi yemek çamasır bazen hiç oturamadğm oluyo hala bana neyin yaradıgını çözemedim kalsiyum mu magnezyum mu yoksa meyveler mi ben hiç meyve yemezdim şimdi elimden düşmüyor

yeni cicileri ekleyen anneler, bayıldım hepsine.. İnşallah aldıklarımızı güzel günlerde giyer bebeklerimiz..:nazar: :nazar: :nazar:

hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz oğluşumla ya senle miniğin nasılsınız?

hoşgeldin cnm..evet baya sürmüş tadilat..esasında bunun aslı tadilat değil..sita yönetimiyle görüşmüştüm bi ara... forumu hacklemeye çalışıyolarççel koymaya çalışıyolar yani..malum talep fala bi forum olduğu için... onunla uğraşıyolar..ciddi ciddi sıkıntılı bi durummuş yani..

Mrb kızlar çok takip edemedim. Sadece bammbik canım senin yazdıklarını gördüm.Tatlım bebklerin 1 hafta ileri 1 hafta geri olması çok normal takma kafana.Benim dün 1092 gr çıktı bebeğim ama doktor bizimkine tombiş dedi :) Hem bir sitede 26.haftada bebeklerin kilosunun 650 ile 1500 gr arasında değişebileceğini okudum.

Back
X