• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.:49:
:nazar: maşallah cnm bebişine....artık baya yolkat ettik ya...:17::17::16:
kızlar bir şey sorucam benim laptopum sehpanın üzerinde eğilerek oturuyorum yazıyorum
acaba bebeğimi sıkıştırıyormuyum yanlış bir oturma şeklimi ama evde daha uzun birşey de yok laptopu koymak için hem böyle oturunca sol kaburgam da çok ağrıyor :50:
notbooklar ağır oluyo....benimkisi netbook küçükmcük bişi..yatıyorum alıyorum kucağıma bi ağırlığı olmuyo.dizime bile koyuyorum.. sende bi dene uzan al kucağına vs... nie eğiliyosun ki..
Canım dün netim gitti uğraşmadım yattım cevap yazamadım. Ya oğlusumla yanlızdık gece :)))babamız 12 de geldi ..Valla bende diyorum bu hafta dikkat edeyim diye ama sonra dayanamıyorum . Ama doktorum günde 30 dk yürümeye çalış dedi yağmurlar başladı :(( Bizim kontrol yine 1 ay sonra ya 20 subatta herkesin 2 haftaya düşmüş niye bizimki düşmedi ??? 36. haftada çatı muayenesi varmış bende korkuyorum biraz ağrılı oluyormuş cevremde öle dediler :(((

Valla canım boşver kafana göre takıl .Bende de aynı durum 2 kız torunu var diğer oğlundan erkek torun diye ölüyolardı daha ağzını açıp sunuda ben alim yapim demek yok . bi çöp almak yok aman almazsa almasın evlenirkende bi çay bardağı almadı evime herşeyi eşimle yaptık bak şimdi bişeyime lafedemiyo çocuktada söz sahibi olamaz.çocuğumuzla birlikte artık tam bi aile oluyoruz artık kimse kusura bakmasın gelinlik dönemide bitti.Canın o dakika nasıl davranmak istiyorsa öyle yap önceden strateji belirlemek seni yorar bebeğine yazık...bende senin gibiydim öle arar sorardım yardımına giderdim baktım yapmayan daha kıymetli ölemi dedim öyle olmaz böle olur valla haftada bi kere bile aramıyorum hamile olan benim o arasın sorsun . oda arıyor işte haftada 1 kere ..kendini ağırdan satacaksuın ben onu bilirim .

Canım geçmiş olsun. Eşimin arkadasının bebeğinde böle bi sorun vardı . doğunca ameliyat oldu . erkende doğmadı merak etme 10 gün kadar ne erken geldi . ama maşallah şimdi hiç birşeyi yok 2 aylık oldu ..gönlünü ferah tut..

maşallah bebeğine ..bende doktora dedim kasığım ağrıyor diye oda kafası basıyor dedi hatdadahada ağrıyabilir magnezyum iç dinlen başka yapacak bişey yok dedi .
sağolcnm..dediğin gibi..yemin ederim beni bi tanısanız yaptıklarımı hak verirsiniz bana....düşünün eşim bile haklısın diyo..ama yapacak bişey yok dio..malum oda anası gibi soğuk duygularını belli edemiyo..bi gün karnımı sevmedi...bebek tepikliyo yakalıyamadı..kısmetsizler işte...
Günaydın kızlar nasılsınız? daha doğrs tünaydın oldu artık ama zaten 11de uyanmıştım..bugün kafam sepet gibi ,kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım çok keyifsizim :59: hiç bi iş yapmadım,sadece kahvaltı ettik oğlmla,pc ye otrdm biraz açılırım belki diye..şimdide annem aradı rahatsızlanmış ,gelininde boğazları şişmiş ,biz çok fenayız buraya gelde bize bak diyor..eşim bgün işte yarın dönecek te annemde gel kal dedi..bende dedim valla herkes bakım istiyor nold hepinize böyle..sonrada yine duramadım aradım teyzemi dedim annemler hastaymış, o da dedi haberim var az öncede beni aradılar bari gidip bakalım :6: .. ay öyle kötüki başım giyinip evden çıkmaya bile üşeniyorm off :14:

ay cnm maş. ya 2 kiloy bile geçmiş hem şaşırdım hem sevindim artık 2 li rakamları görmeye başladık..benimki 1 kiloyu ancak geçti daha :91:

maş.bebişine cnm ..

