• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canını sıkma kim ne istiyorsa onu desin..kasılmalar ağrılı olduğu zaman sorun oluyormuş..dün doktorum öyle söyledi..senin dediğin kasılmaları çok sık hissediyordum ağrılı bir şekilde ilaca başladı..şimdi şükür kalmadı..sadece ayağa kalktığımda ,yada biraz fazla ayakta kaldığımda kasık tarafımda düz bir şerit şeklinde kasılma oluyor oda önemli değil dedi..gün içinde bu kasılmalarınız sık olursa muhakkak doktorunuza söyleyin..benim nts de sancım çıkmıştı o yüzden erken doğum olabilir demişti..

canım yaaa :48:
Haklısın anlamıyolar :41:
Nazım zar zor eşime geçiyor o kadar,
anneciğim yanımda olsa ona kesin geçerdi de :69: O ankarada ben izmirde.. :50:

sağol kızlar ya...bide bizim şöyle bi şeyimiz çıktı...eşim herhangi bi sorun yok çok şükür...biraz rahatlığından dolayı... Dükkanını devredicek inş yakın zamanda verirse... Diyo hem zamanım olucak hemen alış verişi yaparız..hemde seninle daha çok zaman geçiririm... çok çaba harç-cıyo bu işe istediği verimi alamıyo... Inşaat işine yada düzenli bi işe giricek..sırf daha rahat olmak için... Işte onu bekliyorum..kaynanamlada gitmicem eminönüne... Beni anlamayan kişilerle birlikte olmak istemiyorum...ev kuşu oldum vallahi kızlar... öyle işte... Rabbim bize şifa versinde sağ sağlim bebişlerimizde gelsin...

selam canlarım....:3: :26: kasılmalardan... vs bahsetmişsiniz... dün gece hiç uyuyamadım.çkarnım inanılmaz serti.... öne doğru toplanıyo sanki... 12 de başladı bebiş hareketlenmeye şimdi normale döndü şükür... bu erken doğum vs çok korkuyorum ya..:5: yalancı kasılmalar vs vs... her sy farklı bi tedirginlik..napıcaz biz... benim diğer üzüldüğüm konuda şu...eksiklerim artık bitsin diyorum... kızlar iyiym die gerçekten çok hareketliyim bu gün misafir gelcek mesela eşim sağolsun anlamıyo beni..kimse anlamıyo.i.kaynanama kalsa evini temizlesem mutlu olucak.. bi garip bunlar... biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyoru..:5: ve kaynanam o gün dio ki bilg hastası olmuş orda kaldım ya 3 gün... slak... sen mi beni anlıyosun onlarmı(nisan anneleri) bilmiyorum..İYİKİ VARSINIZ..:5:

boşver canım sen. hamilenin derdinden yine en ii hamile anlar. insanlar yaşadıklarını zamanla unutuyorlar çünkü. aman hiç bişeyi takma kafana bak ben stresli 15 gün geçirdim herşeyi kafama taktım bebiş 10 gün geri gitti. sen mustafa yusufuna bak. sonra da kendine. şimdi bizim herkesi değil, herkesin bizi düşünmesini gerektiren bir zaman.

canm benm kıyamamam sana benmde kasılmalarım var ama bende yumuşama var rahim ağzımda iğne fln vuruldm inan en tehlkeli dönemler dr.a git derim ben hemen we herşeyn başı stres kayınvalide koca onların hepsini geççen ben stresten bu hale geldm ltfn dkkat et kendne

kesinlikle cnm.... Eşime o gün bi şey yolladım... Mutluluğuma ortak olmayanlar...engelde olmasınlar die...anladı o... Cnm belki ben saçmalıyorum..çünkü bebiş toplanıyo hissediyorum genelde o oluyo ama..malum tecrübesiz olduğum için...bu sertliği doktora gösterdim dedi bu çok normal... Bu gün misafirlerim gelcek... Fazla bişey yapmadım... Dünden baya hazırladım...önümde 26 sı günüm var bende..ondan sonra bitti...misafirdi yok çaya dı kimseyi almıcam... Evime bebişimin kıyafetlerine ayırcam kendimi...

