• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

benimde erkek canım 26 hafta 6 günlük. yatağm felanda ortopedik ama bilemedim arasıra az az oluyodu ama şimdi resmen tutuluyo neyse devam ederse dr sorarım artık.
cnm bide şu çizelgeyi nerden yapıyosunuz bende yapmak istiyorumda

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html cnm bu linkten takip et yapa bilirsin... eğer yapamazsan ben senin için yapıp kontrol paneline kopyalıcaksın aynı haftalarımız çünkü...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html cnm bu linkten takip et yapa bilirsin... eğer yapamazsan ben senin için yapıp kontrol paneline kopyalıcaksın aynı haftalarımız çünkü...

ay cnm ben çok beceriksizim hiç bişey anlamadım tahmini doğum zamanı 28 nisan dedi doktorumuz sen ona göre hazrlarmısın benim için zahmet olmzsa işin varsa hemen yapmasanda olur boş olduğun bi vakittede olur.

cnm bana gönderdiğin mesajdaki sayfalar açılmadı bana hiç bana buraya girdiğin sayfanın linkini verirmisin tekrar deneyim önceden kilo çizelgesi yapmıştım ama şimdi senin gönderdiğin sayfaya ulaşamadım.

cnm ya bu işi sonraya erteleyelim ben oturamıyorum bilg başında karnım acıdı yarın tekrar dnerim senide uğraştırdım kusura bakma teşekkür ederim. iyi geceler

Merhaba arkadaslar. Umarım hepiniz bebislerinizle iyisinizdir. Ben pek iyi değilim. Aksamdan beri göbeğimin üst tarafı agiriyor. Göbek deligindden bir karış yukarısında ağrı var. Göbeğim semsert. Bebisim hareketli çok. Sizce bu ne olabilir? Size de oldu mu hiç? Ağrı korkutuyor beni :(((

Merhaba arkadaslar. Umarım hepiniz bebislerinizle iyisinizdir. Ben pek iyi değilim. Aksamdan beri göbeğimin üst tarafı agiriyor. Göbek deligindden bir karış yukarısında ağrı var. Göbeğim semsert. Bebisim hareketli çok. Sizce bu ne olabilir? Size de oldu mu hiç? Ağrı korkutuyor beni :(((

mrb canım bende de oluyor gerılıyordur bugun kontrolumuz vardı bebegın elelrı gelıyordu otarafa elelrıdır o senı rahatsız eden

slm kızlar nasılsınız?benim oğluşumda sağ kaburgamı zorluyor:((son 2-3 ay cok zor gecicek galiba hamilelik daaha yeni baslıyor gibi..

hoşgeldınızz tepişiyordur ıçerde:nazar:
evt sıkayetler başladı benım de kalçama sancı gırıyor ıgne batar gıbı yuruyunce.bırde acayıp mıde yanması

Evet cnm ya en kötüsü de ne olduğunu bilemiyoruz ve bu tedirgin ediyor insanı. Benimki bebeğimin hareketinden kaynaklı bir ağrı diil gibi. Onu ayirabiliyorum artık. İns bisey yoktur. Ne zormus annelik :25:

hoşgeldınızz tepişiyordur ıçerde:nazar:
evt sıkayetler başladı benım de kalçama sancı gırıyor ıgne batar gıbı yuruyunce.bırde acayıp mıde yanması

hobulduk canım sizde hosgeldiniz:71:
şikayetler basladı haklısn bebişler büyüdü artık bizi zorluyorlar..mide yanmam benmde bi ara coktu canım gaviskon iyi geldi..tabi birde soğuk süt..

hobulduk canım sizde hosgeldiniz:71:
şikayetler basladı haklısn bebişler büyüdü artık bizi zorluyorlar..mide yanmam benmde bi ara coktu canım gaviskon iyi geldi..tabi birde soğuk süt..

hoşbulduk cnm her akşam oluyor talcıd verdı banada içmemk ıçın zorluyorum kendımı genelde.benımkını en çokta demır hapı tetıklıyor

hoşbulduk cnm her akşam oluyor talcıd verdı banada içmemk ıçın zorluyorum kendımı genelde.benımkını en çokta demır hapı tetıklıyor

mide yanması cok zor canım ben gece uykudan uyanıyordum..bu ara iyiyim ama..insana yemekte yedirmiyor:((gerci doğru dürüst uykuyu unuttum her dönecegim zaman uyanıyorum eşim dalga geciyor benimle kaplumbağa gibisin sırt üstü yatınca öyle kalıyorsun die:9:

Back
X