- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.301
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar benim nedensiz yere canım sıkılıyor...
yanlizmi kaldin gulum ac muzigi basla oynamaya dermisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar benim nedensiz yere canım sıkılıyor...
yanlizmi kaldin gulum ac muzigi basla oynamaya dermisimbende eslik ederim sana .. hayirdir kafana ne taktinda canin sikiliyor ?
Hiçbişey takmadım canım kafama...Canım hiçbirşey yapmakta istemiyor...Neyseki babişkomuz yarım saat sonra evde...Biraz sataşayım ona gelince geçer belki...
günaydın kızlaar :92:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..
dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..
eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..
bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..![]()
merhaba bende yeni katıldım aranıza şu anda 26 haftalık hamileyim ve ikinci oğlum doğacak.
sitenin tam kullanım yerlerini çözmeye calışıyorum. ve bende nisan 2011 de doğum yapacağım.ben çalışmıyorum evdeyim bu ikinci hamileliğim birincide çok hareket olmamıştı ama bunda çok oluyor. yani gece gündüz sabah akşam sürekli hareket halinde uyumuyor galiba hiç
nasıl bi gün bugün yaaaa eve gitseydim artık çok uykum varrrrr
selaam kızlaaar ben hiç ii deilim butun gece belimin agrsndan uyuyamadım duyan kocaman göbegim var tasıyamyrm zanneder ya![]()
slm hatunlar nasılsınız? ben uykusuz ve gerginim..tövbe yarbbi ya delircem gece adamdan rahat yok sabah çocuktan çıldırtcaklar beni ikisi birden..zaten 2den sonra yattık,sabahta 6-7 gibi bi wc ye kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum delircem ya,hergün çeşitli şekillerde doğuma gidiorumgına geldi artık,düşünmüyorm güya ama demek bilinçaltımda mı var nedir? sonrda tam uykuya dalıcam saat çaldı eşim işe gitti,tekrar yattım bu sefer tepemde görümcem elektirk süpürgesi açtı helikopter gibi har har
ya sabır dedim ya muhammet..! sonrada saat 10 olmuş bu seferde oğlum uyandı ,kalk kalk susmuyor..! kalktım ama kafam sepet gibi zonk zonk..
cnm maş.kuzunainş döner ,ya bazen son zamanda bile dönüyor niye dr ısrarlı anlamadım..benim ilk bbeişte son birkaç saatte dönmüştü..olmadı masaj denersin :82:
h.gelidin aramıza..bende evdeyim ,2 yaşında bir oğlum var şimdide erkek bebişim..evet benimkide ilk bebişten daha hareketli sanırım 2.gebelikte daha anlıyor insan ondan..siteyle ilgili bişey sormak istersen çekinmeden sor cnm cevaplarım,gören herkes cevplar merak etme okiş![]()
slm kızlar biz geldik yaa bakıyorumda herkeste gerginlik uykusuzluk var bizde uyuyamıyoruz artık çok sinir bozucu gerçekten
bayanscım bu arada geçmiş olsun benm pc bozuktu sana yazamadım bikaç gündür yaAyrıca çamlıca erdemde tülay hanımda yapıcam inş. Doğumu ben canım ve tülay hanımdan çok ama çok memnunum sakin odalara bakıp yine yazarım sana
Landsarc gözün aydın canım miniğini görmüşsün maşallah
Discopur canım sen net ne zaman izne çıkıcan artık zorluyor dimi benide:2:
slm cnm ay çok geçmiş olsun diyim... artık bu koca karınlarla ufak bi sorunu bile kaldıramıyoruz sanırım...soğuk karın ağrısı yapar cnm...mideni üşüttüysen miden ekşir..tavsiyen ılık suya bi tatlı kaşığı bal şerbeti yap iç..şifa diye iyi gelir..selam dadli anneler nasilsiniz bugun bakayimben super yorgun ve bi okadarda sinirliyim dun yigenlerimi bize getirdim beraber olalim bi gunde bende kalin dedim tamda mazotun bitecegi gunu buldum tum gece buz gibi evde yattik gariblerim hepsi usudu bende usutmusum karnim cok feci agriyor midem desem oda ayni ya kurtulamadim bi su mide eksimesinden
. herseyde bi hayir vardir neyse .. pazertesi benimde kontrolum var saat 2de seker testi :44:
slm kızlar. yaa delirmek üzereyim. uykusuzluk bi yandan bi de sanki grip olcakmışım gibi boğazım yanıo. paztsi kayınvalidem gelio bi haftalığına şehir dışından. bugün şöyle bi temizliğe girişeyim dedim tam ortasında sular kesildi kalakaldım. sinirliyim gerginim halsizim yorgunum. hem cnm ilgi görmek istio hem de en ufak şeyler bile batıo. allahım dedim yoksa deprezyona mı giriyorum nedir. şimdi oturdum pc başına temizlik orda yarım kaldı tabii suların gelmesini bekliorum. eşimde her zaman ki gibi tv başında el ense yapıo. sıkıldım hem de çoooooooook. eski güzüm kuvvetim olsa kendimi dışarı atar deli gibi gezerdim evde sıkılcaama. ama şimdi koca göbeğim buna pek izin de vermio. sanırım buraya kadarmış pınar dedim kendi kendime. artık hayat tarzını değiştirmek zorundasın alıştır buna kendini diorum. yavrum için vazgeçemeyeceğim hiç bişey yok tabiiki. ama o şuanda karnımda. kucağımda olsa onunla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamam. ama şimdi zaman geçmek bilmio benim için. keşke annemler yakın olsaydı..![]()
kızlar biz geldik doktordankızım kocaman olmuş
1650 gr
boyuda 40 cm sanırım doktor söylemedi ben hesaplamaya çalıştım. çok nazlı birşey durmadı yerinde doktor krize girdi resmen bir ölçüm yaptırmadı diye
yine yüzünü göstermedi resim çektirmedi ancak 5snlik videosu var yarım yamalak o da
neyse herşey yolunda ya önemli olan o. kilo almamışım doktor kabuledilbilir almaman dedi.bende diyet yüzünden dedim
anacım alsak yaranamıyoruz almasak yaranamıyoruz doktorlara :84: kızım dönmüş başaşağı gerçi durduğu yok sürekli dönüyor
32.haftada tekrar gitcez rapor yazcak izne ayrılmamız için. sizlerle paylaşalım hemen dedik...
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
kızlar biz geldik doktordankızım kocaman olmuş
1650 gr
boyuda 40 cm sanırım doktor söylemedi ben hesaplamaya çalıştım. çok nazlı birşey durmadı yerinde doktor krize girdi resmen bir ölçüm yaptırmadı diye
yine yüzünü göstermedi resim çektirmedi ancak 5snlik videosu var yarım yamalak o da
neyse herşey yolunda ya önemli olan o. kilo almamışım doktor kabuledilbilir almaman dedi.bende diyet yüzünden dedim
anacım alsak yaranamıyoruz almasak yaranamıyoruz doktorlara :84: kızım dönmüş başaşağı gerçi durduğu yok sürekli dönüyor
32.haftada tekrar gitcez rapor yazcak izne ayrılmamız için. sizlerle paylaşalım hemen dedik...
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??