slm kuşum
kan hapı bendede aynı sorunu yaptı hatta hemoroidim bile oldu :43: :43: balık yiyemiyorum diye balık yağı yazmıştı doktor o düzene soktu şimdi rahatım allaha şükür
darısı başıma inş. belki zmnla düzelir benimki de
afiyet olsun cnm bebişine yarasın.
cnm pekmezde kansızlığa çok ii geliyo şekerinde çıkmamış bol bol pekmez tüket bence.kan hapı kiminde kabızlık yapıyo bide sen 2 tane içiyomuşsun.sabahları aç karnına kayısı yersen faydası olur sanırım.yada kabızlık içinde ilaç veriyolar doktorunla konuş.kabızlık gebelikte ii değil bide artık son aylarımızdayız.
bu haplarımın yanında birde sabahları keçi boynuzu pekmezi içiyorum daha da iyi olur diye..Az önce de kayısı falan aldırdım inş. daha iyi olurum kayısı ile..
selam canlarım....:3: :26: kasılmalardan... vs bahsetmişsiniz... dün gece hiç uyuyamadım.çkarnım inanılmaz serti.... öne doğru toplanıyo sanki... 12 de başladı bebiş hareketlenmeye şimdi normale döndü şükür... bu erken doğum vs çok korkuyorum ya..:5: yalancı kasılmalar vs vs... her sy farklı bi tedirginlik..napıcaz biz... benim diğer üzüldüğüm konuda şu...eksiklerim artık bitsin diyorum... kızlar iyiym die gerçekten çok hareketliyim bu gün misafir gelcek mesela eşim sağolsun anlamıyo beni..kimse anlamıyo.i.kaynanama kalsa evini temizlesem mutlu olucak.. bi garip bunlar... biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyoru..:5: ve kaynanam o gün dio ki bilg hastası olmuş orda kaldım ya 3 gün... slak... sen mi beni anlıyosun onlarmı(nisan anneleri) bilmiyorum..İYİKİ VARSINIZ..:5:
Selam tatlım,
aynı dertten bende muzdaribim bende cidden bazen eşime yakındığımda falan abarttığımı düşünüyor sanki..nazlandığımı düşünüyormuş gibi davranıyor yani ben öyle hissediyorum..
GEçen kaynanamla da telde konuşuyoruz.haftasonu kızı gelmiş evini falan temizlemiş süpürmüş falan bana onları anlatıyor..sanki iğneleme yapmak istiyor gibi.ben zaten çalışıyorum valla kendi evimin temizliğini bile yapamıyorum..heryer de abartısız tozlar uçuşuyor arada..şöyle içime sinebilecek bir abla da bulamadım ki ara ara çağırayım ben yokken evi temizlesin..kalkmış kaynanamda böyle söylüyor insanın tepesini attırıyorlar iki dakka da bazen:47::47:

boşver canım sen. Hamilenin derdinden yine en ii hamile anlar. Insanlar yaşadıklarını zamanla unutuyorlar çünkü. Aman hiç bişeyi takma kafana bak ben stresli 15 gün geçirdim herşeyi kafama taktım bebiş 10 gün geri gitti. Sen mustafa yusufuna bak. Sonra da kendine. şimdi bizim herkesi değil, herkesin bizi düşünmesini gerektiren bir zaman.

ah cnm ah çok haklısın.... Bi eşim...bi annem bana hissettirenler..beni biraz düşünenler...gerisi fıs.... Allahım beni affetsin...oğlumu sağlıkla yollasın o benim güç kaynağım olcak inş... Herşeyim olucak...

Erenelif Bebeknikah Şekerleri FACE EKLEYİN...RESİMLERE BAKIN KIZLAR GÜZEL KAMPANYALAR VAR FİYATLAR ÇOK UYGUN.... SKORPİON DÜN SİPARİŞ VERDİ HATTA YURT DIŞINA BİLE YOLLUYOLAR..

teşekkür ederim kızlar bende dinleniyorum işte doktor artık gezme yok dedi. canım sancım falan nolmadı hiçbir sorunum yoktu.rutin kontrole gittiğimde farkettik iyikide erken farkettik dedi yoksa allah korusun 10 gün sonra doğum olurdu dedi.şimdide hiçbişeyin garantisi yok ama en azzından önlem alındı bundan sonra bol bol dinlenmem lazım yaatıyorum işte....

