- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #32.881
canını sıkma kim ne istiyorsa onu desin..kasılmalar ağrılı olduğu zaman sorun oluyormuş..dün doktorum öyle söyledi..senin dediğin kasılmaları çok sık hissediyordum ağrılı bir şekilde ilaca başladı..şimdi şükür kalmadı..sadece ayağa kalktığımda ,yada biraz fazla ayakta kaldığımda kasık tarafımda düz bir şerit şeklinde kasılma oluyor oda önemli değil dedi..gün içinde bu kasılmalarınız sık olursa muhakkak doktorunuza söyleyin..benim nts de sancım çıkmıştı o yüzden erken doğum olabilir demişti..
canım yaaa
Haklısın anlamıyolar
Nazım zar zor eşime geçiyor o kadar,
anneciğim yanımda olsa ona kesin geçerdi deO ankarada ben izmirde..
![]()
sağol kızlar ya...bide bizim şöyle bi şeyimiz çıktı...eşim herhangi bi sorun yok çok şükür...biraz rahatlığından dolayı... Dükkanını devredicek inş yakın zamanda verirse... Diyo hem zamanım olucak hemen alış verişi yaparız..hemde seninle daha çok zaman geçiririm... çok çaba harç-cıyo bu işe istediği verimi alamıyo... Inşaat işine yada düzenli bi işe giricek..sırf daha rahat olmak için... Işte onu bekliyorum..kaynanamlada gitmicem eminönüne... Beni anlamayan kişilerle birlikte olmak istemiyorum...ev kuşu oldum vallahi kızlar... öyle işte... Rabbim bize şifa versinde sağ sağlim bebişlerimizde gelsin...