cnm bana 3 doz dediler hatta 2 dozunu yaptırdım acaba 5 dedi de benmi yanlış anladım?
ah kankim ah..sende bi rahat edemedin..hastalıktan ordan burdan... bi sakin kafayla geçiremedin hamileliğini... bi denk gelelimde konuşualım ya özledim vallahi...kaynana işinide salla..onlar oldukça bize rahat yok...2 gelin daha yapıcak ozaman anlıcak benim değerimi..
bayans bnmmki bide şu altta GÖRÜNEN takip çizelgesindeki haftadan daha büyük gözüküyor.
bakalım doğumum neye göre olucak
sat a göremi ultrasona göremi.
doktorum belli olmaz diyor.

esracım bende kayınvaideyle aram açık.
hamile değilmişim gibi davranıyor
bir iğne almadı
abartmıyorum yane.
sadece yalan olmasın 2 yelek örmüş önceden onları verdi. bide önceden almış bi battaniye kadifedn
onları verdi.
ve biz karşılıklı oturuyoruz. sinir oluyorum hareketleri bana batıyor.

yok bebek pdasına ne gerek varmış
yok o na ne gerek var, buna ne gerek var.
delirtiyo bni
neyseki eşim onun laflarına bakmıyor.
hepsi aynı demek cnm..dediğin gibi umrumda bile değil..ama sinir oldum..dün eşim telefon açmış demiş işte nie aramıyosun esrayı yok öyle böyle..oda demiş..1 haftadır o nie aramıyo...şu çocukluğa bak ya....dedim sen ne dedin..dinledim... dedimki salakmısın sen... cvp vermicen beni savunmucaksın nie dinliyosun içindekileri döktürüyosun haklıyken haksız gibi gösteriyosun..hamileliğinde ne kadar ilgilendin diyemedin...dedim tabi el mahkum malum maddiyat işte...kölelik parayla kölelik dimi dedim...ne haliniz varsa görün ben böyleyim artık aramıyorumda dedim... hep biz düzelticez kendimizi hep bizde sorun sanki...ne saçma bişey ya çocukluk resmen...evlenmeden önce bu olayları 4.sınıfta bırakmıştım şimdi yaşıyorum saçmaaaaaaaaaaaaaaa

Vallah günde 1 litre süt içen anneleri tebrik ediyorum...Ben günde 2 bardak içiyorum ishal oluyorum karın ağrısından ve wc taşınmaktan duramıyorum...Düzelene kadar içmiyorum be sefer...

Vallah günde 1 litre süt içen anneleri tebrik ediyorum...Ben günde 2 bardak içiyorum ishal oluyorum karın ağrısından ve wc taşınmaktan duramıyorum...Düzelene kadar içmiyorum be sefer...

soğuk içince ishal yapmıyo ben kuşum bol bol sütlü tatlı yap o zaman kendine yani hiç bişey yapamıyosan sütlaç yap ye

selam kızlaar bizde uyuduk uyandk ay artık eskksi kadar yiyemyrm ya hemn nefes nefese kalyrm midemde bi baskı dr.a söledim bugun onu bundan sonra daha çok hissedeceksn dedi :50:

selam kızlaar bizde uyuduk uyandk ay artık eskksi kadar yiyemyrm ya hemn nefes nefese kalyrm midemde bi baskı dr.a söledim bugun onu bundan sonra daha çok hissedeceksn dedi :50:

benimde dönem dönem oluyo cnm....bebişin kafası falan baskı yapar..işte yakları...ama geçer hep olmaz... bana doktor renini mi öyle bi şurup verdi..yediklerim dokunuyodu odönem sanki lokma dğümlenmiş gibi... yatamazsın uzanamazsın...dik oturcaksın ancak o biraz rahatlatıyo ne yazıkki cnm..

benimde dönem dönem oluyo cnm....bebişin kafası falan baskı yapar..işte yakları...ama geçer hep olmaz... bana doktor renini mi öyle bi şurup verdi..yediklerim dokunuyodu odönem sanki lokma dğümlenmiş gibi... yatamazsın uzanamazsın...dik oturcaksın ancak o biraz rahatlatıyo ne yazıkki cnm..