Bende de plesanta en alttaydı..Şimdi de nerdeyse plasanta rahimin ucundaymış..Ani kanamam olabilirmiş..Zaten önceden beri doktorum söylemişti..Birde erken doğum tehdidi varmış onun için de ilaç kullanıyorum..Doktorum ağır kaldırmayacaksın ve dinleneceksin dedi..10 dakikadan fazla yürümem yasak..Dün doktordan gelirken arabaya kadar yürüdüm.Bütün gece sancıdan kıvrandım..
Doktorum yapacak bir şey yok dinleneceksin,ilaçlarını kullanacaksın dedi..İnsan tedirgin oluyor ama burada 2 ay kaldı..Ben sezeryan olacağım zaten..Canımızı sıkmaya gerek yok,dikkat edelim..Uzun bir yol kattettik..Az bir zamanımız kaldı..:)

darısı başıma inş. Belki zmnla düzelir benimki de

bu haplarımın yanında birde sabahları keçi boynuzu pekmezi içiyorum daha da iyi olur diye..az önce de kayısı falan aldırdım inş. Daha iyi olurum kayısı ile..

[ı]selam tatlım,
aynı dertten bende muzdaribim bende cidden bazen eşime yakındığımda falan abarttığımı düşünüyor sanki..nazlandığımı düşünüyormuş gibi davranıyor yani ben öyle hissediyorum..
Geçen kaynanamla da telde konuşuyoruz.haftasonu kızı gelmiş evini falan temizlemiş süpürmüş falan bana onları anlatıyor..sanki iğneleme yapmak istiyor gibi.ben zaten çalışıyorum valla kendi evimin temizliğini bile yapamıyorum..heryer de abartısız tozlar uçuşuyor arada..şöyle içime sinebilecek bir abla da bulamadım ki ara ara çağırayım ben yokken evi temizlesin..kalkmış kaynanamda böyle söylüyor insanın tepesini attırıyorlar iki dakka da bazen:47::47:
[/ı]

cnm 3 gün eşim rizede oldu zamanlar ben kaynanamdaydım... Gün içinde sabah gidep akşam gelen eşi yok..oğlu desen durakula gece ayakta gündüz uyur vs... Odamız yukarda...ben oturaklı lavaboya gidiyorum oda aşşağıda... Sürekli in çık in çık..mutfak aşşağıda in.. çık... 2 tabak yemek yesem hasta die kaç tencere yıkıyorum...vallahi şikayetmi ediyosun die sor...evettttttttttttt ediyorum...çünkü şuan hamileyim öncesi umrumda dahi değil yaparım biliyo..ama şimdi beni düşünen yok..nefret ettim resmen ya nefretttttttttttttttttttttttt

Canım hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz ama inşallah bunlarda geçecek hayırlısıyla bebişkolarımızı sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza alcaz...Bu arada bende senle kesinlikle aynı fikirdeyim İYİKİ BU TOPİK VAR,İYİKİ NİSN ANNELERİ VAR ve bnm içinde İYİKİ SEN VARSIN cnm.Yoksa gerçektende iyicene yalnız kalcaktım bu gurbet ellerde,ne yazıkki ben burda çok yalnızım ALLAH ıma bin şükürler olsunki yazıylada olsa dertleşebildiğimsizler varsınız.Etrafımdaki sorunlu insanlarla uğraşmaktansa saatlerimi bsayar başında geçirmeyi tercih ediyorum.Hiç değilse sizler kıskançlık yapıp gereksiz yere üzmüyorsunuz beni sırf kıskançlık yüzünden hamilelikte bari üzmeyin bakın iyi değilim dediğimde beter ol demiyorsunuz bana daha ne denilebilirki...Sadece kendime acıyorum okadar...

selam arkadaşlar, uzun zamandır girememiştim, eskileri okuyordum amma yazmışsınız yaww.
bu arada ben şimdiden yaklaşık 10 kilo aldım. henüz bebişimin eşyalarını almaya başlamadım. benimki daha 2-3 gün önce 820 gr. dı. maşallah sizlerinkiler daha da büyümüş. artık hastanelerimize doğum fiyatlarını, izne ayrılırken ya da rapor alırken neler gerektiğini sorsak iyi olacak- hatırlatayım dedim..
hepinizi öpüyoruz oğluşumla

bu haplarımın yanında birde sabahları keçi boynuzu pekmezi içiyorum daha da iyi olur diye..Az önce de kayısı falan aldırdım inş. daha iyi olurum kayısı ile..

