• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm benim sağol..... çok sevdiğim arkadaşlarımda işte..öyle böyle derken bütününe bakınca insan yoruluyo vallahi... Artık paydos...haftaya son inş.... Az kaldı sizinde izne çıkmanıza... Okuyorum sabahaları genelde... Sizin işiniz daha zor cnm ya...biz hadi uzatıp yatıyoruz ayaklarımızı sizin öyle bi durumunu olmuyo..

Haklısın canım yapmayınca da insanın içi rahat etmiyor. Allah sabrını veriyor tatlım napalım ya. Ben maalesef bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için ancak 37. haftada izne çıkacağım. Ona da şükür. Eskiden 40 ı çıktığında insanlar işe başlıyormuş:52:Evet canım ben de akşamları yazdıklarınızı takip ediyorum ama eve gel yemek bulaşık derken artık foruma vakit kalmıyor valla.

Bende haftaya gün sırası bende ondan sonra misafir vs hiç almayı düşünmüyüroum... çaya eşim isterse alsan otursun ikramını kendisi versin..hoş allah var kızlar dün misafir ağırladım 5 çeşit şey yapmışım öyle böyle değil abartıyorum öyle tatlı die muhallebi yap sos dök onuda yapamıyorum:5: çok şükür yorulmadım rabbim güç verdi bana...ama ağrıma gidiyo eşim yedi ikramlardan 2 tabak hemde..sonrada ağırlık çöktü dedi çekildi kenera...hep iyiyo keyif yapıyo arkasından yardımı bırak keyif ona sıkıntı veriyo kenara çekilip yine keyif yapıyo...pöfffffffff yok ya yok vallahi yokkkkkk:84::47: :5::59::95: çocuk oluncada buna benzerim artık...:37: :37: Oda görür :92: Benden karılık ahahahahh

Valla bende ne yalan söyliyim,misaifr almıyorum,davet etmediğim için gelelim diyende olmuyo,bide benim evim uzak biraz akraba eşe dosta,eşimede davet ediyorsan otur kendin yap ben yoruluyorum diyorum oda davet edemiyor arkadaşlarını.:27:Ben cumarteside öğlene kadar çalıştrığım için evin temizliğini hafta sonu yapabiliyorum,ütü çamaşır falan zaten şaftım kayıyor,bide ben misafiri öyle çayla bisküviyle geçiştiremiyorum iki kat yoruluyorum.Sonrasında evin dağınıklığı temizliği cabası.

aynen canım benımde pazartesi akşam 17:30 a randevum var bende çok heyecankıyım

iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınızz
pazartesi doktora randevum var ve çok heycanlıyım.

Kızlar hadi hayırlı ve güzel haberlerle gelin inşallah.Bebişler iyidir ve güzel güzel büyümüşlerdir.Anneleride ideal kilolarında kalmışlardır inşallah.

ayy banada yrn misafir gelecek gibi habewr veririz dediler daha arayan soran yok kaynanama dedim anne bi ara sor bakalım geleceklermi ben hazırlık yapacak yerde oturup inşallah gelmezler diye dua etmeyi tercih ediyorumda:))

Iyi akşamlar kızlar
benimde kontrolüm yarın 4 haftadır gitmedik doktora inşallahbebeğim iidir geçen sefer 5 haftada 6 kg aldım diye doktor çok kızmıştı bakalım yarın ne olacak asıl merak ettiğim bebğimin gelişimi kaç kg boyu kaç sağlıklı mı
allahım korusun kuzularımızı inşş

Iyi akşamlar kızlar
benimde kontrolüm yarın 4 haftadır gitmedik doktora inşallahbebeğim iidir geçen sefer 5 haftada 6 kg aldım diye doktor çok kızmıştı bakalım yarın ne olacak asıl merak ettiğim bebğimin gelişimi kaç kg boyu kaç sağlıklı mı
allahım korusun kuzularımızı inşş

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. toplamda kaç kilo aldın. son kontrolden sonra evde falan tartıldınmı hiç

Merhaba kızlar off kafam kazan gibi.Çocukların karne notunu vermekle uğraşıyordum.Öğretmenliğimde en çok zorlandığım nokta bu kısım işte.Yine adım sıfırcı hocaya çıkacak :1::1:

Benim yerime keşke biri yemek yapsa ne güzel olurrrrr...Çok acıktım yaaaa...........

hoş buldum canım.
Sen benden sonra gitmemeiş miydin kontrole :44:

10nunda gittim cnm...kontrol hakkımı kullanıcam şimdi..verdiğimiz paranın hakkını versinler...:9: Bide merak ettiğim bişey var... Radyoloji uzmanı bebişin yüzünü direk gösterdi..benim doktor hep profili yakalıyo anlamıyorum... Ugs makinesindenmi..radyoloji uzmanınki 360 derece dönüyo bunun dönmüyomu hiç bişi anlamadım..

selam kızlar nasılsınız? ben nihayet bir haftayı daha bitirmenin mutluluğu içindeyim :66: tatile bir hafta klaıd okullar kapanıyor yıl sonu telaşıda bitti bitecek:66:
e bir de üstüne yarın kontrolümüz olunca değmeyin keyfime gitsin:64::64: kızımı görmüyorum 1 aydır çok özledim. deli gibi tepiniyor bakalım nasıl kuvvetlenmiş fındığım görelim. ve ben sanırım bir rutini bozmayarak kontrole 1 hafta kala yine 1 kilo almayı başardım:9: bakalım ne diyecek yarın doktorumuz:9:
sizlerden ne haber???

selam kızlar nasılsınız? Ben nihayet bir haftayı daha bitirmenin mutluluğu içindeyim :66: Tatile bir hafta klaıd okullar kapanıyor yıl sonu telaşıda bitti bitecek:66:
E bir de üstüne yarın kontrolümüz olunca değmeyin keyfime gitsin:64::64: Kızımı görmüyorum 1 aydır çok özledim. Deli gibi tepiniyor bakalım nasıl kuvvetlenmiş fındığım görelim. Ve ben sanırım bir rutini bozmayarak kontrole 1 hafta kala yine 1 kilo almayı başardım:9: Bakalım ne diyecek yarın doktorumuz:9:
Sizlerden ne haber???

slm cnm.... Maşallah ya gözünüz aydın...hani öğretmenlik kutsl meslek deniliyo ya... Boşnuna değilmiş bir kere daha anladım... Artık 2 haftaya nicek kontroller inş doyarız dicem ama zor..:9: Yavrular gelmeden doyamayız sanırım.... Ayda 1 ise kilo alımın güzel... Sonuçta unutma bebişinde büyüyo artık suyunda çoğalıyo yok eşimde kocaman olcak:27: Bizde kocaman olcaz sonra minilcez..sonra emzirirken yine kocaman olcaz:9: Minilmeden kalıcaz ahahahha

çok şükür yürüyüşlerimde yorulmuyorum..efesim düzenli oluyo hatta ama merdiven çık dedimmi resmen nefesim daralıyo malum kaynanamın evinde merdiven var in çık in çık öğğğğ.... Boşuna yorgunluk onlar işte... Bide yokuşlu evin çıkışı...

cnm bana merdiven ve yokuş deme.. ay bina yokuşta çıkarken yorul bide ev 5. katta bide onu çık zaten içeri girer girmez kendimi koltuğa zor atıyorum.

Back
X