aynen canm mya göbüşler bi baskı yapyr hamile oldgumu yeni yeni anladım desem yeridir :9::9:

soğuk içince ishal yapmıyo ben kuşum bol bol sütlü tatlı yap o zaman kendine yani hiç bişey yapamıyosan sütlaç yap ye

Gııı soğuk süt içemem ben...Mikro dalgaya atıyorum biraz ısıtıyorum öyle içiyorum...Ebeye sormuştum birkere...Süt içmesende yoğurt peynir ye sütlaç yap ye dedi...Sütlaç sevmiyorum ama bol yoğurt tüketiyorum...

Bendede oluyor canım...Hele sağ göğsümün alt tarafı sıkıştırıyor bazen...Ne şekil dursam sanki iki kat dururmuşum gibi sıkışıyor...Sanırım bebişler yapıyor...Birde ben çok nefessiz kalıyorum...

bnmki yarın öbür gün ankaraya kızına gidiyor.kızı daraldımm anne gel dedi
koştura koştura gidiyor..

bu arada bende ancak 2 bardak içiyorum süt.
ben sıcak içiyorum ama,soğuktan midem kalkıyor.
gaz yapıyor bana rahatsız ediyor

Son düzenleme:

Kız 1 llt sütü nasıl içiyorsun,ben bi bardak anca içiyorum içemezsem yoğurt yiyorum ayran içiyorum.Ama peynirin her türlüsüne bayılırım,deli gibi peynir yerim kendimi bildim bileli.Marketlerde en sevdiğim reyondur peynir bölümü:56:

bnmki yarın öbür gün ankaraya kızına gidiyor.kızı daraldımm anne gel dedi
koştura koştura gidiyor..

bu arada bende ancak 2 bardak içiyorum süt.
ben sıcak içiyorum ama,soğuktan midem kalkıyor.
gaz yapıyor bana rahatsız ediyor

aman gitsibler cnm... ordanda ilgi beklemesinlerde... 2 bardak süt ideal...ben günde 1 içiyorum genelde... ideal yani...herşeyin fazlası zarar bence...

Kızlar ıslak mendilde ne düşünüyorsunuz,unibaby ıslak pamukları var yenidoğan serisinde onlardan düşünüyorum,sizler ne aldınız?
bide bebek bezinde sanırım herkes primadan yana değil mi?

Kızlar ıslak mendilde ne düşünüyorsunuz,unibaby ıslak pamukları var yenidoğan serisinde onlardan düşünüyorum,sizler ne aldınız?

Canım ıslak mendil ilk olarak nıvea bayb aldım geçendede eşim uni bayb almış gelmiş...Bebek bezi konusunda çoğunlukla prima öneriyorlar ama bazı bebeklerede iyi gelmiyormuş...Sorun olursa deneyip doğru bezi bulacağız...Tabiki sorun olmaz inşallah...Olursa bebekler çok huzursuzlanıyormuş...

bız dr dan geldıkk:emir_bebek:
kızımın saglıgı ıyı :nazar: sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde

kızımın saglıgı ıyı :nazar: sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

:nazar:maşallah cnm ya..... senin doktor baya tedbirliymiş he... hadi sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inş...

hadi gozn aydn canm ewet maaşallh dr un da tedbri elden brakmyr ne guzel iice ilg,lenyr ins zamnnda we saglıcakla alrz hepmz kucagmza

merhaba canım;ıslak mendil ben de nıvea almıştım ama bir arkadaşım doğum yaptı unibaby ıslak pamuk önermişler ondan kullanıyor çok memnun ben de öncelikle ondan kullanmayı düşünüyorum bez konusunda da prima dan şaşmam kızımda da prima kullanmıştım:emir_bebek:

yarın gün sırası bende kızlar....annem bugün antepden geliyo... eşim almaya gitti havaalanına..onla hazırlık yaparım...sonuçta bi destek bana...evimi bi süpürsem yetiyo...gerçi öyle böyle o kadar iş çıkıyo ki... neyse yarından sonra bitti...çaya kimseyi almayı düşünmüyorum vallahi...eşimin hizmeti yetiyo çünkü....

Back
X