Selam tatlım,
GEçen kaynanamla da telde konuşuyoruz.haftasonu kızı gelmiş evini falan temizlemiş süpürmüş falan bana onları anlatıyor..sanki iğneleme yapmak istiyor gibi.ben zaten çalışıyorum valla kendi evimin temizliğini bile yapamıyorum..heryer de abartısız tozlar uçuşuyor arada..şöyle içime sinebilecek bir abla da bulamadım ki ara ara çağırayım ben yokken evi temizlesin..kalkmış kaynanamda böyle söylüyor insanın tepesini attırıyorlar iki dakka da bazen:47::47:

onlar kendi dönemlerindeki gibi düşünüyorlar o zaman hamilelik doğum kolaymış son ana kadar tarlada çalışıp tarlada doğum yapıyorlarmış gerçe benim kaynanam şeker gibi hiç sorunumuz yok çok şükür ama arkadaşlarımdan böyle şeyler duydukça çok üzülüyorum şimdi herşey farklı eskisi gibi değil yediklerimizden midir ne hamile kalmak ayrı dert hamile kaldıktan sonra bebeği içinde tutmaya çalışmak ayrı dert doğum ayrı dert biri bunu onlara anlatmalı...

Selam tatlım,

Valla ben ilk oğlumda kaynanama ve annesine bakıyordum birde aynı evdeydik..Eltim istemiyordu ben bakıyordum..Bu halimde onları banyoya sokup yıkıyordum..Devamlı iş yapar durumdaydım..Eşimin ailesi durmadan gelip gidiyordu..Şimdi kimsecikler kalmadı şükür..Kaynanamı ve annesini kaybettik..Eşim de ailesi ile görüşmüyor..Ben o günler nasıl çekmişim diyorum kendime..Şimdi de bazen yalnız kaldık diye üzülüyordum ama sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra kendi adıma mutlu oluyorum..Bazen yalnızlık daha iyi..Kimse hiç bir şeye karışmıyor..:62:

Kim ne derse desin,ister naz desinler ,ister başka bir şey..Kafanıza takmayın hanımlar..Hamilelik artık kolay değil,gerçekten çok zor geçiyor..Biz elimizden geldiğince tadını çıkaralım..Bebeklerimiz de etkileniyor..Başkaları için onların üzülmesine deymez..

canım benim rahimde 2cm kadar açılma olmuş.rahim ağzı yetmezliği dendi ve rahmime dikiş atıldı..1 gece kaldım hastanede şimdi evdeyim yatıyorum..

çok geçmiş olsun canım, bi tanıdığımdan duymuştum benzer bir şeyi, şimdi 2 çoçuğu varmış... iyiki farkedilmiş de dikiş atılmış. ne şikayetle gitmiştin hastaneye canım?

Erenelif Bebeknikah Şekerleri FACE EKLEYİN...RESİMLERE BAKIN KIZLAR GÜZEL KAMPANYALAR VAR FİYATLAR ÇOK UYGUN.... SKORPİON DÜN SİPARİŞ VERDİ HATTA YURT DIŞINA BİLE YOLLUYOLAR..
ben ekledim bakalım mutlaka fikir olur teşekkürler Esra :13:
cnm 3 gün eşim rizede oldu zamanlar ben kaynanamdaydım... Gün içinde sabah gidep akşam gelen eşi yok..oğlu desen durakula gece ayakta gündüz uyur vs... Odamız yukarda...ben oturaklı lavaboya gidiyorum oda aşşağıda... Sürekli in çık in çık..mutfak aşşağıda in.. çık... 2 tabak yemek yesem hasta die kaç tencere yıkıyorum...vallahi şikayetmi ediyosun die sor...evettttttttttttt ediyorum...çünkü şuan hamileyim öncesi umrumda dahi değil yaparım biliyo..ama şimdi beni düşünen yok..nefret ettim resmen ya nefretttttttttttttttttttttttt
Sonuna kadar haklısın..insan çok ayakta kalınca da göbeği accaip sertleşiyor.Allah korusun birşey olsa kimse sorumluluğunu üstüne almaz..Kadının halinden başka kadın anlamayacak ta kim analayacak bilmiyorum
selam arkadaşlar, uzun zamandır girememiştim, eskileri okuyordum amma yazmışsınız yaww.
bu arada ben şimdiden yaklaşık 10 kilo aldım. henüz bebişimin eşyalarını almaya başlamadım. benimki daha 2-3 gün önce 820 gr. dı. maşallah sizlerinkiler daha da büyümüş. artık hastanelerimize doğum fiyatlarını, izne ayrılırken ya da rapor alırken neler gerektiğini sorsak iyi olacak- hatırlatayım dedim..
hepinizi öpüyoruz oğluşumla
Selam canım,
bebişine maşallah sübhanallah.Allah hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etisn inş. Ama böyle cee diyip gitmeyesin :71:

onlar kendi dönemlerindeki gibi düşünüyorlar o zaman hamilelik doğum kolaymış son ana kadar tarlada çalışıp tarlada doğum yapıyorlarmış gerçe benim kaynanam şeker gibi hiç sorunumuz yok çok şükür ama arkadaşlarımdan böyle şeyler duydukça çok üzülüyorum şimdi herşey farklı eskisi gibi değil yediklerimizden midir ne hamile kalmak ayrı dert hamile kaldıktan sonra bebeği içinde tutmaya çalışmak ayrı dert doğum ayrı dert biri bunu onlara anlatmalı...
Yediklerimizden heralde herşey pamuk ipliğine bağlı.eskiden herşey doğal olduğundan mıdır nedir..hem gebelik boyunca tarlada çalışıp doğum vaktide tarlada doğurmak hiç kolay değil..Ama işte onlar o kdar sıkıntı yaşamışlar durumlarımızdan çok daha iyi anlamaları lazımken şu durumumuzda bizden hizmet beklemelri bana abesle iştigal gibi geliyor

Bende de plesanta en alttaydı..Şimdi de nerdeyse plasanta rahimin ucundaymış..Ani kanamam olabilirmiş..Zaten önceden beri doktorum söylemişti..Birde erken doğum tehdidi varmış onun için de ilaç kullanıyorum..Doktorum ağır kaldırmayacaksın ve dinleneceksin dedi..10 dakikadan fazla yürümem yasak..Dün doktordan gelirken arabaya kadar yürüdüm.Bütün gece sancıdan kıvrandım..
Doktorum yapacak bir şey yok dinleneceksin,ilaçlarını kullanacaksın dedi..İnsan tedirgin oluyor ama burada 2 ay kaldı..Ben sezeryan olacağım zaten..Canımızı sıkmaya gerek yok,dikkat edelim..Uzun bir yol kattettik..Az bir zamanımız kaldı..:)

sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et sende bebişler biraz daha toparlansınlar biraz daha sabredelim .benim ilki normal doğumdu.bunda bebek daha yukarda yani ayakları aşağıda dönerse yine normal yapmak istiyorum artık hayırlısı...

canım hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz ama inşallah bunlarda geçecek hayırlısıyla bebişkolarımızı sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza alcaz...bu arada bende senle kesinlikle aynı fikirdeyim iyiki bu topik var,iyiki nisn anneleri var ve bnm içinde iyiki sen varsın cnm.yoksa gerçektende iyicene yalnız kalcaktım bu gurbet ellerde,ne yazıkki ben burda çok yalnızım allah ıma bin şükürler olsunki yazıylada olsa dertleşebildiğimsizler varsınız.etrafımdaki sorunlu insanlarla uğraşmaktansa saatlerimi bsayar başında geçirmeyi tercih ediyorum.hiç değilse sizler kıskançlık yapıp gereksiz yere üzmüyorsunuz beni sırf kıskançlık yüzünden hamilelikte bari üzmeyin bakın iyi değilim dediğimde beter ol demiyorsunuz bana daha ne denilebilirki...sadece kendime acıyorum okadar...

canım arkadaşım benim sende iyiki varsın...çok şükür yanlız değiliz...bi yerlerde bizi anlayan biri var demiyoruz çünkü burda hepimiz birbirimizi anlıyorum çok yakından aynı duyguları..aynı korkuları zaman zaman yaşıyoruz... Inş bebişlerimiz gelsin belki bu kadar değil ama yine hep buralarda olucaz... Gün gelicek yollarımız kesişecek... Ve manevi kardeşliğin maddi paylaşımlarla değilde böyle paylaşımlarla olduğunu göstereceğiz...:70:

Back
X